טיסות לאוסטרליה?

onee2

New member
טיסות לאוסטרליה?

למה אין בארץ טיסות ישירות (עם עצירה כמובן) לאוסטרליה עם חברות כמו Qantas?האם יהיה בקרוב?

atrac3

New member
אני יכול רק להניח שזה לא כלכלי

או שאין ביקוש לזה. אני פעם גרתי באוסטרליה ולהגיע לאוסטרליה זה חתיכת מסע. אנחנו עברנו דרך לונדון-סינגפור ואז לאוסטרליה (מלבורן)

ייני

New member
יש יותר קצר

אפשר לטוס לאתונה ומשם לטוס עם "קוונטאס" עם חניה בבנקוק או סינגפור,לא זוכר כבר.במלבורן שהיא העיר השנייה בגודלה באוסטרליה, יש יותר יוונים או יוצאי יוון מאשר כל עיר אחרת בעולם למעט אתונה.

NNN747

New member
יותר קצר...

למה להגיע מאירופה? טיסה עם אל-על לבנגקוק/הונג-קונג והמשך (הסכם של אל-על) עם אחת חברות התעופה תאי(בנגקוק)/קאתי פסיפיק(הונג-קונג) שמביא אותך לסידני בהמתנה של זמן קצר ומעולה בעצירת הביניים במזרח-הרחוק.

ייני

New member
כמה שעות הטיסה דרך הונג הונג?

וכמה עם אל על דרך בנקוק? ואולי אתה יודע כמה שעות דרך אתונה ? מLAX לסידניי זה 14 שעות ולא מזמן הוסיפו טיסה למלבורן משהו כמו 14 וחצי או 15 שעות. הדבר הכי יפה ? זה שזו טיסת לילה ובערך ב5 בבוקר אתה מגיע ל"טריטוריה הצפונית". ואולי משהו אחר יודע,מהי הטיסה הסדירה הארוכה ?

Guy E

New member
טיסה סדירה מאוד ארוכה היא

של Cathay מJFK להונג קונג - 16:20 שעות הלוך 15:45 שעות חזור. מתבצע עם a340-600.

ASTRONOMIC

New member
הדרך הקצרה ביותר

הדרך הקצרה ביותר להגיע מהארץ לסידני: טיסה עם אל על 11 שעות לבנקוק המתנה של 4 שעות בשדה טיסה של 9 שעות עם תאי לסידני סה"כ: 24 שעות דרך הונג קונג לוקח עוד שעה עקב המתנה של 5 שעות בהונג קונג. סה"כ 25 שעות

HELLAS

New member
Qantas לא טסה מאתונה.

בעבר היו טיסות מאתונה, פריז, רומא, פרנקפורט, לונדון.... כיום יש טיסות רק מפרנקפורט (טיסה יומית) ומלונדון (3 טיסות יומיו. אחת דרך בנגקוק והאחרות דרך סינגפור). בנוסף BA טסים פעמיים יומית לסידני אחת דרך סינגפור והשנייה דרך בנגקוק - הטיסות האלה הן בשיתוף עם Qantas. הדרך הקצרה ביותר מתל אביב היא בשיתוף אלעל וQantas דרך הונג קונג או בנגקוק. אישית אני יכול להמליץ על הארכת הדרך ולטוס דרך לונדון כאשר הטיסה ללונדון יכולה להיות עם BA שאני אישית מעדיף על אלעל ומשם Qantas כל הדרך. אין על Qantas !!! - בדר"כ הטיסות שלהם מעולות והשירות הטיפוסי האוסטרלי הידידותי עושה את שלו. Queensland And Northern Territory Aerial Service - I still call Australia home

singera

New member
כיצד טסים האוסרלים או הבריטים

להונג קונג שלא ע"י קטאי?

HELLAS

New member
אז ככה

האוסטרלים טסים גם עם Qantas והבריטים יכולים או עם British או עם Virgin atlantic

singera

New member
האם בריטי יכול לקחת טיסה לאוסטרליה

דרך בנקוק ולחזור עם עצירה של כמה ימים בהונג קונג וכל זאת מחיר שפוי?

HELLAS

New member
בהחלט !

זה גם נפוץ שהבריטים (או אירופאים בגדול) "שוברים את הנסיעה לאוסטרליה במזרח ליום יומיים.

baz22

New member
לפני שנתיים

אני טסתי עם אלעל (772 ) להונג קונג, עצירה שם של 4 שעות ואז טיסה לסדני עם קוואנטס (744 ). בטיסה חזרה, לא יודע למה, הביאו לנו 763 מזדקן וזה היה ממש סיוט... כל הטיסה רעש בלתי נסבל מהמנועים, 11 שעות בלי PTV.... היה קשה...

NNN747

New member
בעצם לפני שנתיים אני חושב שלא היה

עוד לאל-על 763

onee2

New member
איך זה שאין חברות ליבשת אוסטרליה

הרי למה אין למשל את חברת QANTAS שיכולה לעשות טיסה עם עצירה באמצע ואז מתלדקים וממשיכים לאוסטרליה?

tavoir

New member
לא כדאי כלכלית...

וגם נתיב הטיסה מסובך כי לטיסות ל/מישראל אסור לעבור מעל מדינות ערב. כנ"ל לגבי SQ וקתאי.

HELLAS

New member
בזמנו היו לאלעל ו- Qantas

טיסות קודשייר..... כאשר טיסת Qantas מאוסטרליה למזרח הרחוק הייתה גם עם מספר טיסת אלעל וטיסת אלעל לתל אביב הייתה גם עם מספר טיסת Qantas. זה לא נמשך הרבה זמן כי ההוצאות על הקודשייר היו הרבה יותר גדולות עבור Qantas מאשר ההכנסות, רובן עקב הוצאות הביטחון של טיסות אלעל אשר בהתאם להסכם הקודשייר, Qantas השתתפה במימומן.

krukshenks

New member
באופן כללי

אני חושב ש787-9 יוכל לטוס בלי עצירת ביניים לסידני, נכון (בלי לטוס מעל מדינות ערב)?

ונפלון

New member
לא רק הוא

גם ה 777-200LR יכול לעבור את המרחק הזה. טיסה מת"א לסידני (דרך שארם וג'בוטי) זה משהו כמו 15.000 ק"מ, בעוד הטווס של ה LR הוא מעל 17.000 ק"מ. בכל מקרה מדובר בקו לא כלכלי. אין כל כך הרבה אנשים שטסים ישיר לאוסטרליה, לרוב אוסטרליה היא תחנה סופית או ראשונית בטיול גדול למזרח, שממילא עובר דרך סינגפור או הונג קונג. הסכם קוד שייר לדעתי עדיף על פתיחת קו ישיר. OLYMPIC הפעילו תקופה ארוכה מאוד (יותר מ-30 שנה) קו מאתונה לסידני ומלבורן (עם 707-300, 747-200 ולאחר מכן A340-300 דרך בנגקוק) שנסגר בסוף שנות ה-90 עקב חוסר יעילות כלכלית. אחרי מאולימפיק, אין עוד חברה אירופאית (חוץ מבריטיש) שטסים לאוסטרליה. אגב, בגלל הקו לאוסטרליה, אולימפיק הייתה אחת מהחברות הבינוניות היחידות בעולם שהפעילה טיסות ל-5 יבשות. גם בריטיש וגם קוואנטס הזמינו A380, וגם הית'רו וגם קינגספורד-סמית' (השדה של סידני) בנו גייטים מיוחדים ל A380, אני מניח שקו לונדון-סידני (עם עצירה בבנגקוק או סינגפור) יהיה מהקווים הבודדים שיחרשו ע"י ה-A380 הלוך ושוב במקום 4 מטוסי ה 747-400 שעושים אותו כל יום היום.

למעלה