טיפולים לילד שלישי
הרהורים ושאלות

פנדה30

New member
טיפולים לילד שלישי
הרהורים ושאלות

לא מאמינה שיש לי בבית שני ילדים!
הקטנה בשבוע הבא בת שנה, וזה הזמן להתחיל... (אחרי שעם הגדול התחלנו כשהיה בן חצי שנה, ולקח לנו מעל ל3 שנים להצליח...), הפעם כאילו פחות לחוצה...
אבל לא באמת.
כי כבר עכשיו, כשבקושי התחלנו, אני רואה נשים בהריון-ומקנאה.
ורואה נשים בחל"ד- ומקנאה.
ושומעת על ההיא, ועל ההיא...ומקנאה...

אפשר גם קצת שאלות טכניות? אני בכללית, עם פלטינום. מה אמרנו לגבי השתתפות? מניחה שהסבבים יהיו ע"ב טבעי ככל האפשר, השניה שלנו היא מתרומת ביצית, כרגע אנחנו מבררים מה מצבנו, אבל סביר שגם הילד הבא (אם יהיה...
) יהיה מתרומה...
עם מי לדבר לגבי זכאויות וזכויות? מה מגיע מבחינת השתתפות? יממנו בכלל IVF (כלומר את ביה"ח, את השאיבות/החזרות-יתנו טופס 17?)

ושאלה אחרונה- עשיתי הבוקר בדיקות, כדי לראות מה מצבי. הגוף שלי רשמית התחרפן (מניחה שזה אומר שלא יהיה הריון מסקס
)- הרירית הייתה 10 מ"מ, בלי זקיקים. LH היה די גבוה- 18, פרוג קטן מ2, וE2-300 ומשהו. מי יודעת לפענח לי?

תודה למי שהגיעה עד לכאן, תודה לכל מענה...

נתנאלה2

New member
אני זוכרת שההשתתפות 50%

בתרופות והמימון עד ל6-8 טיפולים לילד השלישי ואילך
ודאי שמממנים שאיבות והחזרות
זה חלק מה זכאות לטיפולים .

anguly

New member
ברוכה הבאה

לשהות קצרה בלבד מהסיבות הנכונות....

כמו שכתבה לך גזרז יש השתתפות חלקית בטיפולים לילד שלישי, אבל אני לא יודעת מה הכללים בתרומת ביצית.
ממליצה לך לשאול בפורום תרומת ביצית שם בטוח יודעים האם יש השתתפות גם בטיפולים לילד שלישי.

בהצלחה

gezers

New member
אהממ..

את לוקחת לנתנאלה2 את הכבוד על התשובה המפורטת..? לא יפה.

anguly

New member
אבל נתנאלה לא התייחסה ספציפית

לנושא של תרומת ביצית - זה הדבר היחיד שאני לא יודעת בעצם, האם זה אותם כללים או שיש כללים אחרים.

anguly

New member
רק עכשיו נפל לי האסימון

אני בוהה במה שכתבת מנסה להבין מה בדיוק לא בסדר, כשקלטתי שכתבת שאת ענית ובעצם זו נתנאלה.
זה הכל בגלל שאתן שתיכן אדומות ומקסימות

פנדה30

New member
תודה. כרגע מסתמן שאכן תרומה

הנחתי שעל עצם התרומה לא אקבל החזר, תוהה אם יממנו טפסי 17, בין השאר.
.תודה. אשמח לעדכן

אמאלה 55

New member
היי פנדה

וואו חשבתי שאצלי משהו לא נורמלי שיש לי 2 ילדים בבית ואני עדיין מקנאה כשרואה נשים בהריון או שומעת על נשים שנכנסו להריון אבל כאם גם את מרגישה ככה אז אולי זה נורמלי

אני במכבי כך שלא יכולה לעזור לך בנושא, אצלנו ההשתתפות הרבה יותר גבוהה והתרופות וההשתתפות בבית חולים הרבה יותר גבוהות! מאחלת לך שהטיפול יצליח ותסיימי בידיים מלאות!

למעלה