טיסה מדלהי ללה

ofcourse

New member
טיסה מדלהי ללה

כמה עולה כזו טיסה ? כמה תעלה אותה נסיעה באוטובוס ? וכמה זמן היא תיקח ? האם כדאי להזמין את הטיסה בדלהי ? תודה

דורו

New member
טיסה ללה

טיסה ללדק עולה בין 70-90$ תלוי בגילך ובדיל, די קשה להשיג טיסןת כרגע. ובלי קשר כמה שלא תעלה טיסה מדלהי ללדק זה עדיף על נסיעה באוטובוס אלה עם את לפני זה באיזןר (מנאלי)בכל מקרה אני ירדתי מלדק למנאלי באוטובוס והצטערתי שלא היה לי כרטיס חזרה גם בטיסה. בכל מקרה תהני מקנא בך..

noaaaa

New member
אם יש לך זמן

אני חושבת שלא כדאי לוותר על נסיעה באוטובוס,אז נכון זה עלול לקחת ה מ ו ן זמן אבל זאת חוויה לא נורמאלית,אני הייתי בדרכים 4 ימים וישנתי כל פעם במקום אחר,לקחנו את האוטובוס כשרק הדרכים התחילו להפתח ונתקענו קצת,עצרנו באמצע הדרך,ישנו באוטובוס,עזבנו אותו,תפסנו טרמפ עם משאית צבאית וישנו על הגג שלה בלילה,ישנו לילה אחד באוהלים ובבוקר כשקמנו ראינו את האוטובוס שהתקדם בנתיים ועלינו עליו. בקיצור אלפי חוויות,בחזרה חזרנו דרך קשמיר אבל להיום זה ממש לא רלוונטי אז אפשר לטוס בחזרה,או לרדת לאט לאט ולטייל בכל הצפון.. אוייייי הודו הודו הודו אין על הודו אין אין אין!!!!

ofcourse

New member
ובכל זאת

איך כדאי להזמין ? דרך איסתא או שאני אמצא כבר טיסה בדלהי ? אני לא מתכונן לבלות הרבה זמן בדלהי. יש סיכוי שהדרכים יהיו סגורות בעונה הזו ?

רומריו11

New member
טיסה ללה?

זה כמו כמו שתגידי אני נוסעת לקרביים ליומיים בעניני עסקיים נשמע פתתי לא?

למעלה