אודה ליה שלום
ראשית אני שמח שאת מסכימה איתי ששיטת העבודה שלהם לא טובה,ובזה מסתכמות כל טענותי ,ואותם כתבתי,לגבי המשך דברייך אני רוצה לענות לך ,ראשית איך אני יודע את רמת המטפלים,זה פשוט מאד כמו שאת יודעת מהי רמת המטפלים של פיסגה ,וזה תגובות המטופלים,בהזדמנויות שונות אני שואל את המטופלים איך היה הטיפול,וכאשר התגובה היא היה מצויין,או תגיד מאיפה המטפלת הזו היא ממש נהדרת,או היה שווה כל שקל,המסקנה היא ברורה,בקשר ל-40 ש"ח ,לא אני ביקשתי 40 ש"ח מהמטפלת,כאשר נוצרה ההתקשרות בניינו ושאלתי מה המחיר שאת גובה ,היא אמרה לי אתה תבקש 160 אני אקח ממך רק 120 אגב שתביני אצלי האורחים לא משלמים טיפולי מסאג' לאחד,וארוחת בוקר לאחר,אצלי האורחים משלמים רק לי את כל החבילה, ואני משלם למסאג'יסטית,ואז כמובן אני משלם לה 120 ש"ח כפי שביקשה,והאורח משלם לי גם 120 ש"ח ,כאשר ציינתי את ה-40 ש"ח ניסיתי להראות את ההפרש הגדול בין מה שגובים אחרים,לבין המחיר האמיתי שבשוק,אגב במחירים האלה עובדים רוב המסג'יסטים באזור,וכל הסיפור הזה של מחיר גבוהה שרות טוב יותר ,לדעתי עבר זמנו,(במידה מסויימת) אגב בנושא הביטוח אין לך מה לחשוש כל בעל צימר נבון מבטח את אורחיו בשטח המבנה מכל הצדדים כולל נפילה ממיטת הטיפולים,וכולל הרעלה כיבה מארוחת הבוקר (אם חס וחלילה תיגרם) אל תדאגי גם לההשתתפות העצמית של ה-500 ש"ח אגב אצלי ההשתתפות עצמית היא רק 300 ש"ח,כי כבר כמה מטופלים/ות נפלו בשנה האחרונה ממיטת הטיפולים? עוד אגב אני לא משלם במזומן,אני מקבל חשבונית,ונותן חשבונית כולל הטיפולים ובעצם אין שום בעיה ,המטפלת שלי מדברת על מס' של בין 4-5 טיפולים ביום עבודה (היא לא עובדת כל יום) והיא מתפרנסת בכבוד .אם תעשי חשבון 120 ש"ח בניקוי המעמ זה 100 ש"ח לטיפול כפול 4-5 זה 400-500 ש"ח ליום טיפולים שבדרך כלל מתחיל אחה"צ ונגמר בלילה,והיא עוד מספיקה לעבוד את עבודתה הרגילה,עכשיו תגידי שאחרי יום עבודה היא עייפה והטיפול לא טוב,אז קיראי את התחלת הכתוב ותביני שהטיפול טוב