טיפולים בפסוריאזיס

רינת 16

New member
טיפולים בפסוריאזיס

למי שלא אכפת לשתף רציתי לשאול באיזה טיפולים\משחות אתם משתמשים כדיי לטפל בפסוריאזיס ובאיזה הישתמשתם. ומה יותר הועיל לכם ומה פחות.

רינת 16

New member
האם זה עוזר?

זה עוזר לך הטיפול במנורה אולטרה סגולה? ומה ההבדל בין זה לבין שיזוף בים המלח?

danistar

New member
רינת שלום

ברוכה הבאה לפורום הנוער שלנו בניהלם של הילה וצליל . את מוזמנת להיכנס לאתר שלנו בכדי לקרוא קצת יותר על סוגי הטיפולים. דני

danistar

New member
מר בחור

ראה את זה כאזהרה ראשונה , סיכמנו על משהו בפורום המבוגרים וזה תקף גם לגבי הפורום הזה !!

hilla m

New member
עד עכשיו...

בכל מה שהשתמשתי עזר לי... דייבונקס קרמים להרגעת העור, ויטמינים, תה צמחים, הימנעות מג´אנק פוד
, לצערי לעשן לא הפסקתי... וכמובן ים המלח, uvb עדיין לא ניסיתי ולא נראה לי שאני ינסה בזמן האחרון, אבל כל מה שנתנו לי אמרתי אמן... חוץ מטופיסילן
בקשר למה שכתבת לי במסרים האישיים.... חפיף זה לא אומר להיכשל בבחינות.. עד כה הציונים שלי מצויינים אבל לקחתי אותם פחות קשה ממה שאני רגילה או מכל תלמיד שלא חולה פסוריאזיס.... ודרך אגב, הלחץ שאני הייתי בו היה ממש טירוף, במשך שלושה חודשים משבע בבוקר עד חצות להיות בחזרות (הפקה בתיאטרון) ובו זמנית ללמוד לבגרויות זה לא ממש קל... וזה כן השפיעה על הפסוריאזיס אבל שוב צריך לקחת הכל בפרופורציה כי אחרת חבל על הבריאות וחבל על הלימודים... אם את אמרת לי שהלימודים חשובים לך יותר ואת שואפת גבוה, אז אני שאפתי פחות בגלל הפסוריאזיס והתוצאות לא היו טובות פחות. מצטערת על האורך ודרך אגב חזרתי עכשיו מנשף סיום היה סוף הדרך ואני מאחלת לכולכם לסיים גם בשלום ומיעוט בלחץ. הילה.

למעלה