טיסה מברזיל לארגנטינה וטיסה בתוך ברזיל בבקשה!

טיסה מברזיל לארגנטינה וטיסה בתוך ברזיל בבקשה!

היי... רציתי לדעת מסלבדור לריו כדאי לקנות טיסה מהארץ או יותר זול שם? או בכלל שווה אוטובוס? ומריו לאושוואיה שבארגנטינה האם שווה לקנות בארץ כבר או שם? (לא לשכוח שמריו שבברזיל לאושוואיה שבארגנטינה יש עצירה בדרך בבואנוס איירס) אשמח לקבל תשובות כמה שיותר מהר כי עניין הטיסות כבר ממש לחוץ

eynav br

New member
האמת שאני לא יודעת להגיד לך

את יכולה לקנות ישירות מהאתר של החברה GOL או TAM, GOL יותר זולים ניראה לי.... אלו החברות שאני מכירה, יש סיכוי שיש עוד ואולי זולות יותר. אבל את בהחלט יכולה לרדת מסלבדור לריו באוטובוס, האוטובוסים הם אוטובוסים טובים ודיי מדוייקים בזמנים שלהם.

sUp3r

New member
סלבדור ריו- לקנות שמה

המחירי טיסות שלהם ממש זולים יש את GOL ו-TAM כמו שצויין למעלה ועוד חברה שהיא סבבה- WEBJET. כשאני הייתי שמה- מאי 09, אז המחירי טיסות היו כמו מחירי אוטובוס ואף זולים יותר. ה"קאץ'" הוא שיש מס' מקומות מוגבל במחיר זול, ככה שכל הקודם זוכה ואם אתם ממש לחוצים בזמן אתם יכולים למצוא את עצמכם מחכים לטיסה, מה גם שאם תהיו שמה בתקופה החזקה יש מצב שהמחירים יהיו בשמיים ושבכלל לא יהיה מקום חודשים. לגבי ריו אושוואיה- אין לי מושג לגבי טיסות, בד"כ מה שהרוב עושים זה להגיע מריו לאיגוואסו (צד ארגנטינאי), ומשמה לבואנוס- הכל באוטובוסים. בכל מקרה אני מציע לקנות כרטיסים שמה, את תסעי לטיול, תכירי אנשים, תזרמי.... את תשארי כמה זמן שאת רוצה בכל מקום, לא כדאי לך להגביל את עצמך כבר מהארץ עם הטיסות, להגיע ממקום למקום תמיד אפשרי, השאלה באיזה מחיר, ואם זה יעלה כמה שקלים יותר (או פחות) זה שווה את זה. HAVE FUN!!

orired6

New member
מה מעדיפ - לכל שאלה תשובה

טיסה עדיפה כך את לא מבזבזת זמן, נסיעה יכולה להיות ארוכה ומייגעת ולפעמים במחיר זהה לטיסה אשמח לעזור אורי,סוכן נסיעות רד בואנוס איירס-סוכנות נסיעות והוסטל [email protected] טלפון:454-11-4371-810 טלפון בעלות שיחה מקומית: 03-9789947

למעלה