טיסה עם קונקשיין עם כלב לברדור

miritav

New member
טיסה עם קונקשיין עם כלב לברדור

שלום לכולם,
אנחנו מתחננים מעבר לקראת האביב/תחילת הקיץ (בתקווה שתהליך הויזה יסתיים עד אז!). טסים עם 2 ילדנו וכלבנו היקר, לברדור ששוקל בערך 38 קילו.
למקום שאנחנו מגיעים במרכז ארה"ב ניתן לטוס עם דלתה/איר פראנס/klm, יונייטד (הכי יקר- לפעמים כפול 2 מדלתה), או אייר קנדה (קונקשיין בטורונטו). זהו. יצא לנו קונקשיין באירופה, קנדה, או בארה"ב.
אשמח לקבל המלצות מאנשים על ניסיון בטיסה עם כלבים גדולים על מה כן, מה לא לעשות. עם מי כדאי או לא כדאי לטוס ולמה? איזה אישורים צריכים? דגשים לגבי אוכל, שתייה, כלוב, חום/קור, כדור הרגעה (?), וכו...

הכלב שלנו סה"כ רגוע מאד, שטיח גדול שעושה הכל בשביל אוכל.

תודה!

תעשי חיפוש, נכתב הרבה בעבר על הטסת כלבים

כתבתי בהרחבה על הטסת הכלבה שלנו לארה״ב, לפני שנתיים, ויש המון מידע עם דיעות שונות לגבי טישטוש, קונקשיין וכו׳.

אנחנו בחרנו בטיסה ישירה לניו-יורק, ומשם נסענו עם הכלבה משהו כמו 9 שעות נטו, כי בטיסות פנים אי אפשר היה להטיס כלבים גדולים. בחרנו באל על, כדי לאפשר טיסה ישירה, וטסנו לניו יורק כי רק במטוסי 747 היתה בקרת אקלים בתא המטען.

תוודאו שאפשר להטיס את הכלב גם בטיסת הפנים, אם המטוס קטן - אולי זה לא יתאפשר מבחינת נהלי החברה. יש מטוסים שבהם אין בקרת אקלים בתא הנוסעים ויכול להיות קר מדי או חם מדי. דאגה נוספת זה לכלב בזמן ההמתנה על הקרקע, שלא יהיה קר או חם.
צריך אישור מהוטרינר שלכם שהכלב בריא ומחוסן, ואישור מהוטרינר המחוזי שלכם, האישור הוא ״יצוא וייבוא בעלי חיים״. ארה״ב היא אחת המדינות שהכי פשוט להטיס אליה כלבים, אם הכלב חוזר לישראל הוא יצטרך בדיקות דם, אגב.
אנחנו בחרנו בטישטוש קל, כי הכלבה בקושי שרדה נסיעות ברכב. בדקנו איך היא מגיבה לכדור בבית.
צריך לשחק מעט עם האכלת הכלב, שלא יהיה רעב/צמא מדי אבל שלא יהיה לו לוחץ לצרכים כל הטיסה. להקפיא את המים בתוך הכלי של השתיה יגדיל את הסיכוי שהם לא ישפכו בזמן העמסת הכלוב.

miritav

New member
עשיתי קצת חיפושים ולא ראיתי את הפוסט שלך

הטיסת פנים שלנו משהו כמו 3 שעות (יותר מיום נסיעה ברכב), לכם נהיה חייבים לעשות קונקשיין, לכן כתבתי את 3 החברות שאני יכולה לעשות דרכם את הטיסה המלאה עם הקונקשיין לא מצאתי את הפוסט שלך- יש לינק?

ואשמח לשמוע מאחרים שכן עשו קונקשיין בהצלחה! תודה

מצרף כמה לינקים לפוסטים בנושא

תבדקו באיזה מטוסים טסים ליעד שלכם, ואם הם מתאימים להטסת כלבים בתא המטען. במקרה שלנו, אל היעד הסופי טסים ב״מטוסובוס״ שלא מתאים להטסת בעלי חיים בבטן. טיסת הפנים היא טיסה חדשה עבור הכלב, כי אתם אמורים לקבל אותו ולהעביר אותו בביקורת מכס, כמו שעוברים עם הכבודה לפני טיסת ההמשך. אמורה להיות אפשרות להוציא אותו לצרכים, לנקות כלוב, להאכיל וכו׳.

http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/456/181537278/ישראלים_בחו``ל/עוברים_לארצות_הברית

http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/456/178511681/ישראלים_בחו``ל/עוברים_לארצות_הברית

http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/456/179626234/ישראלים_בחו``ל/עוברים_לארצות_הברית

KallaGLP

New member
לכל חברת תעופה יש כללים ונהלים משלה.

יש חברות, כמו יונייטד שאיתה טסנו, שמעבירות את כל העניינים הקשורים להטסת בעלי חיים לטיפול של חברה אחרת מטעמה, והכל מתנהל דרך החברה הזו. לנו הייתה טיסה עם קונקשטיין לחוף המערבי, והטסנו כלב ענק ושני חתולים, ובדיעבד היינו מאוד מרוצים מאיך שהם ניהלו את העניינים ומהמצב שבו קיבלנו את בעלי החיים בתום הטיסה.
גם כללים הנוגעים למה מותר מבחינת תקן וגודל הכלוב, למשל, תלויים בחברה. כך שקודם כל כדאי להחליט עם איזו חברה טסים, ורק אז לעשות את הסידורים וההכנות. חשוב לבדוק כמה זמן מראש יש לבצע את חיסון הכלבת (אני לא זוכרת) וחשוב להקפיד שהאישור מהווטרינר המחוזי יהיה בן פחות מ-10 ימים במועד הטיסה, אם אני זוכרת נכון. כדאי ליצור קשר מראש עם הווטרינר המחוזי שלכם ולברר איזה טפסים ואישורים הוא צריך מכם ומהווטרינר שלכם.
אני מציעה לקרוא את הקישורים שקיבלתם מפולי.

בלי קשר לטיסה אבל חשוב לבדוק לגבי שכירות דירה עם כלב גדול

אנחנו החלטנו לאמץ כלב לפני שנים, ודרך הפורומים של תפוז הגענו למשפחה שרצתה למסור כלב לברדור. הסיפור שלהם היה, שהם הביאו את הכלבה מישראל לאיזור בוסטון, וכאן היה להם קשה מאוד למצא דירה שבה היתה להם רשות לגדל כלבה כל כך גדולה. בסוף, מחוסר ברירה, בגלל הכלבה, הם שכרו בית בפרבר יחסית רחוק מהשכונות שבהן גרים רוב הישראלים (הם רצו לגור קרוב לקהילה אבל בשכונות שבהן גרה הקהילה הישראלית קשה למצא דירות להשכרה שמותר לגדל בהן כלב גדול), הם גרו בדירה הזאת שנה, עם הכלבה, ואז החלטו למסור אותה כי הם רצו לעבור לשכונה שבה רצו לגור מההתחלה. הם אמרו לי בזמנו בצער, שהיו להם כמה הצעות בתוך המשפחה לאמץ את הכלבה, אם הם ישאירו אותה בארץ, אבל הם החליטו לקחת אותה בכל זאת והצטערו על זה.

אני בעלת כלב ואני יודעת שכלב זה חלק מהמשפחה (ביחוד לברדור
) ואני לא מציעה חלילה לנטוש את הכלב, אבל תעשו מראש את ההכנות, ותבררו שהמקום שאליו אתם עוברים ידידותי לכלבים, יש מקומות שהם יותר ידידותיים לזה ויש כאלו שפחות.
אולי שווה לכם אפילו להגיע לכאן בלי הכלב, ולמצא את עצמכם ודירה, ובנתיים להשאיר אותו עם משפחה אוהבת, אם יש כזאת, ואז להטיס אותו לכאן לבד...

הנה לינקים להטסת חיות בלי בעלים
http://www.petpassport.co.il/services/flying-pet-alone
https://www.terminal4pets.com/he

שוב, שלא תבין חלילה שאני ממליצה לנטוש את הכלב, אני האחרונה שימליץ על דבר כזה, כי כלב הוא בן משפחה, אבל תתכוננו שהקשיים הלוגיסטים לא נגמרים רק בטיסה עצמה ושכירת בית עם כלב גדול היא מאתגרת בפני עצמה, ובטח אם צריך מגורים זמניים כמו מלון עד שמוצאים דירה.

בהצלחה

miritav

New member
אנחנו נגור בהתחלה עם משפחה, כך אין בעיה של מגורים עם הכלב

אין סיכוי שהוא לא בא איתנו. הילדים גם מאד קשורים אליו והוא איתנו עוד לפני שהתחתנו.

Alfa156 GTA

New member
עם מצאנו מקום מגורים בדירה מעולה באמצע ברוקליין בוסטון

עם פיטבול, הכל אפשרי!!!!!
&nbsp
בחיים לא לנטוש, פשוט להתאמץ יותר בחיפושים.
ואכן היה אחד הדברים המאתגרים.
&nbsp
&nbsp

היה לכם מזל

מכירה די הרבה אנשים שהיה להם קשה למצא דירה עם כלב גדול בברוקליין.
וכן, יש לי כלב והוא בן משפחה ולא הצעתי לנטוש, הצעתי לתכנן דברים מראש בשביל שלא יהיו התפעות.

למעלה