טיסה LY081 לתאילנד

yportnoy37

New member
טיסה LY081 לתאילנד

שלום לכולם! ב6.6.06 אני טס לתאילנד עם אלעל בטיסה 081. החזרה היא ב5.7 בטיסה 082. רציתי לדעת איך מבררים את סוג המטוס (ורצוי גם את הסימון) עליו אני הולך לטוס? בדקתי בלוח טיסות באתר של אלעל, ושם משתנה סוג המטוס המיועד כל שבוע בערך (התחיל ב772, המשיך ל763 ועכשיו בכלל מופיע 762). האם ה767 של אלעל נוחים לטיסה? האם יש טעם לשדרג לביזנס ב767? חוץ מזה, האם יש הבדלים ניכרים בזמן הטיסה בין המטוסים? תודה מראש יוני

SKJUMBO

New member
כל מה שאני

יכול להגיד לך זה שה- 777 הוא אחלה מטוס זה בדוק!

yportnoy37

New member
חחח...זה ידוע

טסתי איתו לניו-יורק לפני כמה שנים השאלה היא מה עם ה767? ומתי אני אוכל לדעת בוודאות את סוג המטוס?

singera

New member
767 מטוס נחמד רק בלי PTV

סידור ישיבה 2-3-2 777 סידור ישיבה 3-3-3 ותמיד כדאי לשדרג לביזנס

בהווה

New member
תנאים ופז"מ

הEA של אל על הוא הצי הכי מרווח במחלקת תיירים שתראה אי פעם (כולל חברות זרות, במחלקת תיירים). הצי הוא בגיל שבו התעופה הייתה מרווחת. סיבה מעניינת, לא? אני בכל אופן מעדיף לשבת ב767 של אל על על פני כל מטוס אחר (כן, שמעת נכון) ולראות סרטים באייפוד. הEAP עלול (כמו אחיו הקטן והשכור הEKP) לבוא מקונפג מהמשכירה ולכן צפוף יותר משאר מטוסי הצי. (שני החדשים הסקסיים והחכור הישן והכחול צפופים יחסית לשאר ה73שים השייכים לא על, במחלקת תיירים). מה שמוכיח שאל על לא בהכרח צפופה.. במחלקת העסקים יוצע לך מסך אישי קטן ומבחר סרטים (בקלטות או דיוידי אם יגיע עד אז) אוכל משודרג ולג רום מכובד בכסא ערסל נוח. השרות יהיה יותר אישי, הכרטיס יעלה כפול, והפאסון יהיה פאסון. בחלק מהצי מותקנים כבר כסאות מיטה ומסכי פלאזמה (לא בD) וההתקנות בעיצומן.

singera

New member
ומה ההבדל הגדול בין המקרן לפלאזמה?

אותו גודל שיפור באיכות אל עדיין לא PTV...

בהווה

New member
האיכות וההשפעה של אור היום

וגם, מאחר ויש מכשירים אישיים בביזנס, אז זה כמו לטוס עם PTV

בחלק מה-767 יש כבר מיטות?

אתה יודע באילו מטוסים של אלעל יש כבר כיסאות מיטה?

motish3

New member
לא הכי נוח אבל אפשר לעבור את זה

טסתי על ה-767 פעמיים הלוך חזור ליוהנסבורג (9 שעות כל כיוון). אני יכול להגיד בוודאות שהמושבים במחלקת התיירים באמצע המטוס יותר מרווחים מהצד האחורי וגם יותר שקט שם כי זה לפני הכנף ופחות רועש מהמנועים. אם אתה יודע שאתה בטוח טס ב-762 תשמור לך מקום מראש בין שורות 20 לבערך 30 (פלוס מינוס, אני ישבתי בשורה 25) וזה, אני מאמין קצת יקל עליך. בנגקוק אלו בד"כ טיסות לילה - קח מושב ליד החלון, שים עליו כרית ותישן עד תאילנד. אם אתה טס בטריפל 7 או ב744 אין לך הרבה מה לדאוג, יהיה לך הרבה יותר נוח והזמן יעבור מהר עם ה-PTV. טיסה נעימה!

motish3

New member
לא לא, זה 9...

תסתכל בתמונה המצורפת שלקחתי מהקוקפיט אחרי שנחתנו. אם תסתכל על השעון שנמצא מצד שמאל לידית האחיזה הימנית ביוק תראה בשעון התחתון 08:51 שזה זמן הטיסה- השעון מתחיל לרוץ ע"י הטייסים לפני התיישרות ונעצר אחרי פינוי מסלול ביעד.

ram_z

New member
אני זוכר בבירור....

7 שעות עם SAA בעצם לא חשבתי על אבל אולי SAA טסים מעל מקומות שלאלעל אסור?

motish3

New member
בתקופות מסוימות ההפך הוא הנכון

באפרטהייד SAA לא יכלו לטוס מעל רוב הארצות באפריקה ונאלצו להקיף כמעט את כל יבשת אפריקה בטיסות מאירופה בכלל ומישראל בפרט כשאלעל יכלה לטוס מעל חלק מהארצות באפריקה. בעשור האחרון SAA טסה מקוויה האירופים ישירות מעל אפריקה לפי מה שהבנתי ממכר שטס איתם לא מעט במסגרת עסקים. אלעל טסה את הנתיב הבא: נתב"ג, ומעל ים המלח-ערבה-אילת-הים האדום- ג'יבוטי (שמשם מתחילים לטוס מעל היבשת)- אתיופיה- קניה- טנזניה (רואים יפה את הקלימנג'רו המושלג)- זמביה- זימבווה- דרום אפריקה. זמן הטיסה בכל הטיסות שלי היה 8.5-9 שעות.

ASTRONOMIC

New member
המטוסים שלך

הטיסה שלך לבנקוק היא ב- EAD הטיסה שלך חזרה היא 084 ב- EAP

ארזS

New member
EAP ???

מתי הוא מגיע ? כבר זמן רב ששמעתי שצריך להגיע איזה EAP חכור .

למעלה