טיסות בינלאומיות

yperry

New member
טיסות בינלאומיות

שלום לכולם, בנוגע לטיסות בינלאומיות, לדוגמא - ישראל קפריסין, מהם הנוהלים שיש לבצע בסוג טיסות אלו, האם יש קורס שמכשיר אותך לזה?, האם בתור טייס פרטי יש באפשרותי לבצע טיסות בינלאומיות? תודה יהודה

חו"ל

יהודה, לשאלתך, אתה יכול לבצע טיסות חו"ל כטייס פרטי ואין "הגדר" חו"ל הרשום ברשיון אבל מומלץ מאד לפחות בפעם הראשונה לטוס עם מישהו שכבר מכיר את הנהלים ויוכל לעזור לך עם כל המנהלות. אגודת התעופה מבצעת מטסי חו"ל בהם תוכל ללמוד את רב הדברים הדרושים לך לטיסות חו"ל קרובות.......אם יש לך שאלות אתה מוזמן להתקשר אלי

המלצה נוספת

יהודה וכל מי שלא חבר באגודה, הנה עוד סיבה להיות חבר. אתמול היה תדריך שיועד בדיוק אליך ואלי שלא טסנו אל מעבר לים. מעבר לתיאור הבירוקרטיה הלא מועטה שכרוכה בענין, סופרו גם הדברים האמיתיים שלא כתובים בשום מקום. למשל תכנית טיסה המוגשת ליציאה לקפריסין והיציאה האמיתית, הקשר בין השתיים הוא א"ק של המטוס בערך, זהו. הומלץ גם שלא לבצע, גם בראיה, טיסה כל כך ממושכת מעל הים ללא הגדר מכשירים והניסיון הכרוך בו, או ללא שותף מנוסה. באגודה הוציאו חוברת שנקראת משהו כמו: "טיסה ראשונה מעבר לים", מפורטת ומכילה צילומי טפסים ודוגמאות למלויים. ממש טובה. אז המסקנה שלי, תרים טלפון 09-9516660 ותדבר עם אסנת מהאגודה (להזכירך - כוחנו במסה, יותר חברים יותר פעולות לטובתנו) בי. יוד

שלא יאשימו אותי בפרסומת אבל...

ארובט בחיפה הודיעו שהם מתכוונים להתחיל ´קורס חו"ל´ ז"א קורס שבא לענות על כל השאלות הנ"ל. לפי מה שאני הבנתי זה גם יכלול טיסה לחו"ל (כנראה ליוון או טורקיה). סה"כ הקורס צריך להיות בסביבות ה10 שעות טיסה. אם מעניין אותך לדעת יותר תתקשר אליהם (04-8476120) ותגיד לנו מה הם אמרו כמובן.

למעלה