טיסות לתאילנד

gilad_no

New member
טיסות לתאילנד

שלום, אני נוסע כנראה בסוף החודש או חודש הבא. הציעו לי לטוס עם הירדנים (קצת מפחיד אותי) ועם אלעל ב760$. מישהו מכיר אתרים לחיפוש זול של כרטיסים? בכל מה שבדקתי זה הרבה יותר יקר מאלעל! לא אכפת לח אפילו 2 טיסות (אני יכול לטוס לאירופה בהנחה) אם יש למישהו רעיונות\עצות, אני אשמח לשמוע

doron365

New member
כמה אתרים לכרטיסים זולים

הי, יש אתר שנקרא זפ (zap). זה אתר שמשווה מחירים. תכנס לטיסות, תרשום את היעד המבוקש והאתר יוציא לך את המחירים השונים של החברות השונות. לפני שנה טסתי למזרח.אל על סתם יקרים (ואם אתה חובב בעלי חיים אז כדאי גם לדעת שהם מטיסים קופים למטרות ניסויים-בגלל זה אני לא טסה איתם). לגבי רויאל ג´ורדן-הטיסה שלהם זולה ונוחה מאוד.הבעיה היחידה היא שחלק הנוסעים הם ממדינות ערב וזה מאוד לא נעים כל המבטים שלהם. אני ממליצה בחום על אתיופיאן! גם זול וגם נעים ובטוח יותר מהירדנים. תהנה!!!!!

Benkok

New member
לא יפה...

להגיד ככה שאל על מטיסים קופים למטרת ניסויים... הקופים האלה הם בני עמנו, והם משלמים מחיר מלא על הכרטיס. ולמה ניסויים? זה בדרך כלל למטרת חופשה או עסקים. אם כבר אז נישואים...

Izolda

New member
תאיי איירליינס

האמת היא שהיום חיפשתי טיסות לבנגקוק לתחילת ספטמבר - סוף אוגוסט ואין כלום. הכל מלא. הטיסה הכי זולה שמצאתי זה בדקה ה- 90, יש להם מבצע של 800 ומשהו דולר. (הבעיה היא שהיום המחירים משתנים מיום ליום). כדאי לנסות את תאי איירליינס.

אם אתה מאיזור ת"א או

שאתה יכול להגיע לשם... לך לרחוב בן יהודה שם זה המרכז של רוב סוכנויות הנסיעות... זה כמו בנווה שאנן שם יש רק חנויות של נעליים בן יהודה זה רחוב שבו יש ה-מ-ו-ן סוכנויות תעבור אחד אחד תשווה מחירים תעשה סקר קטן אינטרנט בדרך כלל ואני אומר בדרך כלל לא מעודכן וישנם מיקרים שבו המחיר בסוכנות הנסיעות יקר יותר מזה המופיע באתר של אותה הסוכנות... בסוף ה-"מסע" שלך תוכל לנוח ולהירגע בים (זה רחוב מקביל לים) ואם מצאת דיל טוב שתף אותנו זה בטוח יעזור לאחרים בהצלחה

Izolda

New member
בדיוק אתמול

אתמול קניתי כרטיס ב - 680 $ באשת טורס. יש להם עוד מקומות. מומלץ.

gilad_no

New member
הלכתי על אלעל בסוף

789$ כולל הכל. 25/7-25/8 אין עוד מקומות למי ששואל :) יש רק בטיסות יותר מאוחרות שעולות 880$

למעלה