טיפוח הציפורניים 101?

flutter girl

New member
טיפוח הציפורניים 101?../images/Emo9.gif

היי בנות! אני יודעת שבעקרון זה לא מטרת הפורום, אבל הפורום השכן מת למדי ממה שזכור לי, ואני בטוחה שגם אתן מטפחות באופן קבוע את הציפורניים.
עכשיו כשהצלחתי להפסיק לכסוס (יאיי!) צומחות לי הציפורניים בשמחה ובששון, ואני ממש לא יודעת איך לטפל בהן ככה שאני לא אגיע למצב שהן מאריכות מדי ואז נשברות. בעקרון אני רוצה לשמור עליהן באופן יחסית אחיד. חוץ ממספריים לציפורניים שכמובן יש לי, רציתי לדעת מה אני צריכה בדיוק בשביל זה? הרי אחרי הגזירה צריך לשייף ואני לא בטוחה במה להשתמש - יש לי פצירת קרטון אבל יש לי תחושה שלא לזה היא מיועדת (היא לא ממש נוחה). וכל טיפ אחר לשימור הציפורניים במצב יפה ואלגנטי יעזור! תודה מראש
נ.ב. אני לא כותבת פה הרבה אבל אני קוראת ובוהה בסווטשים מהממים כל הזמן.

צונית

New member
ברוכה הכותבת ../images/Emo24.gif

האמת שזה לגמרי חלק ממטרת הפורום! (כותרת הפורום היא "לקים וטיפוח הציפורניים"
) ואם את מדברת על פורום טיפוח - הוא באמת הפך להיות בעעע. אחד הפורומים המבאסים. הלוואי שהיה מה לעשות עם זה. כתבתי לתפוז לא מזמן תלונה על הפורום והם אמרו שהם משתדלים, אבל הפורום רק הולך ונהיה יותר ויותר משמים, כל הזמן רק שרשורי שאלות ואף אחד לא עונה. פעם הוא היה כיף ומלא פעילות והניהול הכושל והפאשיסטי הצליח להפוך אותו לבית קברות לשאלות יתומות.
עכשיו שהוצאתי את זה...
ככה: כל הכבוד על הפסקת הכסיסה! זה קשה ומאתגר לא פחות מדיאטה
הדבר הראשון שאת צריכה זה מחזק. אני משתמשת במחזק באופן קבוע (ולפי סקר שערכתי פה לא מזמן - גם בנות אחרות מתנהלות ככה) אני לא חושבת שמחזק זה משהו שמשתמשים בו באופן חד פעמי אלא כל הזמן מתחת ללק. לק בסיס זה אחלה דבר ועוזר לשמור על עמידות הלק ועדיף שהבסיס הזה יהיה גם מחזק כדי לשמור על ציפורניים חזקות ובריאות.
הדבר השני (שחשוב לא פחות מהראשון) הוא פצירה איכותית. אני אישית משתמשת בפצירת מתכת שקניתי בסופר פארם. היא מעולה ביותר בעיני והשתמשתי בהרבה פצירות קרטון ומתכת בחיי. אפילו יש לי פצירת זכוכית אחת. לא ניסיתי קריסטל אז אני לא יכולה להעיד אבל פצירת מתכת של לייף עושה את העבודה מעולה.
אני אישית לא כל כך אוהבת לגזור ציפורניים. אני מעדיפה לשייף אותם אחת לכמה שבועות ולא להתעסק עם גזירה שאחריה מאוד קשה להחזיר את כל הציפורניים למצב יפה.
אחת לכמה זמן לשייף את פני הציפורן עם באפר כדי להחליק את השכבה העליונה. אם הציפורניים דקות מדי אז כמה בהרבה זמן.
נסי להמנע מיותר מדי עבודות בית שקשורות למים ואם יש לך יום מרוכז מלא במים אז עדיף לשים כפפות. נראה לי שאלה הדגשים העיקריים... אם אני אחשוב על עוד דברים אני אוסיף

flutter girl

New member
תודה! האמת שכבר כתבתי פה

באופן משעשע למדי לפני כחודש כשהחלטתי להפסיק לכסוס וביקשתי המלצות.
מה שעוד יותר מצחיק זה שאני בעיצומו של תהליך דיאטה ארוך למדי וכבר ירדתי לא מעט - אז יכול להיות שזה שילוב של כוח רצון עם כוח רצון...
בכ"א המון תודה, אני אקנה פצירה ובאפר. ידוע לך האם אלה של WOW / ביוטי קייר מוצלחים? הם פשוט יותר זולים מהסופר פארם. אני מעדיפה לא לגזור עם מספרים למען האמת, פשוט הרגשתי שעם פצירת הקרטון אין לי ממש שליטה על ה-feel של השיוף, ואז יוצא שאני מורידה מעט מדי / יותר מדי בלי לשים לב. מה גם שפצירת קרטון "מעקמת" לי את הציפורן (התחושה שיש לי כשאני משייפת, לא בפועל) - יכול להיות שאני לא משתמשת בה נכון? אני כרגע עוד לא משתמשת בלקים, כי אני עוד לא מצאתי את הלק המושלם, וגם כי אני עקומה ממש אז אני כל פעם שמה ומורידה...
כן התכוונתי לפורום טיפוח הציפורניים, אין לי מושג מה היה בו בעבר (אני דנדשה בתחום) אבל היום הוא ממש מת וזה מבאס.

צונית

New member
ניסיתי את הפצירה של ביוטי קייר

ואני לא ממליצה. פצירה סבירה, לשים בתיק איפור ולהוציא במקרי חירום. אבל ברגיל, שווה להשקיע פעם אחת 20 שקל בפצירה נורמלית ולהשתמש בה הרבה זמן. העניין עם פצירות גרועות זה שהן יכולות ליצור פיצולים בציפורן וזה אחד הדברים היותר מעצבנים שיש בציפורניים. (אגב, היה 1+1 בסופר פארם ושילמתי 18 שקל על שתי פצירות! זה די שווה...) עניין השיוף ועניין המריחה, זה הכל תרגול וניסיון. עכשיו שיש לך ציפורניים, את יכולה להתנסות ולהתמקצע אני רואה אותך אוטוטו מתחילה לשתף סווטצ'ים משל עצמך

flutter girl

New member
חמודה!../images/Emo24.gif

אם כך אני אקנה פצירה בס"פ. שכנעת אותי! לא בא לך לשלוח לי את הפצירה ספייר שיש לך?
סתם נו, אני לא *כזאת* קמצנית...

צונית

New member
../images/Emo6.gif

אל תדאגי, אמא שלי דאגה לאמץ את הפצירה המיותמת ברגע שנכנסתי הביתה

PeachGirl

New member
הציפורניים שלי גם נוטות להשבר

אני דואגת לשים מחזק (אני משתמשת בתפוח ובשבועיים הראשונים הקפדתי על ההוראות שימוש שלו) עכשיו אני שמה על פעם מתחת ללק בתור בסיס. מעבר לזה אני משתמש במסיר לק של לייף ללא אצטון. ומשייפת שנשבר=] אני בטוחה שיש פה הרבה שעושות יותר ממני אבל לי אין סבלנות=]

flutter girl

New member
איך את מסתדרת עם המסיר הזה?

הריח שלו עושה לי בחילה.. וזה עוד זה שאין בו אצטון! וגם הריח שלו נדבק לי לעור לא משנה כמה אני מנקה עם סבון.

flutter girl

New member
../images/Emo6.gifתודה

אולי אני המוזרה היחידה.
השתמשתי בו פעם כשהייתה לי בניה, ופעם בהמון זמן היו פאשלות (קילופים, אבל ממש כמעט שלא כי נדיר שהייתי שמה לק, לרוב היא הייתה מציירת לי דוגמאות ושמה לקים עדינים שלא רואים אם הם מתקלפים טיפה) - הייתי מסירה איתו. אח"כ כשהורדתי את הבנייה וחזרתי לשים לקים, קניתי אותו (מההרגל), ועכשיו אני לא שמה לקים כי אני לא יכולה להסתדר עם הריח. אולי זה כמו בהריון, רגישות ספציפית...

למעלה