טיסה עם ילד...

טיסה עם ילד...../images/Emo160.gif

שלום, אני, בעלי ובני בן השנה נוסעים ממש אוטוטו לניו יורק לתקופה ארוכה. האמת שאני די חוששת מהכל אבל בתור התחלה ממש הקטע עם הטיסה הארוכה מפחיד אותי. אני זוכרת שראיתי שרשור בקשר לטיסה עם תינוק, אבל אני לא זוכרת על איזה גיל היה מדובר. אל על נותנת basket לתינוק עד גיל 7 חודשים. מה עושים עם תינוק בן שנה? מחזיקים על הידיים כל הטיסה? ונאמר ויתנו כזה סל, הוא יציב או שיקרוס ממשקל של 11 ק"ג??? אם יש למישהו תשובה, אני מאוד אשמח... יום עצמאות שמח בגולה

MicMik

New member
הוא לא יקרוס, כי הילד שלך לא יכנס

לתוכו בכלל. יש גם הגבלת אורך לא רק משקל. השאלה אם הוא כבר הולך? כי אז הוא רק ירצה לשוטט ולבדוק הכל. צריך להצטייד במספיק צעצועים וספרים להעסיק אותו. משהו שחשבתי אבל עוד לא יצא לי לנסות: מכשיר DVD נישא, אולי אפשר יהיה לרתק אותו זמן מה עם סרטים לילדים? אולי יקרינו בטיסה שלך סרטים מצוירים, אם יש מסכים פרטיים? מן הסתם יהיה לא פשוט אבל גם זה יעבור. מה שהיה מטריד אותי יותר הוא האפשרות לחטוף כל מיני וירוסים בטיסה, הוא חוסן השנה נגד שפעת?

../images/Emo5.gifDVD ???

משהו ישן בזמן הוראות הבטיחות של הטיסה. רואים שלא הקשבת לפנטר הורוד...

MicMik

New member
חשבתי שרק בהמראה ונחיתה לא?

אם אפשר להשתמש במחשב נישא, למה לא DVD? הוא לא משדר תדרים ?

DVD נייד הוא דבר נהדר!!!

ובהחלט מותר להשתמש בו בזמן הטיסה, פרט להמראה ונחיתה. הבעיה אתו אחרת: המגבלה של הזמן שהוא מסוגל לעבוד על הטענה של הסוללה. בד"כ זה בסביבות שעה וחצי-שעתיים, ומאחר וכיום אין אפשרות להתחבר לחשמל במטוס, חייבים להסתמך רק על הסוללה. כך שפתרון כמו DVD מתאים רק למסגרת הזמן הזו.

טוב אני טסתי לפני שבוע וזה עוד טרי.

בהמראה נחיתה אסור אפילו לנשום. אחר כך מותר להשתמש במחשב אבל אסור CD וכדומה למה? אין לי מושג ירקרק. זה לא משדר כך שאין לי מושג מה עשוי להפריג בזה אבל אלא ההוראות. אפשר לשאול את הפנתר בפעם הבאה... ענת

זה ממש מוזר, כי מעולם לא היתה לנו

שום בעיה בקטע הזה. מאז שקנינו את ה-DVD הנייד, בכל הטיסות שלנו הוא משמש בתור "משתיק קול" לילדות
מעולם לא אמרו לנו שום דבר, ולהיפך: תמיד הצוות נהנה לעצור במעבר ולהגניב מבט כדי לראות איזה סצנה מהסרט - וזה היה בכמה חברות תעופה שונות. אגב, גם עם דיסקמן לא היתה לנו שום בעיה. לא יודעת עם איזו חברה טסת, אבל נראה לי שהם לקחו להם טווח בטחון מוגזם אם הם אסרו את השימוש במכשירים כאלה גם בזמן הטיסה עצמה.

במאמרי הפורום

יש סיכום על טיסה עם תינוקות. אם אני זוכרת נכון דובר על בן היתר על אוכל ובקבוקים אז ככל הנראה את בטווח הגילים הנכון... לגבי הסל קל. אנחנו קיבלנו אותו בגיל שנה וגם שנה וחצי. יותם התאים פנימה ולא היו בעיות. אחרת הוא צריך להיות על הידים שלכם כל הטיסה, אלא אם יצליחו לארגן כיסא ריק לידכם - אפשרי אבל לא מחייב. ההמלצה הכי חמה היא טיסה בלילה כהילד שין. טיסה לילת מפחיתה את הבעיות ומאפשרת גם לכם לישון קצת. לשמחתי הטיסה האחרונה לשיקאגו עם יותם בן השנתיים וחצי עברה חלק ולמרות שהוא ישן מעט הוא ישב בשקט כל הטיסה ושיחק בצעצועים קטנים שהוא קביל מצוות המטוס. (המלצה חמה להביא מכוניות קטנות וכו דברים שאפשר לשחק בישיבה). מקווה שעזרתי. ענת

הפיתרון הכי הכי!!

בתור אם מנוסה בטיסות רבות עם ילדים הפיתרון הוא פשוט. קונים מזרון דק כמו זה המשמש להתעמלות.מתקפל וניכנס לתיק. פורסים על הריצפה מתחת לרגליים (מתאים בדיוק בגודל מתחת ל2 אנשים. הילד ישן בנחת (ויש מספיק מקום שם למטה.אפשר לעשות חסימת כריות. ולכולם יש טיסה נעימה.

Ho Oh

New member
עופרית, גם אני עושה כך

ואפילו מביאה להם בגדים נוחים לשינה ומחליפה להם, ושמיכה. בעצם תיק העלייה למטוס הוא התיק עם כל הדברים עבורם שירגישו נוח.

למעלה