טיפה מיואש
עשיתי פסיכומטרי פעמיים, בראשון פתרתי את כל המבחנים של המרכז הארצי וסימולציות ממכונים אחרים - הציון בסימולציות נע בין 680-720 .
בפסיכומטרי עצמו טיפה נלחצתי וקיבלתי 630 (אנגלית 110 בעוד שבכל המבחנים קיבלתי 145+)
אמרתי לעצמי שאני יודע שאני מסוגל ליותר וניגשתי שנית למלאכת הלמידה - בפעם השנייה הלימודים הלכו לי יותר בקלות, הגעתי למצב שיש לי 3 -4 טעויות בחלק הכמותי, במילולי 2 טעויות כל פרק ואנגלית כמעט תמיד 0 טעויות.
ניגשתי למבחן בביטחון ויצאתי בתחושה ממש טובה ושוב נפלתי.
קיבלתי 650 (כמותי 130, אנגלית 132 ומילולי לא זוכר)
בכוחות האחרונים שנשארו לי אני עושה עוד פסיכומטרי בתקווה שהוא האחרון.
אני לא מצליח להבין איך כמעט כל סימולציה שלי הייתה מעל 700 אבל המציאות שונה לגמרי, אני יודע שאני מסוגל אבל אני לא מצליח להראות את זה במבחן.
אני מניח שרשמתי את כל זה על מנת לקבל טיפה מוטיבציה..
ובנוסף אני אשמח לטיפים - אולי גם לכם זה קורה
עשיתי פסיכומטרי פעמיים, בראשון פתרתי את כל המבחנים של המרכז הארצי וסימולציות ממכונים אחרים - הציון בסימולציות נע בין 680-720 .
בפסיכומטרי עצמו טיפה נלחצתי וקיבלתי 630 (אנגלית 110 בעוד שבכל המבחנים קיבלתי 145+)
אמרתי לעצמי שאני יודע שאני מסוגל ליותר וניגשתי שנית למלאכת הלמידה - בפעם השנייה הלימודים הלכו לי יותר בקלות, הגעתי למצב שיש לי 3 -4 טעויות בחלק הכמותי, במילולי 2 טעויות כל פרק ואנגלית כמעט תמיד 0 טעויות.
ניגשתי למבחן בביטחון ויצאתי בתחושה ממש טובה ושוב נפלתי.
קיבלתי 650 (כמותי 130, אנגלית 132 ומילולי לא זוכר)
בכוחות האחרונים שנשארו לי אני עושה עוד פסיכומטרי בתקווה שהוא האחרון.
אני לא מצליח להבין איך כמעט כל סימולציה שלי הייתה מעל 700 אבל המציאות שונה לגמרי, אני יודע שאני מסוגל אבל אני לא מצליח להראות את זה במבחן.
אני מניח שרשמתי את כל זה על מנת לקבל טיפה מוטיבציה..
ובנוסף אני אשמח לטיפים - אולי גם לכם זה קורה