טיסת הכרות

ofirgaon

New member
טיסת הכרות

היי, רציתי לדעת כמה אמורה לעלות טיסת הכרות קצרה על מטוס קל.. אני רוצה רק להרגיש קצת את המטוס, לעשות כמה פניות, גלישה אולי, דברים כאלה. כמה תעלה לי חצי שעת טיסה (כולל מדריך כמובן)? והאם אני אחסוך בזה שאני אביא חבר ונעשה את זה שעה? תודה מראש, אופיר

טיסת היכרות

טיסת היכרות של חצי שעה אמורה לעלות בערך 300 שקל (אולי קצת יותר). אם תביא חבר תצטרכו לטוס במטוס עם 4 מושבים - יותר יקר. כדי לברר פרטים מדוייקים כדאי לך להתקשר לאחד מבתי הספר בהרצליה. מספר הטלפון של בי"ס בו אני טסה: מונאייר - 9587280-09 אין לי מספרי טלפון של בתי הספר האחרים, אבל אם תרצה תוכל למצוא בדפי זהב.

עוד טלפון

למרות שחברת א.י.מ תעופה אינה בית ספר, ניתן לבצע אצלנו טיסות הכרות על מגוון מטוסים. חצי שעה על ססנה 152 (שני מושבים) 340 שקל. (המחיר הוא 480 לשעה למטוס ו 200 שקל לשעה למדריך). שעה על ססנה 172RG (ארבעה מושבים) 800 שקל תוכל להתחלק בשעה עם חבר וכל אחד יעשה 30 דקות. זה יעלה יותר מחצי שעה, אבל כל אחד יהיה במטוס פיזית שעה שלמה (חצי שעה מאחור וחצי שעה בהגאים). טלפון להזמנות ופרטים נוספים - 494017-050 מיכל היתרון בא.י.מ. תעופה תהיה גמישות "לראות מה אפשר לעשות". החסרון יהיה שלא מדובר בבית-ספר, לא תקבל חומר מודפס על "קורס טיס", ולא יופעל עליך לחץ/ינתן הסבר כיצד לעשות רשיון. לתשומת לבך: אני אחד השותפים בחברה א.י.מ. תעופה.

למעלה