טיפולים אלטרנטיבים - מישהי מכירה?

מצב
הנושא נעול.

נילי 300

New member

שלום בנות אני חדשה פה אמא לילד אחד מקסים וכנראה שהחסידה שכחה את הדרך אל הבית (עברנו דירה ) שמעתי שיש טיפולים אלטנרנטיביים כמו דיקור , רייקי וכד שמעתן? מישהי מכירה מישהו - מישהי מומלצים.?

ברוכה המצטרפת, נילי

שלום בנות אני חדשה פה אמא לילד אחד מקסים וכנראה שהחסידה שכחה את הדרך אל הבית (עברנו דירה ) שמעתי שיש טיפולים אלטנרנטיביים כמו דיקור , רייקי וכד שמעתן? מישהי מכירה מישהו - מישהי מומלצים.?
ברוכה המצטרפת, נילי
אם תדפדפי קצת למטה בדף הזה, תראי שזהו ההמקום שמזכיר לחסידה את הדרך. הפורום הזה כמעט התרוקן בשבועות האחרונים מרוב הצלחות!!! הלוואי שגם שהותך כאן תהיה קצרה ופורייה. פרטים על מטפלים אלטרנטיביים תוכלי למצוא בלוחות של פורום פוריות השכן. אם תפרטי מה הבעייה אצלכם (אם זוהתה בעייה), נוכל לספק מידע יותר ספציפי. בכל אופן, שיהיה בהצלחה!

יפעת32

New member
אני מתחילה מחר טיפול רפלקסולוגיה

אני מתחילה מחר טיפול רפלקסולוגיה
והילינג אצל מישהי מרחובות שקיבלתי עליה המלצה ממישהי מהפורום. (היא כבר עברה לפורום השכן...). אם תרצי אמסור לך את הפרטים שלה.

רחל5

New member
אני מאוד מרוצה מהרפלקסולוגית שלי

אני מאוד מרוצה מהרפלקסולוגית שלי
לא יודעת אם זה קשור, כי רשמית הבעיה לא אצלי, אבל לפני כחצי שנה, במהלך סידרת טיפולים אצלה, הריתי ספונטאנית (אמנם הריון כימי, אבל הריון). הסיבה המקורית שהגעתי לטיפול היתה כאבי מחזור איומים, והיא עזרה לי מאוד. עכשיו חזרתי לעוד כמה טיפולים, וכפי הנראה גם בעלי יבוא אליה, אולי לדיקור (אומרים שזה יכול לעזור בבעיות זרע). תחומי העיסוק שלה הם: רפלקסולוגיה, דיקור וטווינה (סוג של עיסוי על ידי הנעת האיברים. לא לגמרי הבנתי). אבל היא מבינה גם בעוד נישות של הרפואה הסינית, דרכי איבחון, תזונה (לא על פי הרפואה המערבית. על פי הרפואה הסינית). אם את רוצה את הטלפון שלה - תפני אלי בבקשה במסר.

מצב
הנושא נעול.
למעלה