טיפה של מידע..

yamit zada

New member
טיפה של מידע..

אהלן לכולם.... מה שלומכם? אני מקווה שמצויין... למרו שהיום זה יום קשה ועצוב לכולנו. רציתי לבקש מכל מי שיש לו טיפת סבלנות לרשום לי בבקשה טיפה של מידע על הכוכבת לוסי לולס. אינ יודעת שהיא זמרת , אז לדעת אם יש לה דיסקים ואם אפשר להסיג אותם בארץ? או למשל מה היא עושה היום שהסידרה כבר נגמרה וחוץ מאורחת בסדרות האים יש לה סרטים מלאים שהיא מופיעה בהם? ובכלל אני אשמח לכול מידע שיש עליה בשלב זה. אני מתנצלת על הבורות... אני אוהבת אותה מאוד וזה חשוב לי משהו משהו תודה מראש לכולם בנתיים ביי ימית

*neta*

New member
דיסקיים אישיים שלה אין

אבל יש את הפסקולים של הסדרה, שפה ושם היא שרה (במיוחד של הפרקים המוזיקליים: The Bitter Suite ו- Lyre, Lyre Hearts on Fire). היא גם הופיעה בפרקי הפתיחה של העונה התשיעית של תיקים באפילה, שלפי השמועות העונה שוכבת לה אי-שם במרתפי טלעד.. נכון לעכשיו היא מצלמת סדרה תעודית לערוץ ההסטוריה על נשים לוחמות בהיסטוריה, סדרה של 5 (או 4?) פרקים שכל אחד מהם שעה.

ברודי

New member
מותר לנצל"ש??? אווו פאק...

גאוות יחידים!! מי שראה פאסדינה חלק 5.. חחיחיחיחחיחייחיח ומי שלא- שרון שואלת את רנה על אם היא עשתה אודישן לזינה ואם כן אז לאיזה קטע והיא אומרת שכן על הקטע שהיא מצילה את זינה מהאנשים שרוצים להרוג אותה(אעלק) ואז לוסי עושה שלמעשה רוב בנה את התפקיד של גבריאל בשביל רנה.. ואמממ... נו...חחחח... משעשע.

למעלה