טיסות זולות לאילת [לנוער]

Liraz 6q

New member
אין חיה הכזאת..

הטיסות נורא יקרות ובמיוחד בתקופה הזאת.. יום חמישי שעבר.. רצו ממני על טיסה בערב 395 שקל!!!! ועוד ביישראייר שנחשבים יותר זולים מארקיע.. ועוד לתושב אילת! מרוב תסכול ועייפות כמעט שילמתי.. חח אבל כמעט! בקיצור את יכולה להתקשר ולברר.. טיסות ב150 שקל את בטוח לא תמצאי..

harhanegev

New member
לא יכול להיות -

המחיר המקסימלי לטיסה לתושב אילת הוא קצת פחות מ-300 שקל, ולתושב צפון קצת פחות מ-400 שקל. אולי את מדברת על טיסה לחיפה ? או על הלוך ושוב, שזה 2 טיסות ? אגב, אם את צריכה תיקתקים, יש לי.

Liraz 6q

New member
גם לי יש תיקתקים..

אמא שלי מקבלת מהעבודה אבל פספסתי את הטיסה לאילת שחזרתי מחול והצרטר התכעב אז הטיקטק בעצם לא היה שווה כלום בבגן גוריון ומיאוש כמעט שילמתי את המחיר ההזוי הזה.. לא חיפה ולא הלוך ושוב. כיוון אחד בן גוריון אילת יום חמישי ב7 בערב 395 שקל. בסופו של דבר נסעתי לשדה דב ועליתי בסטנד ביי ב11 בלילה.

harhanegev

New member
אם כך, הרי שהם רימו אותך

בהנחה שהיה לך כרטיס תושב אילת והצגת אותו. המחיר המירבי לתושב אילת, ע"פ הוראות משרד התחבורה הוא קצת פחות מ-300 שקל. פני אליהם ואם זה לא יעזור אז למשרד התחבורה ותקבלי בחזרה את ההפרש. אני רק לא מבין, אז מה קרה אם התיקתק לא שוה כלום עקב איחור ? לא עדיף לתת מספר של תיקתק אחר, שזול יותר ממה שיגבו ממך בשדה ?

Shpritz

New member
נהיה סרקסטים?

יאללה! ברור, תנסי להשיג את טיסה מספר 394 או 395.

harhanegev

New member
בוא נהיה עוד יותר ציניים,

טיסה מספר 395 כבר לא נוחתת באילת. קיצרו את המסלול, ונכון להיום הנחיתה הסופית היא במחנה סיירים. אבל עדיין יש את טיסות מספר 394, 390, 393 ה"מהירה" וכו' וכו'

למעלה