טיסות סאן-דור לבודפשט עזרה

billygilman

New member
טיסות סאן-דור לבודפשט עזרה

היי גם אני חובב תעופה מושבע ומשתדל מאוד לטוס לפחות פעם בחודשיים. יש לי שאלה ? מישהו היה על טיסה של סאנדור לבודפשט ? היתה ארוחה בטיסה ? היה סרט ? איזה סוג מטוס טסתם ?. תודה על שיתוף הפעולה...

tcu6

New member
לפני שנים שטסנו בסאן דור מפריז

היתה ארוחה רגילה, דיוטי-פרי במטוס הכל כמו בטיסה רגילה. המטוס היה מעט מיושן 707. סרטים לא היו אז בכלל בכל הטיסות לאירופה.

תוכון1

New member
אני לא ממש יכול להגיד שטסתי בהם..

אבל אני טסתי ב-757 עם ישראייר לבודפשט. בקיצור, בזמן שאני והמשפחה שלנו היינו שם, הודיעו לנו מישראייר שבגלל חוסר נוסעים עושים טיסה אחת משותפת של אלעל סאן דור וישראייר. אז המטוס היה בואינג 737-800, אבל הייתה לו צביעה מוזרה. היה כתוב אם אני זוכר טוב גם אלעל וגם סאן דור, אבל הוא היה כחול, ובכלל, יש לו צביעה שונה גם מצבעיה של אלעל וגם משל סאןדור. הייתה ארוחה, אבל לא נראה לי שהיה סרט-בטיסה בכל מקרה אני לא מסוגל לראות סרט.. סה"כ המטוס לפי איך שהוא נשמע ונראה די חדש, אבל הריפוד שלו די מיושן, נראה כאילו שמו כיסאות במטוס הזה ששירתו בעבר מטוסים אחרים. מה שכן, בסוף שנחתנו הקברניט אמר: ותודה שטסתם אלעל אהה סאן דור אהה אלעל..זה היה מצחיק. זה היה לפני קצת יותר משנה וחצי.

efi2000

New member
השנה טסתי בסאן דור למינכן

סאן דור, חברה בת של אל-על. יש שם סרטים, תמיד יש ארוחות במטוסים, אבל אוכל בסאן דור לא רע (לא חרא כמו במטוסים אחרים), דיילות נחמדות. טסתי בסאן דור בבואינג 737-300 הקטן. בבודפשט הייתי 3 פעמים ואיזהיופי של עיר, אהבתי את המקום, יש שם בית מלון לישראלים והמנהל המלון (לשעבר אזרח ישראל) מדבר עברית.

נועם ס

New member
../images/Emo108.gifבלו"ז של אל על מפרסמים טיסות

ישראיר תחת אלעל(רואים לפי דגמי המטוסים)

efi2000

New member
לגבי ישראייר לא יודע, אבך סאן דור

חברה בת של אל-על, כתוב על המטוס מאחורה "אל-על".

טיסת סאנדור שלי

אני טסתי עם אלעל למינכן וחזרתי ביום שבת לאחר כמה שבועות. לא ידעתי שהמטוס והחברה שאטוס בה היא סאנדור. ח ר א אל תטוס איתם

למעלה