טיסה של CSA מתחילת השבוע...מה היה?

רני31

New member
טיסה של CSA מתחילת השבוע...מה היה?

פעם ראשונה שאני כותב פה אז שלום לכולם... חבר סיפר לי שהוא היה על טיסה של CSA מפראג (כנראה יום ראשון בבוקר) והיה נראה שהטייס "התקשה" מאוד בנחיתה. זה היה בוקר מאוד ערפילי ואותו חבר סיפר שהיה נראה לו שהטייס לא מצליח להוריד גלגלים והיה נשמע שהוא מנסה כמה פעמים. תוך כדי הפיינל על 12 הוא התקשה להשאר מיושר עם המסלול וביצע כמה תמרונים תמוהים ולבסוף נחת כל כך חזק שכל תאי המטען לנוסעים נפתחו מהמכה. תוך כדי הנחיתה הספיקו להגיע כמה אמבולנסים וכבאיות למסלול מה שמראה לדעתי שהארוע היה חמור. הקברניט לא התייחס לארוע בכריזה למרות שהנוסעים היו די בפאניקה. אחרי הנחיתה הקשה הוא הסיע רגיל לשער ואותו חבר סיפר שברגע שנפתחו הדלתות הנוסעים רצו החוצה בלי אפילו לקחת את חפציהם. הארוע לא הוזכר בשום מקום והתעיינתי לדעת האם מישהו יודע מה קרה ובמה מדובר. כל שרשרת הארועים בסיפור הזה תמוהה מאוד.

RonGreen

New member
לא שמעתי על זה אבל

אני יודע שהציוד בו הם משתמשים בקו לתל אביב הוא 737-400 בד"כ. טסתי בקו הזה הזה לפני כמה שנים ואני דוקא זוכר נחיתה מאוד חלקה. -Ron-

kennedy

New member
קשקוש בלבוש...

מה הקשר בין ערפל..וגלגלים שלא יורדים? אם הטייס מחליט לנחות בערפל..אז מזמינים אמבולנסים,כי עלק,לא סומכים על החלטתו??,איזה שטויות!!!לא נרשם כל אירוע חריג הכל "בובה מייסס" בתרגום חופשי "ספורי סבתא".

רני31

New member
מה להתנפל? שאלתי כי גם לי היה מוזר

אני רק מעביר את הסיפור שסופר לי...לא המצאתי אותו אין באמת שום קשר בין גלגלים לערפל אולי היתה יותר מבעיה אחת. לא מאמין שאותו אדם המציא את הסיפור...הוא היה מאוד נסער והוא, כמוני, הוא אדם שטס באמת המון...ונכון, עכשיו אני נזכר שבאמת הוא אמר שהמטוס היה 737-400 לא מבין למה ישר להכריז על הכל "קשקוש בלבוש" - אתה הדובר של חברת CSA?

אוס קר

New member
אני שמעתי על דבר מפחיד

אם מטוס מבצע 2 נסיונות לנחיתה ולא מצליח יש סיכוי שיתרסק בשלישית אולי זה רק אמונה תפלה

דודי 32

New member
שטויות במיץ, אתה יודע כמה הליכות

סביב עשיתי בתחילת קורס הטיס שלי
ונחתתי בשניה ולפעמים גם בנסיון השלישי.

grants

New member
קרה לי עם CUBANA

קרה לי בגווטמלה סיטי עם CUBANA, שתי הנמכות ILS גרועות והשלישית מוצלחת. ההרגשה היחידה שאני זוכר זו בחילה.

למעלה