טיסה עם בן שנה

gmitch

New member
טיסה עם בן שנה

שלום לכולם אנחנו טסים עם תומצ'יק לניו יורק להכיר לו את המשפחה המורחבת וכנראה גם ראיונות עבודה -איך עוברים טיסה עם בן שנה - הולך ומאוד עצמאי -מה עדיף טיסת לילה או יום ובכלל המלצות יתקבלו בשמחה תודה מיטש

gmitch

New member
סיכוי קלוש ואז שאר הנוסעים יאחלו לו

רק טוב!!!

ממליצה טיסת לילה

אבל גם ממליצה ללכת לחנות צעצועים זולה, ליקנות הרבה צעצועים ב2 עד 5 שקלים ואם הוא לא נירדם לתת לו כל פעם צעצוע חדש...ככה נועה ואני טסנו וזב היה ניפלא, לא היה לה זמן להפריע ולהישתעמם....ואני אפילו היצלחתי ליקרא עיתון....

תום שלי

New member
טיסת לילה

בדכ עובדת אצלנו .חוץ מזה מאוד מסכימה עם אמא של נועהלה ,קנינו לתום כל מיני גימיקים קטנים מדבקות שונות שישה צבעים,דובי שהוא אוהב ומעשה בחמישה בלונים.לא לשכוח בקבוק מים או מוצץ לנחיתה והמראה .נסיעה נעימה

יובית

New member
רק טיסת לילה......ועוד פרט

במידה ועדיין עוד לא קניתם כרטיסים, או שאולי אפשר עוד לסדר את העיניין, לבקש לשבת בשורה הראשונה, כך שבמשך הטיסה הארוכה והילד לא ישן, הוא יכול לשבת על הריצפה לידך. אני ביזמנו טסתי עם הילדה באל על, וביקשתי את המושב שקרוב לקיר שאפשר ליתלות עליו את ה-באסנט ששם הילדה ישנה את כל שעות הטיסה לניו יורק.

שרונה13

New member
קצת עיצות

קודם כל אם כבר יש כרטיסים והם לא ללילה אז: תתקשרי לחברת התעופה ותנסי לשריין כבר עכשיו את המקומות היכן שהתינוקות ישנים... שם בדרך כלל יש יותר מקום לצעצועים וכו'. אם לא תתיעצי איתם הכין המקומות הכי מרווחים שישנם בטיסה, אני בזמנו הורדתי מאתר חברת התעופה את תרשים המטוס וכך יכלתי לבחור מקום. לקחת כל מה שאת חושבת שתצטרכי וכל מה שלא !!! לקחת אוכל חטיפים תחליף חלב הכל!!! כמו כן כנסי לחנות זולה כמו צעצועים חצי חינם וקני טונה הפתעות שתוכלי להוציא במהלך הטיסה. והבי חשוב אל תתרגשי אם הוא יבכה בטיסה, זה טבעי ומי מהנוסעים שלא מבין שישים פקקי אוזניים. ענבר שלי בטיסה מישראל להולנד בכתה ללא הרף וכולם וכל הדיילים כל כך ניסו לעזור. לעומת זאת בטיסה מהולנד לארה"ב היא ישנה כמו מלאך. קחי הכל בקלות ותזכרי שזה רק כמה שעות !!! שיהיה בהצלחה.

ליאת127

New member
משהו נוסף

כדאי לקחת אוכל ונישנושים שהילד אוהב. כמובן לקחת טיטולים נסיעה טובה

alboran

New member
וכשנראה שכבר אמרו הכל..

רק עוד דבר אחד, ומקווה שלא תצטרכי.. Rescue Remedy של פרחי באך. מתאים גם לתינוקות (ראי באתר המצורף). לנו זה הועיל מאד, ולא פחות חשוב, מאד מרגיע (את האמא - גם אם היא לא לוקחת בעצמה) לדעת שעדיין אפשר להרגיע בכי של תינוק תשוש.

gmitch

New member
../images/Emo51.gifתודה על כל העצות והתגובות

מקווה שיעבור בשלום ושתומצי'ק לא יסבול אנחנו טסים עוד 3 שבועות ובנתיים אני משתדלת להרגיל אותו לאוכל נורמלי ולהפחית את הבקוקים עם המטרנה, אני אנסה לתת לו סימלק ואם ילך אז נוכל להצטייד שם ולא לסחוב. רוצה להיות כבר שם. לילה טוב ושוב תודה

antike

New member
טיפות אף

לא לשכוח טיפות אף לפני המראה אחרת יהיה לכם כמעט בטוח קונצרט טיסה נעימה

antike

New member
לחץ באוזנים

ילדים קטנים לא יכולים לווסת עצמאי את הלחץ באוזניים לתינוקות נותנים לינוק ליותר גדולים לשתות מהבקבוק טיפת נזלת הכי קטנה גורמת להם כאבי אוזנים בני קיבל כל המראה ונחיתה טיפות אף ספריי לא חשוב של איזו פירמה בפעם היחידה שזה לא הספיק סבלנו כולנו עד שהוא הקיא ונרדם אני מקווה שהסבר הספיק

למעלה