טיפולים חדשים ?

anat11

New member
טיפולים חדשים ?

שבת שלום לכולם,
מישהו מעודכן אולי בניסויים הכי מבטיחים ו/או הכי חדשים בתחום האהוב עלינו? מישהו שמע אולי על הניסויים שעושה ביוג´ן (נדמה לי) עם משהו שמכונה אנטגרין? (שגם אמור לעכב, לא לרפא). ומה בדבר הניסויים של החיסונים?
ענת

סיאמית

New member
קבלי קישור על האנטגרין, אחותי! ../images/Emo39.gif

לעכב את הטרשת זה מצויין...אבל מה עם תרופה לאהובים של חולות (שמצבן טוב) אבל הם (להלן "אהובים") במצב פחות טוב!??!!?! אה? שאלתי פה שאלה!!!!!!!!!! ערב טוב

anat11

New member
אפרופו אהובים ../images/Emo23.gif

תודה על הקישור שרי, עיני שזפה את הכתבה הזו בטיסה ומכאן צצה השאלה... בענין האהובים את צודקת כמובן, והרי שאלת קונטרה: מה עדיף - אהוב במצבו של ~א~ (אני מתה על הכנפיים שהצמדת לו), או בלי אהוב? (התשובה בגוף השאלה, לא יוגרלו פרסים בין הפותרים נכונה). ואגב, גם בעניננו, העכבה לטובה אבל באיזשהוא שלב גם אנחנו צריכות ונצטרך ריפוי, אעפס. ובעניני ספרות - כסא הקשירה ברשותי כבר כמה ימים ובקרוב אעבור אליו...
ענת

סיאמית

New member
יפה לך ../images/Emo13.gif

נראה לי שתאהבי את "כסא הקשירה"... שווה. והתשובה לשאלת הקונטרה אכן ברורה ובכל זאת אוסיף את הפיתגם האלמותי: "(הרבה) יותר עדיף להיות עשיר ובריא מאשר עני וחולה". אני בעניין "פרח לב הזהב" כשזה מגיע ל~א~... מאוד רוצה להביא לו אותו!!! נשיקות ויום טוב

אורית...2

New member
../images/Emo35.gif סיאמית.... ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

קיבלת אי מייל ממני ??? כי היתה לי איזושהיא תקלה במייל ורציתי לדעת אם היגיע אליך ...
שבת שלום יום נפלא לכו..לם !!!

למעלה