טיסות לתאילנד

lonestar2003

New member
טיסות לתאילנד

החלטתי שבא לי לנסוע! בדקתי לצורך קבלת מושג כללי באתר של וואלה תיירות וראיתי שיש טיסות של אל על ושלל חברות זרות מ640$ עד 900$ בערך. על איזה חברה אתם ממליצים ושאלה חשובה יותר- האם הטיסות פלוס עצירות נוראיות כ"כ? אני רואה שכל טיסה ברשימה עוצרת איפהשהו בדרך. כמה זמן בממוצע ממתינים והאם עדיף לשלם כמה מאות דולרים בנוסף ולטוס ישירות לתאילנד. בנוסף שאלה. מבחינת חיסונים. כמה זמן צריך לסדר הכל לפני הטיסה. מה המקסימום בסמיכות לטיסה? (יש חיסונים שצריך לעשות חודש ומשהו לפני או משהו דומה?) תודה רבה רבה, לונסטאר

lonestar2003

New member
אגב, קראתי את המאמר על

הטיסות (אין צורך לתת לי קישור למאמר הזה). הטיסות שראיתי הן דווקא לא החברות שרשמתם עליהן. אבל ניחא. אני שואלת בכללית, האם הטיסה+עצירות היא נוראית כל כך? ושאלת החיסונים... שוב תודה : )

nob

New member
איזו עוד טיסות ראית?

יש עוד אירסוויפט (אוקראינים, דרך קייב) עוד יותר זולים כ-590$ לא שמעתי עליהם כלום. ותאי אירליינס שהם מאוד טובים, לפי מה שהבנתי.

nob

New member
אין חדשים ../images/Emo13.gif

הראשון זה אירוסוויט אוקראיני. ויש עוד איר-פראנס אבל במחיר שלהם כבר כדאי אל-על לטיסות זולות כבר אין שום סיכוי כמעט, צריך להזמין אותם תראש, כ 3 חודשים לפני מועד הטיסה.

espen

New member
בעניין החיסונים

מומלץ להתחיל אותם כחודש וחצי לפני הטיסה, למרות שזה תלוי בחיסונים שאתה מקבל (משתנה לפי החיסונים שכבר יש לך ולפי אורך הטיול). הרופא יסביר הכל בהרצאה במפגש הראשון. אכן יש חיסונים שצריך להתחיל יותר מחודש לפני הטיסה מכיוון שהם ניתנים במספר מנות ו/או מלווים בתופעות לוואי שבגללן מומלץ להישאר בארץ בימים שאחרי הזריקה. אם אתה לחוץ להצמיד את החיסונים לטיסה כמה שיותר, אפשר לצמצם את משך הזמן בין המנות (שאל את הרופא). אנחנו קבענו את התור כשלושה שבועות לפני הטיסה, ונאמר לנו שאין כל בעיה... אכן לא היתה, אבל הטיול שלנו קצר יחסית כך שלא נזקקנו לחיסונים ה"ארוכים". לשיקולך מקווה שעזרתי

nob

New member
לאיזו רופא הלכתם?

רופא משפחה רגיל או שפונים למכון מיוחד?

espen

New member
מלר"ם איכילוב

מתקשרים וקובעים תור - הם מארגנים קבוצות של מטיילים (אחת לשבוע למיטב ידיעתי), עושים הרצאת פתיחה משותפת לכולם ואז נכנסים אחד אחד והרופאה קובעת אילו חיסונים צריך כל נוסע. באותו מפגש גם מקבלים את המנה הראשונה.

דמיקולו

New member
הצעה שלי, קחי את הכי זול

תבדקי מה המחיר כולל......מיסי נמל וכו'. אמנם הטיסה ארוכה, אבל דחילק,את לא הולכת להתחתן עם הטייס. אז יבואו לספר לך על חברות תעופה שסיוט לטוס איתם,אוכל על הפנים,מטוס מסריח ,זמן המתנה ארוך בנקודת הביניים ועוד סיפורי אלף לילה ולילה. ואני אומר:אז מה ??, לא להיות קטנוניים. בסה"כ טיסה, תראי שאת יכולה להסתדר עם התנאים ויאללה,לטוס.

או קופ"ח או משרד הבריאות

אני אישית מעדיף את משרד הבריאות גם בגלל שהוא הגוף הגדול המוסמך לדברים כאלו חוץ מזה שהם גם הכי מעודכנים בנושא זה ושנית הסיכוי שיהיה חוסר בחיסון כלשהו הוא ממש קלוש אבל הכל לשיקולך כמו כן יש גם מרפאה של קופ"ח בשיתף עם רשת "המטייל" ממש מול הסניף שלהם בדיזינגוף סנטר בהצלחה

revitm

New member
../images/Emo26.gif מצטרפת להמלצה ../images/Emo36.gif ../images/Emo70.gif

ממליצה בחום רב על מרכז קופ"ח כללית שבשיתוף "המטייל" שנמצא בדיזנגוף סנטר בקומה העליונה. גובים שם 100 ש"ח כדי להיכנס לייעוץ לרופא !!!

דמיקולו

New member
את מהצפון,סעי לעפולה

משרד הבריאות בעפולה ליד התחנה המרכזית. יש שם מחלקה למטיילים ומקבלים את רוב החיסונים במקום.

למעלה