טיפה של אופטימיות/ שירלי כהן

yellow cheese

New member
טיפה של אופטימיות/ שירלי כהן

טיפה של אופטימיות נותרה טיפה של אופטימיות שלא נעלמה טיפה של צחוק ושמחת נעורים טיפה של קצת חיים טובים. אחרי שכתבתי על הרע אחרי שכתבתי על אכזבה מרה אחרי שכתבתי על השחור אחרי שכתבתי שלא נותרה טיפת אור חשבתי לעצמי ובעצם גיליתי שלא הכל רע כפי שתיארתי יש עוד אנשים טובים יש כאלה שלכל אחד מחייכים יש את האנשים שידעו לעודד יש את אלו שיגידו לך לא לפחד לא הכל רע ושחור מבין כל הרע ישנה טיפה של אור טיפה של אופטימיות קטנטנה טיפה של אופטימיות והבנה טיפה של אופטימיות וחיוכים אחרי הכל יש חיים טובים!

OrenAv17

New member
שחור/אורן אברהם - "שחור ירוק"

אני הולך לומר לך עכשיו שזה נכון אבל קצת מאוחר. המציאות גוועה לא נשאר עוד כלום... היו לי תוכניות אבל הן השתנו היו לי חברים אבל גם הם שילמו פתאום הכל נהיה שחור עכשיו אני קולט פזמון: לא חושב על שום דבר אין היום אולי מחר אין שלום רק מלחמה לא סובל ת´ממשלה אני חושב שאין יותר מדי (מה להגיד) כי הצרות עוד לא נפלו עלי חש הכל רק מהצד מבין את המציאות מפחד לזרוק מילה שמא היא טובה לא מבין ת´אנשים שחלקם כבר לא רואים שהם לא חברים... פזמון.... מצטער על "הפלישה" לפורום שלכן בנות... פשוט רציתי להגיב מידה כנגד מידה על השיר המדהים שקראתי מקודם... (שירלי)

למעלה