טיסה עם חתול מבוגר ופחדן לחוף המערבי

tuku333

New member
טיסה עם חתול מבוגר ופחדן לחוף המערבי

אין טיסה ישירה

בנוסף יש 3 ילדים. אני מוכנה שהוא יטוס רק איתנו בקבינה. הבנתי שיונייטד לא מאפשרת. אז מהן האפשרויות האחרות ? לופטנזה ראיתי המלצות אבל לצאת ב2 בלילה מהבית (הטיסה ב5) מוסיף עוד לילה ללא שינה, ילדים ישנים במעברים וערים בטיסות
. רעיונות ?
טסנו לא מזמן עם יונייטד בלי החתול וכל המסע היה +18 שעות, ככה שדלת לדלת משהו כמו 26 שעות כולל קונקשן.
אלעל עושה קוד שיירינג, יכול להיות שתהיה בעיה לחתול בטיסת ההמשך ?
קיבלתי גם עצה לעשות את הכניסה לארה"ב בלי לחץ של קונקשן, אבל לא ראיתי טיסה דרך אירופה שיוצאת בשעה נורמלית (לסיאטל).
תודה!

tuku333

New member
וגם - אם מישהו מוכר כלוב בד שמתאים להטסה אשמח

או המלצות איפה לקנות כזה טוב ולא ב800 שקל.
תודה!

Yukita

Active member
מנהל
בקשר לדברים האחרים לא אוכל לייעץ מנסיון ישיר לארה"ב

אבל ---
&nbsp
1. אני טסתי עם חתולה מבוגרת (בת 13) לאירופה. הגיל אינו הפקטור המשמעותי ביותר אלא המצב הבריאותי.
&nbsp
2. אוכל רק להניח שבדקתם היטב את כל הדרישות לגבי הכנסת חיה לארה"ב - ולא רק הפדרליות (של כלל ארה"ב) אלא של המדינה המסויימת אליה אתם נוסעים. חייבים לבדוק בשני המישורים וגם לוודא שהבדיקה מול הוטרינר הרשותי הישראלי מתנהלת במהלך 72 השעות שלפני הטיסה. עליכם לבדוק את הדרישות המנהליות-רפואיות טוב-טוב, אחרת יהיו לכם בעיות רציניות עד כדי סירוב לאשר כניסה לחתול שלכם.
&nbsp
3. כלוב - אני לא בעד כלובים רכים. ודאי לא כשמדובר בטיסות. כלוב קשיח הוא כלוב שחתול לא יכול לקרוע גם אם הוא נכנס להיסטריה ממש רצינית, והוא לא נמעך עליו אלא יש לו חלל בטוח בפנים. דרך כלוב קשיח גם לא יעברו דברים כמו שתן, ובטיסה סביר מאוד שהחתול ישתין מתישהו. בכלוב קשיח שמים מצע סופג כמו חיתולי טטרה.
&nbsp
4. הכי טוב להרגיל לכלוב בו ייסע זמן רב לפני הנסיעה. להניח פתוח בבית עם מצע נעים ולשים בפנים חטיפים טעימים כדי שייכנס. הרגלה לכלוב מפחיתה את מפלס החרדה והופכת את הנסיעה לבעייתית פחות. גם כך יפחד מהתנועה, הקולות והריחות.
&nbsp
באשר לטיסות לארה"ב, כאמור על זה אין לי ספציפית מידע. לדעתי שעת הטיסה אמנם משנה אך איננה השיקול החשוב ביותר. אם תוכלו להשיג טיסה שעונה יותר על צרכיכם, הרי שהפגיעה בשעות השינה של הילדים היא חד פעמית ואחר כך כולם חוזרים למסגרת רגילה יותר . כמובן ייתכן שלכם יש שיקולים אחרים בנידון זה.

רזאי

New member
נסי לשאול

בפורום "עוברים לארה"ב", או בקומונה "ישראלים בארה"ב". אני יודעת שיש שם כמה שטסו עם חתולים ו/או כלבים. יש סיכוי שתוכלי לקבל תובנות מבעלי נסיון.

למעלה