טיסות לאילת

ipois

New member
טיסות לאילת

תגידו זה נורמלי שלוקחים הלוך חזור לבנאדם 710 שקל טיסה?
 

MasterD_iL

New member
במה אתה טס? אייר אל קאעידה?

זה מוגזם 710.. תנסה למצוא דילים אחרים בימים אחרים.
 

Liraz 6q

New member
נורמלי זה בטוח לא..

אבל בחישוב שאם טיסה עולה לך 355 שקל שכמה שזה הזוי ומטורף אלה המחירים בסופי השבוע פחות או יותר.. אז כן.. 710 זה "נורמלי".. אתה תושב אילת? אם כן.. תנסה לקנות תיקתק ממישהו שאתה מכיר..
 

harhanegev

New member
שוה לבדוק

באתרי האינטרנט של ארקיע ושל ישראייר , יש מועדים רבים (פחות מבוקשים בדרך כלל) בהם יש טיסות זולות יותר, למשל באזור ה-200 ש"ח לכיוון, ולעיתים גם פחות מזה. אבל זהירות, כל טיסה שהיא בפחות ממחיר מלא (מחיר מלא זה בערך 400 שקל לכיוון), גוררת גם דמי ביטול דרקוניים של 50 שקל. אם אתה טס לפחות 10 טיסות בשנה בקו ת"א-אילת / לוד-אילת (או יכול להתארגן יחד עם עוד כמה שמגיעים ל-10 טיסות בשנה), כדאי לקנות מראש תיקתקים בארקיע, ואז יש גם מחיר מוזל קבוע וידוע מראש, וגם אפשרות לבטל עד שעתיים לפני ההמראה בלי להפסיד אגורה אחת. אגב, החל משעתיים לפני ההמראה אין אפשרות לבטל ומשלמים בכל מקרה את מלוא מחיר הטיסה, בכל מקרה ובכל מסלול תשלום. אם יש לך עוד שאלות בנושא טיסות - אשמח לעזור, אני טס בתדירות די גבוהה.
 

harhanegev

New member
אה שכחתי שכחתי שכחתי -

הנה קישורים לאתרי האינטרנט של חברות התעופה: ארקיע ישראייר ואם בא לך לעשות מסלול אקזוטי ומוזר, אפשר לטוס אחר הצהריים בחברת אלרום ב-150 שקל מתל אביב לכביש הערבה (ליד הישובים ספיר ועין יהב), ללכת 5 דקות ברגל ולהגיע לתחנת אוטובוסים בה עוברים אוטובוסים של אגד לאילת, שעה וחצי נסיעה. כלומר שני שליש מהדרך בטיסה, ושליש מהדרך באוטובוס. וזה רק בתנאי שאתם לא מפחדים לטוב במטוס קטנטן של 9 נוסעים + טייס (מצורפת תמונה של המטוס הספציפי שעושה את הטיסות לערבה, תקליק ותראה את התמונה באיכות נורמלית).
 
למעלה