טיפוח בסיסי לשיער

נאדה1

New member
טיפוח בסיסי לשיער

שלום,
רציתי לשאול מהם לדעתכם המוצרים הבסיסיים שעל כל אחת להשתמש על מנת לשמור על שיער בריא,מטופח ונקי ?
ברור לי ששמפו ומרכך זה MUST. אבל מה לגבי מסיכה לשיער ? או מסיכת הזנה לשיער ? או מריחת שמן זית על השיער כמו שממליצים ? האם אלה דברים בסיסיים שיש להוסיף בנוסף לשמפו ולמרכך ?
אשמח לשמוע את דעתך בנושא טיפוח בסיסי לכל אחת לשיער.

טיפוח בסיסי לשיער

אני לא יכול לתת לך תשובה מדויקת מכיוון שכל שיער דורש את "תחזוקה" האישית שלו, עליך להבין ששיער מתולתל מתנהל אחרת, ושיער חלק מתנהל אחרת.

אני אוהב את זה שאת מודעת לאיכויות של השמפו והמרכך (אם לכך התכוונת).
אני מאוד מאוד מאוד!!!! אוהב להתאים שמפו מסויים לשיער מסויים.
ההוכחה לכך היא שלקוחות חוזרות ורוכשות את המוצרים כי הן מרגישות ורואות את התוצאות.

לגבי שיער מתולתל, אני ממליץ יותר על מסיכת שיער מאשר על מרכך (שוב תלוי בשיער, חייב לראות ולהרגיש).

מומלץ מאוד סרומים ו/או קרמים המכילים מסנני קרינה משמש וכו',

הברשה נכונה וכן הלאה.
בעיקרון את כל מה שציינתי פה אמור מעצב שיער בעל ידע לתת לך כמענה.

בכל אופן.
מוזמנת לשאול שאלות נוספות
בברכה עומר שמעוני

mooni5

New member
השגרה שלי

הייי,

בתור אחת עם שיער גלי יבש שנוטה לנפיחות אז ברור ששמפו ומרכך, כאלה שכתוב עליהם לשיער יבש. במסכה אני משתמשת פעם בשבוע, ושאר הזמן חופפת עם המרכך. יש גם כל מני סירומים או שמנים שאני יודעת שחלק משתמשות ניסיתי הרבה דברים אבל במקרה שלי בדרך כלל בהתחלה זה עושה שיער יפה ואחר כך הוא נהיה דביק וקשה כזה חח. (מי שיש לה שיער כמו שלי בטח מבינה) שמן זית ניסיתי פעם וזה באמת מוסיף ברק לשיער! לא יודעת אם זה טוב בשגרה, אבל מדי פעם זה בהחלט יכול לשפר את איך שהשיער נראה.. מה שכן אחרי כל מקלחת אני מורחת סרום (כל פעם חברה אחרת) ואז משתמשת במחליק שיער כשהשיער כמעט יבש לגמרי. זה פשוט מחזיר את כל השיער למקום ועושה שלא יתנפח גם כשממש ממש חם בחוץ. עוד שיטה זה אחרי המקלחת לעשות קוקו עם מלא גומיות אחת אחרי השניה ואז בבוקר קמים עם שיער גלי ולא נפוח, אבל בד"כ זה מחזיק עד הצהריים כזה.

נאדה1

New member
אוקיי עוד משהו

קודם כל תודה על הטיפים.
אני בעלת שיער חלק ועדין אז אשמח לשמוע טיפים לשיער הזה אם למישהו יש .
ברור לי ששמפו ומרכך הם חובה לשיער וצריכים להיות מותאמים.
שאלתי יותר לגבי מסיכות הזנה, סרומים וכו'? יש איזה משהו שהוא מומלץ במיוחד ? מה עושה בדיוק מסיכת הזנה ומה ההבדל בינה לבין מסיכה רגילה ?

mooni5

New member
מסכה

אני חושבת שכל המסכות הן "מסכות הזנה". כתוב עליהן תמיד שהם מזינות את השיער ועוטפות אותו. יש כ"כ הרבה סוגים ובאמת שהדרך הכי טובה זה לנסות ולראות מה הכי משפיע לך על השיער. גם תחפשי משהו שכתוב עליו לשיער עדין...

yaela89

New member
המלצה שלי על מסיכה

אני משתמשת במסיכה טיפולית לשיער של חברת מורז.
בעבר היו לי כמה נסיונות לא נעימים עם מותגים אחרים שגרמו לי לגירוי בקרקפת ואיתה אני חווה רק תוצאות טובות. יכול להיות שזה אינדיבידואלי אבל קחי בחשבון שאם את חווה משהו דומה אז תנסי להחליף מסיכה

למעלה