טיפוח שיער ערווה לגברים - בעד? נגד? טיפים?

nickd

New member
טיפוח שיער ערווה לגברים - בעד? נגד? טיפים?

אהלן, אני בן.... מעניין להקשיב לדעות של גברים ונשים בעניין טיפוח שיער הערווה לגברים... ואם יש טיפים.. אשמח לדעת :) תודה ושבוע טוב

שאלה דיי דפוקה

לא אמרתי את זה אף פעם פה אבל נראה לי אתה איזה סוטה שמחפש משהו שיחרמן אותך ולא באמת אחד שמעוניין לטפח את השיער שלך והכל. לך לטיפול...

Black Jane

New member
היי, אל תיהי בטוחה

כי אם זה לא טרול והוא באמת בא לשאול...זה די פוגע

Black Jane

New member
אני חושבת שגם בנים צריכים לשמור על היגנייה...

בכל אופן, זה לא נראה לי ממש הפורום הנכון

SummerSpirit

New member
לאו דווקא

נכון שרוב הדיונים שלנו, אם לא כולם, הם על טיפוח שיער שעל הראש. למרות זאת, כתבתי גם בהודעה המנהלתית שאנחנו לא מגבילים את הדיונים רק לשיער הזה אלא מוכנים לדבר גם על שיער האיזורים (רגליים, ידיים בצ'חי וגם ערווה).

nickey

New member
ממש לא טרול..

(למרות שכאן מדברים על שיער הראש, לא שיער במקומות אחרים
) אבל מאוד חשוב להשתמש בג'ל/קצף לגילוח, ממש כמו שאתה מורח על הסנטר לפני הגילוח, ובסכין חדשה. רצוי גם להתקלח במים חמים לפני כדי שהעור יתרכך ולא יווצרו פצעים במהלך הגילוח, לגלח בזהירות ובעדינות, בכל זאת זה אזור רגיש
לאחר הגילוח והמקלחת, למרוח ג'ל אלוורה כדי להרגיע את האזור, וזהו בעיקרון.. אך אתה רוצה רק לגזוז את השיער, אז עם מספריים שמיועדים לתספורת, לאסוף את השיער בין האצבעות ולגזור... חשוב מאוד להיזהר עם דברים חדים, לעבוד לאט ובזהירות. אם השיער ארוך וברצונך בכל זאת לגלח, אז לעבור קודם כל עם המספריים, כדי שלא תיווצר לך "פיאה" חדשה בסביבת פתח הניקוז במקלחת
בזמן המקלחת, לא לחפף, לסבן היטב עם סבון כלשהו, ממש כמו שאתה מסבן את שאר הגוף.

למעלה