טיסות למזרח

רלו

New member
טיסות למזרח

שלום לכולם, אני חדש כאן, לפחות בכתיבה. כל הכבוד על התשובות הרציניות והמלאות בידע מדהים על המזרח (אין חכם כבעלי ניסיון, לא?
) אז לשאלתי, בתחילת אוגוסט אני טס לתאילנד לחודש - חודש וחצי. היום הייתי באיסתא והבנתי שטיסות אל-על לתחילת אוגוסט לבנקוק די מלאות ושמו אותי ברשימת ההמתנה. נאמר לי שיש טיסות זולות ב 100 דולרים ירקרקים מאל על עם אוזבקיסטן איירוייס, עם קישור דרך עיר הבירה שלהם שאפילו אינני זוכר בדיוק את שמה. מכיוון שהמחיר הזול דרכם יהיה אם מזמינים עד ה 25 למאי אני זקוק לחוות דעת מהירה וטובה: כדאי לטוס איתם? לחכות לאל על ולשלם בערך $ 770 ? קראתי אחורה וראיתי שנועה ממליצה על אתיופיאן, אבל נאמר לי שהם עלולים לעצור בכל מיני מדינות (כמו דובאי) בדרך והטיסה לשם היא סיוט של 16 שעות... טוב כפי שאתם מבינים אני זקוק קצת להכוונה בעניין ואני עוד אעדכן מה קורה עם ההכנות ...

ניסית עם עוד חברות???

ממממ.... השאלה היא בערך האם לחסוך 100 דולר... או לטוס בביטחון... אני אישית טסתי עם JORDANIAN הטיסה היתה נוחה ונעימה מאוד שירות טוב ואדיב והכל היה 10 המטוס עצר בערב הסעודית (אם אני לא טועה) ובעמאן (שם החלפנו מטוס) כיום המצב הבטחוני שונה ולכן רוב האנשים מעדיפים את אל -על. בוא ונצא לרגע מנקודת הנחה שהחברה עליה שאלת "אוזבקיסטן איירוייס" לא עוצרת במקומות מסוכנים מה איכפת לך לטוס איתם ולחסוך 100 דולר???? אז אוקי הטיסה עצמה לא הכי נעימה או נוחה אז מה? אבל אולי אתה מוכן לשלם 100 דולר על מנת לטוס בנעימות ובנוחות? זה כבר שיקול שלך אל תשכח שאתה טס למזרח 100 דולר זה הרבה כסף... והייתי גם מציע לך לשאול את החברה הירדנית והאתיופית על מסלולי הטיסה שלהם ומה המחיר מה יש לך להפסיד? דברים משתנים זמנים משתנים ואני אציין עוד נקודה חלק יראו בזה דבר חיובי חלק שלילי אל-על נורא מקפידה על משקל של תיקים וחבילות משקל עודף פירוש לשלם עוד כסף יש הרבה מאוד אנשים שנורא לא מרוצים מזה ויש כאלו שטוענים שטוב מאוד שזה כך זה גם שיקול כי כאשר אתה חוזר תאילנד אני בטוח שיהיו לך המון דברים והמשקל של התיק יהיה כבד יותר מהמותר... (סתם עוד נקודה למחשבה) האתר של ETHIOPIAN AIRLINES האתר של ROYAL JORDANIAN בהצלחה ברי

רלו

New member
תודה רבה ברי על התשובה,

הוספת לי הרבה.
יש עוד חברת תעופה שבאה בחשבון : טורקיש איירליינס. מישהו טס ויודע גם איך המחיר והשירות? בכל מקרה ברי, לגבי ג´ורדניאן אני די פוסל אותם. המצב הפוליטי העכשווי, לא ממש מעודד אותנו הישראלים להשתמש בפירות השלום, לפחות לא כרגע. אולי בגיחה הבאה למזרח (בטח להודו ונפאל, כשגם שם יירגעו העניינים) אני אשקול את הירדנים יותר בחיוב. לגבי אל על : אני לא ממש מעוניין להיות זמן רב ברשימת ההמתנה. האם אתה חושב שעליי לחשוש שלא יהיה לי מקום כלל ? או שהסיכויים הם לטובתי? תודה , רלו

noaaaa

New member
רשימת המתנה

יו איזה בעסה,גם אני הייתי המון זמן בחוסר ידיעה אם יש לי כרטיס או לא,וזה היה בדיוק בעונה הזאת שנה שעברה. רלו,אני טסתי גם עם אתיופיאן וגם עם הירדנים. כמו שכבר כתבתי בפורום אף אחד לא יפוצץ מטוס מלא בירדנים ובסעודים,ואף ציפור לא מבחינה בין פרופלו של אל על לכזה ירדני. בקיצור-כמו שברי אמר וצדק 100$ זה המון כסף במזרח,אבל זה באמת שיקול שלך וכל מה שאתה מקבל כאן זה רק עצות(לא מתחייבת שלא יחטפו אותך). מקווה שתגיע מהר לראש רשימת ההמתנה וימצאו לך תאריך הלוך וחזור. אני נועה שמתגעגעת לטיול של החיים

aviron

New member
../images/Emo160.gif - חברות-תעופה - משרדי נסיעות

אל-על מלא לאוגוסט? א..... אולי תנסה להחליף משרד נסיעות (איסתא) למשרד אחר? יש לי הרגשה משונה שבאיסתא גם יגידו לך שאתה חייב בויזה לתאילנד - וכמובן שאתה צריך לעשות הויזה דרכם.... (עד חודש שהייה לא צריך ויזה). אייר אוסבקיסטן: הטיסה לבנגקוק הינה במטוסים חדישים, בדר"כ "בואינג 767". השירות בטיסה ענייני. מושבים נוחים. הטיסה הינה מת"א לטשקנט (כ-4 ש´) ומטשקנט לבנגקוק (כ-4.5 ש´). בטשקנט נמצאים בטרנזיט באולם המיועד לכך. זמן המתנה לעתים ממושך (בעיקר בחזרה - 7 שעות)- אך כמובן אפשר לבדוק זאת מראש. נתיב הטיסה: ת"א-טשקנט מעל טורקיה. טשקנט-בנגקוק: מעל פקיסטן,סין, תאילנד. בטיסה חזרה מבנגקוק לטשקנט-ת"א : האוסבקים מקפידים ומחמירים הרבה יותר (לתשומת-ליבך, ברי) בהקשר למשקל המותר. מגבילים ל- 20 ק"ג המטען הנישלח למטוס (אל-על : אפשר להעביר 30 ק"ג בלי בעייה. בטוח.) תיק-יד: 7 ק"ג.(כנ"ל גם באל-על). רויאל ג´ורדניין: טיסה מת"א לעמאן, טרנזיט קצר בשדה עלייה המודרני שבעמאן והמשך לבנגקוק. ת"א-עמאן: 30 דקות. עמאן-בנגקוק: 8 ש´. הטיסה במטוסי "טריי-סטאר" חדישים. שירות במטוס טוב וענייני. נוחות ישיבה סבירה. יש טיסות ללא עצירת ביניים בדרך מעמאן לבנגקוק והטיסה היא מעל סעודייה, הנסיכיות, הודו. טורקיש איירליינס: מטוסי בואינג. ת"א-איסטנבול, טרנזיט באיסנבול - כדאי לבדוק זמן הטרנזיט בהלוך ובחזור. איסנבול-בנגקוק מעל אוסבקיסטן, פקיסטן, הודו,תאילנד. אל-על: מטוסי 777-200 החדישים והלא נוחים. המושבים כולם בשלישיות. אין מושבי-זוגות. צפוף !!. זמן טיסה: 10.5 ש´. נתיב: אילת-ים סוף, הים הערבי-האוקיינוס ההודי-הודו-מפרץ בנגל-בורמה-בנגקוק. אתיופיאן : לא יודע... עדין לא טסתי איתם. שתהיה לך טיסה נעימה !!!

noaaaa

New member
גם הירדנים מחמירים

לא זוכרת כמה היה מותר לסחוב אבל מי שעבר אפילו בגרם שילם יותר מהערך של המוצר.

למעלה