טיפולים וסרטן

שלהבת3

New member
טיפולים וסרטן../images/Emo39.gif

אמא שלי אמורה להתחיל סדרת טיפולים כימותראפים זאת כדי למנוע התפשטות תאים סרטניים אני מוטרדת מזה. לא ברור לי למה כלכך הרבה טיפולים (6 או 12 תלוי בתגובת הגוף שלה לטיפול) למה לא מספיק טיפול אחד האם הכימו לא הורסת יותר מאשר בונה איך הגוף מגיב לזה והאם אין דרך לבדוק את הגוף לפני שנותנים את הטיפול המונע באיזו שהיא בדיקה שרואה חלקיקי תאים וכו'? שאלה נוספת כמה זמן בעצם לוקח לסרטן להתפתח בגוף ? האם זה עניין של שנים, חודשים, שבועות? תודה לעונים.

כימותרפיה

היי שלהבת. אפשר להבין למה את מוטרדת. אני חושבת שכדי לדעת למה לצפות אפשר למצוא מידע כתוב ואפשר לשמוע מנסיונם של אנשים. אבל לדעת באמת זה רק כשמגיעים באמת לחצות את הגשר.. כל אחד מגיב לטיפולים אחרת, גם מבחינת התגובה של הגוף וגם מבחינת איך האדם מתמודד עם מה שעובר עליו. הכי חשוב לזכור שיש מה לעשות כדי להקל על התופעות ובמיוחד אם האדם שעובר את הטיפולים יודע שהוא לא צריך לעבור את זה לבד, זה אחד הדברים שהכי עוזרים לעבור את התקופה הזו. אני מצרפת קישור למידע קצת יותר מדעי ומפורט לגבי כימותרפיה, אני חושבת שתוכלי למצוא שם גם תשובות לגבי השאלה השניה שלך. יום טוב :) גלי

היי שלהבת יקרה

אכן עומדת בפניכם תקופה לא קלה. אך כמו בכל דבר כל אחד עובר את זה אחרת וכל גוף מגיב אחרת. אני מאחלת לך ולאימך המון כוח ואופטימיות וכל הזמן תדמייני לך את התאים הסרטניים השטניים האלה מתנפצים לרסיסים, כך אני עשיתי.....עזר או לא? לא יכול להזיק. ביי שלהבת והישארי בקשר בפורום. איילת אביב

למעלה