טיסות מישראל לסקנדינביה

טיסות מישראל לסקנדינביה

הי,אולי יש למישהו/י מידע חדש שהופך את המבצע הזה למסובך פחות...:) ? ובמילים אחרות, איזה חברות טסות טיסה ישירה לסקנדינביה? היעד שלי הוא נורבגיה (טרונדהיים) ואני מחפשת את היעד הקרוב ביותר באירופה שיש אליו טיסה ישירה, ולהמשיך משם. מה שאני יודעת זה: לאמסטרדם זה אל על, ארקיע או KLM. לקופנהאגן זה רק cimber. לשטוקהולם זה norwegian. עוד משהו...? תודה :)

נ ע ל

New member
לופטנזה

מכאן לפרנקפורט ומשם לאוסלו יש נדמה לי גם מכאן לשוויץ למרות שאני לא זוכר איזו חברה

תודה, אבל אני מחפשת ישירה לסקנדינביה

או כמה שיותר קרוב. יש הרבה חברות שטסות לאוסלו (גם סוויס ואייר באלטיק למשל) דרך אירופה אבל אז זה 2 טיסות. ככל הידוע לי אין ישירה לאוסלו, אבל יהיה טוב להתעדכן אם יש מידע אחר...

נ ע ל

New member
לא הבנתי, חשבתי שאת מחפשת טיסה אחת מאירופה ?

אני יודע על טיסה ישירה מלונדון לטרומסו אם זה עוזר

OddvarBra

New member
אין טיסות ישירות מישראל לנורווגיה

אז את תצטרכי לעשות עצירה איפשהו, זאת רק שאלה של איפה.

אני יודעת, לכן שאלתי על סקנדינביה בכלל

או המיקום הקרוב ביותר באירופה שיש אליו טיסה ישירה (ככל הידוע לי זה קופנהגן עם חברת cimber בלבד). בעבר הגעתי לטרונדהיים יבשתית אחרי טיסה ישירה לשטוקהולם ופעם אחרת אחרי טיסה לאמסטרדם (כאן זה היה יבשה ומעבורת...). אני מניחה שבעיקר רלוונטי עבורי האם יש חברות נוספות שטסות טיסה ישירה לקופנהאגן, ולבדוק אם יש חברה שהתחילה לטוס ישירות לאוסלו (נראה שאין). תודה בכל אופן

OddvarBra

New member
יעדים שמקושרים על שדה התעופה בטרונדהיים

http://www.avinor.no/lufthavn/trondheim/direkteruter אני יודע שאצל Norwegian יש טיסה ישירה לשטוקהולם, ויש גם טיסה ישירה עם cimber לקופנהגן כמו שציינת. משני היעדים את יכולה לטוס לטרונדהיים.

למעלה