טיסות לסיני..

NNN747

New member
טיסות לסיני..

האם יש טיסות לסיני {שארם א-שייח} בתקופה הזאת? ארקיע מפעילה טיסות אלה? עם איזה מטוסים? מה מספר הטיסה? ובאיזה שעות וימים הטיסות האלו פועלות? חיפשתי באתר רש"ת ולא היה כתוב כלום תודה מראש

ארזS

New member
טיסות לסיני.

יש ממצרים ויש חברות מחו''ל שטסות לשם... אבל אין מהארץ.

ארזS

New member
פעם היו. בטוח שפעם היו.

אבל היום זה לא פעם... כשסיני היתה בידי ישראל היו טיסות קבועות לשם. אבל היום יש טיסות מנתב''ג רק לקהיר.

motish3

New member
טסו גם טסו

אני לא יודע עם איזה מטוסים אבל ארקיע טסה לא מעט לשארם. הקו בוטל בגלל השב"כ או המועצה לביטחון לאומי- מבחינה בטחונית. היה על זה בזמנו כתבה בידיעות ושמו שם תמונה של ה752 של ארקיע. את זה אני זוכר, לכן אני לא בטוח שסטו לשם רק הדאשים :)

tcu6

New member
מידעה הדאשים של ארקיע היו על הקו

לשארם כמו גם בקו לעמאן.

כברימן

New member
אייר סיני (4D) היו טסים ביום ה'

עד לא מזמן (כשנה). טיסה 057/058 עם מטוס 735 אם אינני טועה.

כברימן

New member
פרטים / דוגמה

לפי הלו"ז, ביום ה' 8.12.05: Air Sinai 4D 058 Tel Aviv 1040 Sharm E-Sheikh 1140 Non-stop Boeing 737-500 Economy Air Sinai 4D 059 Tel Aviv 1220 Sharm E-Sheikh 1320 Non-stop Boeing 737-500 Economy המטוס טס מסלול קהיר - ת"א - סיני - ת"א - קהיר. הטיסה הזאת קיימת לאורך כל עונת החורף 05-06 והיא הטיסה הסדירה היחידה בקו.

goldengate

New member
טיסות לסיני של ארקיע

עד פינויה המוחלט של אופירה בשנת 1982 קיימה ארקיע כ 3 טיסות יומיות לעיר וממנה במטוסי דאש7 וייקאונט וצ'יפטיין.כמו כן הפעילה ארקיע קו טיסה לסנטה קתרינה.עם סיום נוכחותנו בסיני משנת 82 והלאה הדלדלה תנועת המטוסים לחצי האי,ופסקה כליל איפשהו בשנות ה90 .כיום אין אף חברה ישראלית שטסה לחצי האי.רק לשם אינפורמציה כללית,בשארם א שייך נוחתים מדי שבוע כ 20 טיסות מאירופה חלקן במטוסי ג'מבו.סה"כ היצע חדרי המלון לאורך רצועת החוף המזרחית של סיני(טאבה עד שארם),גדולה בהרבה ממה שמציעה אילת.

למעלה