אני מצטרפת לשאלה של נימ
האם תוכל להגדיר מקום אחד אושניים שכואבים לך יותר מהיתר? כאלה,שאם יקלו את הכאב שלך בהם - זה יוכל לעשות לך חיים קצת יותר טובים? ייתכן שצריך להתחיל לטפל ככה, וביוזמתך. תראה, אני לא כל כך אוהבת את העניין הזהשאנחנו צריכים לבוא עם הרעיונות לטיפול לרופאים שלנו, כי אז.. אנחנוגם עלולים לשלם מחיר כבד יותר אם משהו לא יצליח - כי זהכאילו משהו שאנחנו ביקשנו וכו', אבל מצד שני, לעתים צריך לעזור להם לחשוב מחוץ לקופסה... זה לא פשוט להם. הם רגילים לחשוב במסגרות, ובעיקר- לטפל במה שהם מכירים. אם יש משהו שהםלא מכירים - הם קצת מאבדים את היכולת שלהם, ואז.. או מנסים עליך דברים מטורפים, או פשוט אומרים שאין להם איך לעזור. אינ חושבת שאם תוכל לעזור לעצמך ולחשוב אפילו כאן איתנו מה הדבר הכואב ביותר, אוליאפשר יהיה "להשתיק" אותו לפחות לזמן מסוים, ולראות איך להתקדם. אני אוסיף משהו אחד על מה שאמר נימ - לעניין העירויים של הלידוקאין. אני לאהייתי מעזה לנסות את זה. זה חומר שרץ לך בכל מהערכת של כל הגוף, אין לך מושג איך אתה מגיב, אין לך מושג מה המינוןשישימו לך, זה שורףבכל הרקמות, ו.. יש כאלהשזה החמיר להם מאודאת המצב. אני באופן כללי, מעדיפה טיפולים נקודתיים ולא מערכתיים. על נקודה אחת שנפגעת - אפשר להשפיע ולשנות, אבל א ם משהו קורה לכל הגוף(וכבר יש לך מספיק משלך בעניין הזה) זה נראה לי מפחיד ומייאש יותר.