טיפה עזרה בנוגע לחלק הבשר פיקאניה

  • פותח הנושא Melt
  • פורסם בתאריך

Melt

New member
טיפה עזרה בנוגע לחלק הבשר פיקאניה

אני מנסה להבין מהו בעצם החלק בשר שנקרא פיקאניה, הבנתי שבעברית הוא נקרא שפיץ צ'אך ובאנגלית Rump cover לפי התמונה בויקיפדיה הוא נמצא בין השייטל, לכף אבל במחצית מהתמונות חלוקת בשר שאני רואה, אין לו התייחסות. האם לא מתייחסים אליו בתמונות בגלל גודלו? או שמה הוא קשור לשייטל?
 
פיקניה או שפיץ צ'ך

מקומו המדויק.על קצה עצם הבריח..החלק הזה כשמו כן הוא. השפיץ של חלק שנקרא.צ'ך.הצ'ך עצמו מורכב משני חלקים שאפשר להפרידם.החלק שניתן להפרדה נקרא וייסברטן.(בגרמנית=צלי לבן) הצ'ך עצמו בשרו קשה למדיי חלקו התחתון, השפיץ רך יותר ועסיסי.. צ'י
 

Godu

New member
צ'י, תודה על התגובות המקצועיות

כיף לקרוא את התגובות שלך בענייני בשר וחבל שזה כל כך נדיר. מדי פעם אתה גם שם תמונות, יהיה מגניב אם תוכל לשים יותר. למשל אם יש לך תמונות של פרה בתהליכי פירוק או של כל מיני נתחים בשלבי פירוק שונים.
 

Melt

New member
תודה רבה!

תשובה ענינית בדיוק כמו שחיפשתי
 
אין לי מה להוסיף

התאור של צי היה ממצא אני רק יכול להוסיף שבעיני זה נתח מדהים באמת חסר פו בפורום מישהו שלא מתעסק בכלום חוץ מבתכלס בלי התנשאות ומשחקי אגו
 
למעלה