טיסתי הראשונה כטייסת פרטית .

Inbar1

New member
טיסתי הראשונה כטייסת פרטית .

בעצם נכון לומר טיסה שניה , אך בראשונה ישב חברי (טייס גם הוא) בכיסא ימין כך שאז בעצמם לא חשתי את מלא האחריות . ובכן יצאתי אתמול מהרצליה לכיוון חיפה בשעה 16:00 לערך ,כאשר התכנון היה לקחת נוסעת בחיפה (אמא) ולחזור עמה להרצליה . התחלתי בהקפה בהרצליה כיוון שלא טסתי זמן-מה , ולדרך . הראות לא היתה מדהימה , בסיס ענן ב-´2000 .תכננתי לבקש מהבקר שיקצה לי גובה שונה בדרך חזור. הדרך חלפה בנעימים ובהגיעי לגלים הרדיו הפסיק לעבוד : התצוגה הבהבה . עברתי לרדיו 2 ולא הצלחתי ליצור קשר .ויתרתי על פרידה מפלוטו כיוון שכבר עברתי את גלים ,והודעתי לחיפה שני בנוהל תקלת קשר ,בקול לא הכי רגוע .. קיצורו של עניין הרדיו חזר ,והבקר שאל אם הכל בסדר ( כנראה נשמעתי בקשר) נחתתי בשלום (הבקר שלח לקצרה , אני בקשתי ארוכה). בדרך חזרה בסיס הענן היה ב-2000 לערך , ביקשתי שינוי גובה וקיבלתי 1500 . היה קצת מפחיד לטוס 1500 דרומה אך הנתיב היה פנוי . בצומת השרון נשלחתי ל2000, ואכן העננים החלו להתפזר .כניסה לצלע מת של 29 ונחיתה של טייסת מרוצה ואמא גאה

כה לחי - ענבר!

רואה, השד לא נורא כל כך
! המשיכי וצברי שעות ואת יכולה להיות רגועה: באויר לא תשארי לנצח - אפילו עם תקלת קשר. בהצלחה, אריאל

עופי "גוזל" או "נשר"../images/Emo49.gif../images/Emo160.gif

לענבר !! הגיע הזמן להנאה האמיתית שמייחלים לה כל השואפים לעוף. עופי גוזל ! (כפי הנאמר בשיר "אך יש נשר בשמיים") אבל את היא הנשר עכשיו. הרבה מזל טוב !! והחשוב מכל חזרי הביתה בשלום. יורם.

תקלת קשר ../images/Emo56.gif

מה שמוכיח שוב שאין תחליף למכשיר קשר נייד בתיק. אמנם במקרה זה הבעיה נפתרה ובכל- זאת נוהל הצטרפות בתקלת קשר צריך להיות המוצא האחרון אחרי שמוצו כל האפשרויות האחרות. האם אני טועה? ענבר, שיחקת אותה.

deutsch

New member
לי קרה לפני יומיים....

לפני יומים טסתי לחיפה ב-16:00 בערך בטיסה הלוך בסיס הענן לא הפריע אך בחזור הוא היה פחות מ-2000 אני מעריך1800-1900כמו כן פלוטו אישר לי לטוס בגובה הנגדי ומעל פרדיס מכיוון שלא הייתי שקט לטוס בגובה הנגדי ביקשתי לעלות חזרה ל-2000 אך, העננים החלו להתפזר , עד חדרה השיוט התבצע בין העננים ולאחר שחלפתי את חדרה זה נראה הרבה יותר טוב.

ענבר כל הכבוד על הביצוע

וגם הקול שלך בקשר כמו של קברניט בריטיש אירוויז לפחות.... אגב, נפגשנו אתמול בקשר כשהמלצתי לך מה CGI לבקש גובה שונה בדרך חזרה.... עשי חיים אבי

Wisper

New member
ענברוש!!! עלי והצליחי

איפה למדת אצל איזה מדריך כמה זמן ובת כמה את :) WISPER GIRL

בהצלחה בהמשך !

היי ענבר, גם אני עברתי את זה בשבת האחרונה (טיסה פרטית ראשונה, לא תקלת קשר ..
).... אבל עם אחי ולא עם אמא .... בהצלחה בהמשך, נתראה באויר דודי

מגיע לך אות העוז והגבורה../images/Emo160.gif

אני לא מדבר על זה שעל הטיסה הראשונה שלך כטייסת פרטית טסת לחיפה, שזה יפה לכשלעצמו. ואני גם לא מדבר על זה שעברת תקלת קשר ונשארת בחיים, שגם זה יפה (למרות שלשמחת כולנו רוב המקרים של תקלות קשר מסתיימות בנחיתות רכות באיזשהו שדה תעופה. הדבר שבאמת נראה לי שבעבורו מגיע לך צל"ש זה לקחת את אמא שלך לטיסה בפעם הראשונה שאת טסה עם רשיון. לי זה לקח בערך חצי שנה עד שהסכמתי לדבר הזה וגם זה עם הרבה פיק ברכיים. אז בכל מקרה שיהיה לך מזל טוב על הרשיון. עלי והצליחי (ותרדי ברכות).

בזמנו...

שבוע אחרי שקיבלתי את הרשיון הטסתי את אבא לחיפה, ושבוע לאחר מכן את אמא לחיפה, אמא שלי טוענת שזה היה הפיפי הכי יקר שהיה לה בחיים (כי עצרנו בחיפה לעשות פיפי)

למעלה