טיסות לטורקיה

hanani12

New member
טיסות לטורקיה

יש למישהו נסיון בטיסה פרטית לטורקיה? נהלים? מחירים? טיפים? תודה

כל האינפורמציה שתבקש הייתי 60 פעם

אתה צריך לשלוח פקס למר קרגה, ולקבל מספר אישור לטיסה אני אשיג לך את מספרי הפקס וטלפון, אך תוכל גם לקבלם במרכז תאום נתבג

hanani12

New member
תודה רבה ואני בודאי אזדקק לעוד הרב

אז אם לא קשה לך שלח לי את מספרך באימייל (אם אינך רוצה לפרסמו כאן) ואני אתקשר אליך. שוב תודה מראש על העזרה חנן [email protected]

יאיר-עצות,טיפים לטורקיה...

יאיר אולי תוכל להעשיר את הפורום בעצות לטיסה לטורקיה. הייתי מאוד מעוניין שתכתוב כאן,על כל הקשור לנתיב,השדות שם, עלויות\אגרות וכתובות שימושיות. אולי טורקיה תשמש לנו מיפלט,במקום קפריסין ויוון,לאחר שכבר חרשנו מקומות אלו. תודה חג שמח ושקט

לא לפתח תקוות מוגזמות.

גם בטורקיה התייקרו האגרות בשעורים משמעותיים. אמנם לא טסתי לשם כבר שלוש שנים אך עד אז התייקרו האגרות פי - 3 ,הם עברו תהליך הפרטה שגרם לכך שם בעבר היה טייס יכול להתרוצץ בין הגורמים השונים ולהסדיר הכל אז "יוק"! כמו כן הם שינו לי פעם תכנית טיסה ורשמו כשדה אלטרנטיבי את ERCAN שאינו מוכר ע"י שום מדינה ואח"כ לקח זמן רב לגלות מדוע לא התקבל אישור לתכנית הטיסה. חוץ מזה אם אתה טס לאנטליה - המסלול מורכב מ- 36R ו- 36L , אבל מסלול ההסעה שהוא חדש יותר נראה מרחוק כמו מסלול ראשי - אז אנא ממך, לא לנחות עליו. חוץ מזה אחרון: טורקיה יפיפיה מבחינת הנופים ומציעה מגוון רחב של אוכל (יפתח לרון נו....)

גד יצחק

New member
טיסות לתורכיה

בקשר לאגרות חבל"ז הרבה יותר יקר מיוון. בשכלול דלק יקר ביוון+אגרות יוון עדין זולה יותר מתורכיה. תורכיה לטעמי יפה לתיור בעיקר הקטע ליד שדה דלמן גן עדן לטיול ובעיקר ליכטונרים.למי שיחליט לקבל אינפרמציה אשמח לנדב יש לי הרבה ימי הפלגה בחוף תורכי.אני העדפתי לטוס לקוס ולעבור במעבורת שעה הפלגה לבודרום תורכיה ולאחר מכן טסתי לסמוס ומשם ברחפת לקושדסי תורכיה כ-20 דקות שיט וחזרה לסמוס בערב טיסה קצרה למיקונוס ומשם לחיפה ניתן גם לבצע שיט מרודוס למרמריס כשעתיים וכך משלבים יוון ותורכיה.לא ניתן לטוס מיוון לתורכיה.המעבר מאנטליה לדלמן מחייב טיסה מעל 10000 רגל.אז תפעילו דמיון ותהנו.

אני פותח תכנית כמו של אייל פלד

אני פותח תכנית כמו של אייל פלד לטורקיה, אבל עדיף שתשאלו שאלות . כי אחרת, גם ספר 600 דף לא יספיק. ואם כבר ספר, אז אני אעשה מכך ביזנס, סתם כמובן

למעלה