טיפוח גברי

מיטללל

New member
טיפוח גברי

כן אנחנו הנשים מורידות גוזרות מגלחות משפצות מורטות מורחות מתאפרות מתקנות עובדות קשה מאוד כדי לרצות אתכם,שיהיה לכם טוב,נעים וחלק. וזה כואב.... כואב. ואתם? רובכם? לטוב ולרע לא! אז ככה, שתי נקודות: 1. בנים - עד כמה אתם מטפחים את עצמכם ? 2. בנות - הייתם רוצים גבר שכן "מטפח" את עצמו? איפה היה הגבול עבורכן? ולקינוח, סקר חדש, מטעמו של liontamer (
) גבר שמסדר גבות - כן או לא ?

ת מ י מ ה

New member
איזה כיף אני ראשונה

הייתי רוצה שגבר יטפח את עצמו אבל בגבול הטעם הטוב שידע להתלבש אבל שלא יכנע לדבר האחרון.. או לדברים שלא תואמים לנפש שלו... שידע לשים את הבושם הנכון שיהיה לו נוחות מבחינת גבות וכו'.. תלוי מה המצב שלו בקיצור שיישאר גבר ושיזיע לפעמים כיף לראות גבר עובד ומזיע...

Piren

New member
למה בשבילנו?

לא רוצה לעשות את כל זה? אל תעשי... אף אחד לא מכריח אותך... אם כבר את מתכוונת לאמר כזה דבר, לפחות תדייקי - את עושה את זה בשביל עצמך.

TheWhiteTigris

New member
אמ...

"טיפוח" מלא אצלי, לקראת בילוי, זה גילוח הפנים, התלבשות בבגדים יפים (שאגב אחותי בכלל החליטה עליהם כי אני והטעם שלי... שלא נדע) וסידור השיער עם חומרים. לא נראה לי שיש בחורה שתרצה גבר שמתחרה עליה על טיפוח, ושהשיחות שלהם יסתכמו ב: "וואי שעווה זה כל כך כואב! אני מעדיף למרוט עם פינצטה שערה שערה ושיעברו 5 שעות מאשר שעווה!!! אגב מה עם קרם הגוף שלי? את מתכוונת להחזיר לי אותו?"

pain is MY love

New member
האמת?

בתור חובבת כדורגלנים ידועה יצא לי לא פעם להיתקל בשחקנים שעושים שעווה גם בחזה וגם ברגליים ובשאר חלקי הגוף... מובן שזה חלק מהרקיירה שלהם אבל לי אישית זה לא כל כך מפריע בכיף אני מעריכה גברים שיודעים לטפח את עצמם ומצידי שישימו את כל הקרמים בעולם ויורידו כל שיערה מיותר שיש להם. כל עוד יש להם גוף של גבר, קול של גבר ומראה של גבר הרי זה לא משנה כמה הם מטפחים את עצמם כל עוד הם נשארים גברים לכל דבר...

שלא יטפח מעבר לרמה

שנראה טבעי אם יראו עליו שהטיפוח לא טבעי, לדוגמא סידור גבות זה אחד הדברים שקשה לפספס אפילו אם רק "מנקים" קצת, זה יגעיל אותי ואין מצב זה מקנה לגבר מראה אישי בעיניי, ואצלי בכל אופן זה לא עובר בקיצור, הגבר חייב להיות מטופח ואסתטי, אבל לא ברמה שרואים בעין את ההשקעה, אלא שייראה טבעי

Zoharrr

New member
המממ

וקיי אני חושבת שגבר צריך לטפח את עצמו וזה ברמה של לעשות דברים אם צריך. יש דברים שחיייב מבחינתי לעשות,להתגלח,לשים בושם,דאורדורט וכד'. אבלל לא צריך להתמרח כל היום בקרמים ואנלא יודעת מה עוד... לגביי שעווה,אם יש לו המון שערות על החזה או על הגב(בעעע) שיוריד! זה לא הומאי או לא יודעת מה הוא יראה טוב יותתר וזהו. גבות,גם אם יש לו גבות מזוויעות והוא מסדר אותם בצורה נורמלית שהיא לא כמו של בחורה זה סבבה לגמריי. רק לא יתאפר...בדרו"פ היו בנים עם שחור בעיניים. יפה,אבל מוזר.

ferdinand

New member
"הכול אודות אמא"....

זוכרים ת'נאום מהסרט על האישה האותנטית?!!! אז אם יש דבר אחד שגורם לי להסכים עם התפילה: "ברוך שלא עשני אישה" זה העניין הזה של ה-"טיפוח"!!! מעניין איך זה - שהאידאל הנשי, האישה המושלמת צריכה להיות כל-כך לא טבעית!!! מעניין גם, יקירתי, אם הייתי מקבל אותך, נמשך אלייך טבעית, אמיתית, עם שערות על הרגליים/שחי/שפם גבות לא מסודרות ריחות טבעיים של הגוך, ולא קרמים/בושם ריחני עם הקטמים, הפצעים, ללא איפור, ללא מסכות... באמת מעניין!

למעלה