טיפולים לילד שלישי

laurita19

New member
טיפולים לילד שלישי

שלום לכולם! רציתי לדעת האם מישהו יכול לכוון אותי איך מתנהל טיפול פוריות לילד שלישי??? ילדתי לפני 3 חודשים את התאומים שלי מטיפולי ivf ואני כבר חושבת על המשך הדרך...אני יודעת שזה מאוווד מוקדם רבל זה יכוח לקחת הרבה זמן אז אני רוצה להתחיל מוקדם ולא לחכות הרבה. תודה לעונים

ofirsegevp

New member
טיפולי IVF לילד שלישי

ערב טוב

מי תוכל לעזור ולענות לשאלה ? כמו כן ממליץ להעלות את השאלה בפורום פוריות

נועם@בת

New member
לא מומלץ להעלות את השאלה בפורום פוריות

רוב הגולשות בפורום פוריות עדיין לא ילדו. שאלה כזאת היא דריכה על יבלות. פורום הורים בטיפולי פוריות נוצר בדיוק מהסיבה הזאת, כדי שאפשר יהיה להתייעץ בעניינים ילדים ופוריות מבלי להכאיב ליתר הגולשות.
&nbsp
בתיה

תולית5

New member
היי, בשעה טובה על הולדת התאומים! :)

לגבי טיפולים לילד 3,
אנחנו לא מזמן עשינו טיפולים... (אני בתחילת הריון ב"ה...טפו טפו..)
מאחר ועברו כמעט 3 שנים מאז הטיפולים הקודמים שלי אני ובעלי נאלצנו לחזור על בדיקות לפני התחלת הטיפולים (בדיקת זרע, בדיקת שד, פאפ, פרופיל הורמונלי, איידס וכו'),
אבל אולי השאלה היא מתי את מתכננת להתחיל...ואולי זה גם תלוי באיזה בי"ח את מטופלת, כי בטח בכל מקום יש נהלים שונים.
הייתי מציעה לך להתקשר ליחידת הIVF שלך ולברר לגבי הבדיקות החוזרות.

בנוסף, לגבי המימון של הטיפולים והזריקות- המימון של קופת החולים לילד 3 הוא מימון חלקי. לנו הטיפול עלה בסביבות ה2,000 ש"ח דרך מכבי, והזריקות גם יכלו להגיע למשהו בסביבות ה2,200 ש"ח אך השגתי את רובן בחינם..

ודבר נוסף... וואו....! את אחרי לידת תאומים וכבר חושבת הלאה...!? אני ממש מעריצה.. :)
אבל העיקר שהכל יעבור בקלות, גם גידול התאומים וגם הטיפולים.

אפשר לדעת באיזה שבוע ילדת אותם? ובאיזה משקלים?

המון בהצלחה
:)

laurita19

New member
טוב אז ככה...

ילדתי אותם בשבוע 35 במשקל 2440 הבן ו2185 הבת. חווית הלידה הייתה נוראית ביותר אושפזתי בשבוע 34 בחשד לרעלת תוך שבוע עליתי 12 קילו מים הגעתי למעל 100 קילו בצקות והיו לי המון סיבוכים אחרי הלידה נשארתי מאושפזת הרבה זמן אבל ויש אבל עננננק אני מאוהבת בילדים שלי מתגעגעת לבטן לבעיטות וכל יום שאני מסתכלת עליהם אני מוכנה לחזור על הכל שוב פעם עכשיו שאני יודעת שמקבלים מתנה אדירה אז כן אני כבר חושבת על חוויה מתקנת ועל עוד אחד ואפילו 2 אם כבר יש עגלת תאומים וציוד לתאומים אז למה לא עוד זוג...חחחח

מאיפה תרופות חינם??

סליחה על ההדחפות...אבל מתחילה עכשיו טיפולים לילד שלישי...וזה יקר מאוד!!חוששת שלא אוכל לעמוד בזה

תולית5

New member
יש קבוצות בפייסבוק- משם השגתי הכל...

קבוצה 1: תרופות פוריות- מוסרות באהבה
קבוצה2: תרופות לפוריות- מידע/ מסירה/קבלה
&nbsp
בהצלחה!
&nbsp

למעלה