טיסת היכרות..

oariav2k

New member
טיסת היכרות..../images/Emo160.gif

שלום לכם, אם אתם יודעים ואם לא, אני מת להיות טייס. נפלתי במיונים של הקורס טייס הצבאי, וכלן החלטתי שלאחר הצבא אני יתחיל במסלול שבסופו (טפו טפו טפו) אני יוכל להטיס באיזו איירליין. בכל מקרה, הדרך ארוכה ולא בטוח שכל מה שאני יירצה יתגשם. אני מעונין עד הגיוס (באוגוסט) לעשות טיסת היכרות, השאלה שלי היא איפה? כמה? ואם יש כאן משהו (או מישהי) שרוצים לקחת מישהו עם מאות שעות נסיון בפלייט סיומלטור איתם לטיסת היכרות אני אשמח מאד. עמרי אי סי קיו 8006935

../images/Emo160.gif טיסת היכרות ../images/Emo160.gif

עמרי, טיסת היכרות אתה יכול לעשות בכל אחד מבתי הספר לטיסה. יש בהרצליה, חיפה, ת"א(שדה דב). בנתב"ג אני כמעט בטוח שאין (יש לפקחים שם מספיק עבודה גם ככה). חצי שע"ט על מטוס C-152 עולה בערך 330 ש"ח. בטיסת היכרות בדרך כלל גם לא משלמים על מדריך וזה המחיר לטיסה. את הטיסת היכרות אתה מבצע "לבד" - כשהמדריך יושב מימין ומדריך אותך בהתאם ליכולתך הביצועית. אני טסתי טיסת היכרות ביוני שנה שעברה מש"ת הרצליה. המראנו מהצליה, טסנו לחדרה בערך 1000´ מעל כביש החוף. מעל הארובות הסתובבנו וחזרנו 500´ להרצליה, מעל חוף הים, לנחיתה על מסלול 29 (לכיוון הים). בדרך עשינו פניות, 2 הזדקרויות, הנמכות, גלישות, טיפוס ושמירת גובה (ישרה ואופקית). דרך אגב, אל תמהר כל כך לותר על קורס טיס אם לא נפלת רפואית או מסיבה חמורה אחרת. אתה יכול להיות קצין בחיל אחר, ואז אתה מגיע ישר לצ´ק 15 בלי לעבור גיבוש (אם נפלת לפני הגיבוש או בגיבוש). הם יוצאים מתוך נק´ הנחה שאם אתה קצין אז אתה עברת דברים שעומדים ברמה של הגיבוש ולכן אתה לא צריך לעבור את הגיבוש עוד פעם. בהצלחה !!!
חג עצמאות שמח לכולנו !!! |דגל |סהדגש|

טיסת היכרת

בנוסף למה שכתב ראובן, אתה יכול לטוס טיסת היכרות גם באז"מ במינחת ראשון יש שני בתי ספר לטיסה ושניהם ישמחו להכיר לך את חווית הטיסה באז"מ, את הקשר איתם תוכל ליצור דרך האתר של האגודה לתעופה זעירה

giyora

New member
לא שאני סופר, ראובן,

אבל זאת פעם שניה שאתה שוכח את שדה תעופה מגידו(בי"ס)... בשמחות

סקלוזה במצב מתקדם

אל תרגיש מוזנח גיורא. רחוק מן העין רחוק מן הלב. גם את תימן הוא שכח... SAFE LANDINGS טומי

למעלה