טיסה עם תינוק לאילת - מי יודעת??...

ayelet i

New member
טיסה עם תינוק לאילת - מי יודעת??...

יתכן והטיסה הראשונה של נועם תהיה בעוד שבועיים - אם כי רק לאילת (מתחילים בקטן...) אני עובדת בבנק והסניף שלנו זכה בפרס וקיבל טיסה + שהות בבית מלון באילת חמישי-שישי-שבת. מאחר ומזג האוויר מאד נח, ומאחר ומדובר בנסיעה קצרה, ומאחר וכל מה שהגברת עושה בימים אלה הוא בעיקר לישון... אני לא רואה שום סיבה לא לנסוע. אז : מי יודעת איך הפרוצדורה לגבי הטיסה - איפה היא יושבת (שוכבת...) בזמן הטיסה? האם נצטרך לשלם עליה? האם יש בעיה לקחת איתנו עגלה? כל אינפו' תתקבל בברכה!

דלית 3

New member
קצת אינפורמציה

בטיסות ארוכות - לחו"ל - לתינוק עד גיל שנתיים אין כסא והוא משלם 10% ממחיר הכרטיס ומיסים מוקטנים. במטוסים גדולים אפשר להזמין עריסות מיוחדות אבל זה לא נראה לי רלוונטי בטיסה לאילת. הכי טוב לברר ארקיע/ישראייר. עגלה ניתן לקחת עד לפתח המטוס, שם את מוסרת אותה לדיילת ומבקשת לקבל אותה ביציאה מהמטוס. יכול להיות שיבקשו ממך לצאת אחרונה ואז העגלה תחכה לך ליד המדרגות. ממליצה לך לקחת מינשא כדי שאם היא תבכה תוכלי להסתובב איתה במעבר עם ידיים פנויות לתפוס במשהו לשיווי מישקל. אם את מניקה, תשתי הרבה לפני הטיסה ובמהלכה כי מיזוג האויר מאוד מייבש. מומלץ להניק או לתת בקבוק תמ"ל/מים בהמראה ובנחיתה כדי להקל על כאבי האוזניים מהפרשי הלחץ. אני לא הנקתי אבל שיחקתי לה במוצץ כדי שתמצוץ אותו חזק וזו כמעט אותה פעולה. תיק למטוס זהה לתיק שהיית לוקחת לטיול לקניון בעיר השכנה. תבדקי את אופציית הסל-קל או הכיסא. סלקלים בד"כ לא מורשים בטיסה אבל כסאות בטיחות כן - רק אם יש מקום פנוי כי כאמור אין לה כיסא. בטיסה של יום חמישי בטח יהיה מלא אבל ביום ראשון אולי יהיה מקום. חוץ מזה את צריכה לחשוב איך את מסתובבת באילת - בד"כ זה מוניות שבהן אין חובת כיסא בטיחות אבל זה לשיקולך. גם ככה את נסחבת עם חצי בית. תבקשי מהמלון לול וחדר גדול. אל תשכחי קרם הגנה מפני השמש. ל-sebocalm יש קרם שמותר לפני גיל חצי שנה. קחי גם שמיכה לעגלה כי הכל באילת ממוזג עד כדי הקפאה. נסיעה טובה ותעשו חיים.

כל הכבוד איילת ! איזה כיף !

מורידה בפנייך את ה
(הכובע, לא את השפם
) על החזרה לעניינים ! כל הכבוד ! סעו ותיהנו !
ות לנועם

טיסה נעימה ../images/Emo160.gif

מסכימה מאוד עם מה שדלית כתבה. למזלכם זוהי טיסה קצרה אז גם אם לא יהיה מקום לידכם לשים את הכיסא בטיחות שלה, אפשר להחזיק אותה על הידיים או במנשא. אם את לוקחת חלב שאוב אז לא לשכוח לקחת צידנית קטנה וטרמוס. איזה כייף לכם, תהנו!!

ayelet i

New member
תודה לכולכן ושאלה...

האם אתן חושבות שצריכה להיות בעיה כלשהי עם טיסה בגיל כל כך צעיר? (היא בת 3 חודשים אבל גילה המתוקן (אם היתה נולדת בזמן) יהיה 0... כלומר - היה משהו בין לבין... חשבתי שמאחר ומדובר בטיסה מאד קצרה לא תהיה בעיה אבל החדירו בי מעט חששות והחילותי לשקול את העניין....

הבעייה היחידה שיכולה להיות

זה לחץ באזניים(אפילו שאני חושבת על זה אז בטיסות לאילת לא טסים כ"כ גבוהה יחסית)כתוצאה מחוסר יכולת לוויסות לחצים. יש בסופר פארם פקקי אזניים מיוחדים (גם למבוגרים וגם לתינוקות) שצורתם כמו בורג והם מווסתים את הלחצים (עושים פעולת פימפום) חוץ מזה לא נראה לי שיכולה להיות בעייה-זו עיר שחיים בה הרי תינוקות. תסעו,תהנו ותיקנו הרבה חיתולים ושטויות(זול שם יחסית).

אורלי99

New member
אם את מניקה

זה יכול להקל בהמראה ובניחתה. אבל תשאלי איש מקצוע. על פניו לא נראה שצריכה להיות בעיה מיוחדת, מה גם שזו באמת טיסה קצרה. באילת תקפידי שהיא תינק/תשתה מספיק שחלילה לא תתייבש.

26יפעת

New member
לדעתי לשאול איש מקצוע

איזה קטע התלבטתי איפה לענות לך (בפורום פגים או פה...) אני מציעה שתתקשרי לפגיה או שאם את רוצה אני אתן לך טל' של הרופא שלי שעבד פעם בפגיה (אל פחות מזה קשה היה לי לסמוך במקומך) מקווה שזה יסתדר ותעשו חיים!

אנחנו טסנו עם אורן

כשהיא הייתה בת 7 חודשים ולא הייתה שום בעיה. היא ישבה לי על הברכיים בהמראה ובנחיתה. רוב הטיסה (הארוכה) היא ישנה לה בכייף. אנחנו לא לקחנו כסא בטיחות כיוון שלא ממש תכננו לנסוע שם, אלא לנוח במלון. מה שכן לקחנו - עגלה שמאוד שימשה אותנו. כשהגענו למלון קיבלנו upgrade לסוויטה וזה היה מאוד נח. בלילה השכבנו את אורן בחדר אחד, ואנחנו ישבנו בסלון. אל תשכחו להזמין לחדר מיטת תינוק

טוטי30

New member
סעו ותהנו!!!

לא יודעת לגבי הפרוצדורה הספציפית לאילת אבל אני בטוחה שמבחינת נועם לא צריכה להיות שום בעיה ילדים בני יומם טסים מעל האוקיינוסים.. אילת היא במרחק יריקה ממש. עוד לפני שהיא תספיק לינוק כבר תגיעו. אם את רוצה, יש מאמר בעמוד הראשי של הקהילה בנושא טיסות עם ילדים. אולי שם תמצאי את האישור שאת מחפשת. תהנו ותצלמו

ayelet i

New member
בקיצור - צריכה לעשות חושבים...

אם כי אני יותר בעד מאשר נגד - מאחר ובאמת מדובר בטיסה מאד מאד קצרה בגובה לא רב...

למעלה