טיפולי חלומות

lala182

New member
או בכלל כל המלצה על טיפולים ומסאג'י

ם שבאים עד לצימר (באיזור הגליל המערבי) שם אפשר קצת יותר זולים... כי 200-400 שקל לטיפול לאדם זה קצת יקר בשבילי...

lala182

New member
איך זה נראה לכם?

אני יודעת שבינתים אני עונה לעצמי אבל נו אני עושה הכל בלייב
מצאתי את זה בוויקנד- איך נשמע?

drtrip

New member
הי ללה, כצת על חלומות...

אז ככה, המטפלים הם מנוסים מאוד ועוברים סדנאות כל הזמן. מתעדכנים ונעזרים אחד בשני. אני אישית ממליצה עליהם בחום. חברה רציניים וטובים לדעתי!

עשיתי, דרכם, טיפול באמירים..

הייתה לי מטפלת מדהימה ! (אני חושבת ששמה איריס)

עשיתי, דרכם, טיפול באמירים..

הייתה לי מטפלת מדהימה ! (אני חושבת ששמה איריס)

lala182

New member
הם בהחלט נראים מקצועיים

והטיפולים נשמעים נפלאים רק שאני לא יודעת אם אני אוכל להרשות לעצמי בנוסף לצימר עוד 600 שקל לפחות רק על טיפולים... זה יוצא לי יותר יקר מהצימר
זה כהפתעה ליומולדת לחבר ויש עוד מתנות וזה כבר הופך את העסק לממש יקר

drtrip

New member
אולי תתחלקו בטיפול???

פשוט צריך לבדוק את האפשרות להזמין טיפול לחצי שעה לך וחצי שעה לו. אולי זה יוזיל את הסיפור. 600 ש"ח עולים שני טיפולים לשעה???

lala182

New member
זה בהחלט יכול להגיע ל600

הטיפול הכי בסיסי עובר את ה200 לא בא לי להוציא על מסאג' יותר מהצימר...
הרעיןו של הלהתחלק נחמד... אבל לא יודעת כמה הם יסכימו כי לכל טיפול שלהם כולל כל מיני דברים שוני (כמו החלומות) אז לא יודעת כמה זה יעבוד בחצי מהזמן...

aviro

New member
הטיפולים בסדר השיטה לא

יכול להיות שדבריי אלה יפתחו וויכוח דומה לזה שיתנהל בפורום של וויקנד בנושא אתר פסגה והמטפלים שלו,אני אישית לא "חבר" בפסגה ולא השתמשתי במטפליו,אני רוצה להאמין שהמטפלים שלהם טובים ומקצועיים,אבל לדעתי השיטה ,והפניה לציבור אינה נכונה ואפילו מטעה,ואני אסביר ,באתר פסגה כתוב אספנו עבורכם את הצימרים הטובים ביותר ,מה שבעצם לא מדוייק,יכול להיות שהם באמת הכניסו צימרים טובים,אבל במפורש הם הכניסו רק מי שהסכים לתנאי הבא : אנחנו מכניסים אותכם לאתר בחינם,ואתם מפנים אלינו את אלה שמזמינים אצלכם טיפולים,הריי ברור לכולנו שחוץ מעלות המטפלים שצריך כמובן לשלם להם,יש את תחזוקת האתר ופירסומו,ומאין מגיע המימון שלו? כמובן מאיתנו המטופלים,זאת אומרת שהמטופלים משלמים יותר יקר לא בגלל שהמטפלים טובים יותר,אלא בגלל שצריך לממן את האתר,הנה והוכחה לכך אתה אמרת ששילמת 200 ש"ח, כאשר אני מזמין מסאג'יסטית(באופן פרטי) לאורחים שלי המסג'יסטית מציעה לי למכור ב-160 ש"ח שמתוכם אני מקבל 40 ש"ח (אני תמיד מוריד את ה-40 ש"ח לאורחי כך שבסופו של דבר הם משלמים 120 ש"ח) ההפרש כלומר 80 ש"ח בעצם שילמת עבור פירסומו של בעל הצימר שהתארחת אצלו.לדעתי זה לא נכון,לא יפה.

pigi54

New member
תגובה ל"טיפולים בסדר-השיטה לא"

אינני מבינה מה מכעיס אותך כל כך בפסגה - אולי בגלל שאתה לא נמצא שם? אני כבעלת צימרים שכן מפורסמת שם ניסיתי את השיטה שלך - דהיינו להביא מטפלים שונים ללא צורך ב"תיווך" אולם תמיד היה עם זה תקלות - או שהמטפל לא יכול או שאינו מקצועי מספיק או שהשד יודע מה. על כל מקרה מ"החלומות" המטפלים הם לעילא ולעילא! מה שקובע בסוף זו השורה התהחתונה והיא שהאורחים מרוצים עד הגג. פעם אחת בלבד היה אורח שלא יצא כל-כך מרוצה, העברתי את רשמיו לבעלי ה"חלומות" ולאחר ברור קצר הם "שחררו" את אותו מטפל מלעבוד אצלם (דרך אגב זה מאד יכול להיות שאחר כך אותו מטפל יציע את מרכולתו בזול לאורחיך או אורחי). זכותם המלאה גם להתפרנס ואין כאן כל הונאה או כזב. שוב, עובדה שהשיטה מנצחת !!!

aviro

New member
לפיגי 54

אם את לא מסוגלת לנהל דיון לא דרך האינטרס האישי שלך אז חבל על הזמן,אין טעם לדיון הזה,אבל בכל זאת תנסי רגע לא להסתכל על האינטרס האישי שלך,הריי אף אחד לא בא וסוגר את האתר ומוציא אותך משם,גם אחרי הדיון הזה כקודמיו בפורומים אחרים,תמשיכי להתנוסס באתר הזה שאגב מודיע ברוב עם שבקרוב בגלל קשיי מימון הוא יצמצם את הפירסומים במנועי החיפוש ובאתרים הרלוונטיים,ואפילו ממליץ לנו לשמור את האתר במועדפים שלנו כדי שיהיה לנו קל למצוא אותו בעתיד.אין לי הרבה טענות נגד אתר פסגה,הטענה היחידה שלי היא שיש בצורת הצגת האתר הטעית הציבור(ומזה את נהנית) הוא מוצג כאתר שבעליו הסתובבו חיפשו וחיפשו ולבסוף מצאו את הכי טובים ואותם הם מציגים. הם גם לא מסתירים שהפרסום נעשה בחינם תמורת הפניית מטופלים למטפלים שלהם (שזה לכשעצמו בסדר) הבעיה הקטנה שלי שלדעתי הם לא מציגים את הכי טובים אלא טובים שהסכימו להעביר להם את המטופלים שגם זה בסדר, רק אל תגרמו לגולש הממוצע לחשוב שבאתר הכי טובים.כי זה לא.ולכן גם זה גורם לתסיסה אצל בעלי צימרים רבים אחרים.הייתי רוצה שתדמייני לעצמך מצב שאת לא באתר,והשכנה שליידך שאת יודעת שהצימר שלך פי מאה יותר יפה יותר טוב,ואתם גם מארחים יותר טובים,ולפתע את רואה שהיא ממומלצת באתר פיסגה כמובחרת ואולי היחידה בישוב שלך,איך היית מגיבה?

lala182

New member
אני מניחה שיש משהו בדבריך

אבל בכל מקרה הצימרים שמופיעים בפסגה וגם בפזאל מאוד מושקעים ומאוד נוח למצוא שם צימר כי הכל מחולק לפי קריטריונים מאוד ברורים אז להשתמש באתר שלהם אני בהחלט אשתמש יזמין מהם אני לא יודעת ולו רק בגלל המחיר (כרגע פשוט לא יכולה להרשות לעצמי) אבל אולי אני אפתיע אפילו את עצמי... אז בכל מקרה אם יש לך המלצות למסאג'יסט טוב באיזור הגליל המערבי אני בהחלט אשמח לשמוע!

בעל צימר יקר, נכון ש" חלומות" ../images/Emo140.gif

לוקחים עמלה, ואני לא בעד סגנון העבודה שלהם . הם באמת כופים על בעל הצימר להמליץ רק על מטפלים שלהם, ולא נותנים למטופל לדבר עם המטפל ולבדוק מיהו...
אך האם אתה יודעמה רמת מטפלים אצלך? במה אתה יותר טוב, שאתה לוקח מהמסג'יסטית שלך 40 ש"ח. אתה מתיימר להיות נדיב , אך למה אתה לוקח עמלה ? המטפל לא עובד קשה שאתה צריך לקחת ממנו כסף? של מי מיטת הטיפולים ? המצעים ? השמנים ? זה ניצול של מטפלים לטובתך האישית , ולא משנה אם אתה מכניס לכיסך או מוריד לנופשים את המחיר. אני חושבת שבמחיר כזה אי אפשר להשתמש בשמנים איכותיים, ומטפל ברמה מכובדת שמשלם " ביטוח אחריות מיקצועית וצד ג' " ולמד במקום מכובד , לא יעבוד תמורת 120 ש"ח לטיפול , אלא אם כן אתה משלם לו מזומן , והוא לא מיקצועי ומשתמש בביטוח צד ג' שלך... בטוח על זה לא חשבת מה יקרה שמטופל יפול לו מהמיטה ויטבע אותך ? מי ישלם 500 & - השתתפות עצמית ?? אתה , אדוני היקר
טיפול של 200 ש"ח הוא בהחלט סכום סביר , ואני גם צימריסט - לא לוקח " עמלה" -לא לטובתי ולא לטובת הנופשים שלי, אך אלי נכנס לצימר מי שיש לו ביטוח אחריות מיקצועית וצד ג' , ואני מבין שזה עולה לו לא מעט , השמנים באיכות גבוהה מאוד , ומגיע לו- למטפל כל מה שהוא מבקש. מקווה שהערתי והארתי את עיניך, ואת הנופשים. חופשה נעימה אודה ליה

aviro

New member
אודה ליה שלום

ראשית אני שמח שאת מסכימה איתי ששיטת העבודה שלהם לא טובה,ובזה מסתכמות כל טענותי ,ואותם כתבתי,לגבי המשך דברייך אני רוצה לענות לך ,ראשית איך אני יודע את רמת המטפלים,זה פשוט מאד כמו שאת יודעת מהי רמת המטפלים של פיסגה ,וזה תגובות המטופלים,בהזדמנויות שונות אני שואל את המטופלים איך היה הטיפול,וכאשר התגובה היא היה מצויין,או תגיד מאיפה המטפלת הזו היא ממש נהדרת,או היה שווה כל שקל,המסקנה היא ברורה,בקשר ל-40 ש"ח ,לא אני ביקשתי 40 ש"ח מהמטפלת,כאשר נוצרה ההתקשרות בניינו ושאלתי מה המחיר שאת גובה ,היא אמרה לי אתה תבקש 160 אני אקח ממך רק 120 אגב שתביני אצלי האורחים לא משלמים טיפולי מסאג' לאחד,וארוחת בוקר לאחר,אצלי האורחים משלמים רק לי את כל החבילה, ואני משלם למסאג'יסטית,ואז כמובן אני משלם לה 120 ש"ח כפי שביקשה,והאורח משלם לי גם 120 ש"ח ,כאשר ציינתי את ה-40 ש"ח ניסיתי להראות את ההפרש הגדול בין מה שגובים אחרים,לבין המחיר האמיתי שבשוק,אגב במחירים האלה עובדים רוב המסג'יסטים באזור,וכל הסיפור הזה של מחיר גבוהה שרות טוב יותר ,לדעתי עבר זמנו,(במידה מסויימת) אגב בנושא הביטוח אין לך מה לחשוש כל בעל צימר נבון מבטח את אורחיו בשטח המבנה מכל הצדדים כולל נפילה ממיטת הטיפולים,וכולל הרעלה כיבה מארוחת הבוקר (אם חס וחלילה תיגרם) אל תדאגי גם לההשתתפות העצמית של ה-500 ש"ח אגב אצלי ההשתתפות עצמית היא רק 300 ש"ח,כי כבר כמה מטופלים/ות נפלו בשנה האחרונה ממיטת הטיפולים? עוד אגב אני לא משלם במזומן,אני מקבל חשבונית,ונותן חשבונית כולל הטיפולים ובעצם אין שום בעיה ,המטפלת שלי מדברת על מס' של בין 4-5 טיפולים ביום עבודה (היא לא עובדת כל יום) והיא מתפרנסת בכבוד .אם תעשי חשבון 120 ש"ח בניקוי המעמ זה 100 ש"ח לטיפול כפול 4-5 זה 400-500 ש"ח ליום טיפולים שבדרך כלל מתחיל אחה"צ ונגמר בלילה,והיא עוד מספיקה לעבוד את עבודתה הרגילה,עכשיו תגידי שאחרי יום עבודה היא עייפה והטיפול לא טוב,אז קיראי את התחלת הכתוב ותביני שהטיפול טוב

אווירו יום-טוב ../images/Emo140.gif

ראשית אני שמחה שאנו מסכימים במשהו, כל הנושא הממוסחר הזה של " פיסגה" - אם יש למישהו צימר אחד מקסים ו-4 לא כל כך, הם מראים רק את היפה מתוכם.... שנית, רציתי להעיר שוב, שאם במקרה מטופל חלילה יפול ממיטת טיפולים ויתבע אותך תבדוק שוב אצל הסוכן שלך, יש לי מכר סוכן ביטוח שאמר לי בפרוש בביטוח של נופשים , לא נכללים בצד ג' הטיפולים רק העובדים ובעלי הצימר לכן כדאי שתבדוק שוב , נכון כמה נופשים נפלו לך בצימר מאז שהוא קיים?? אך מספיקה פעם אחת , כמו שקרתה טביעה בבריכה פרטית ללא מציל וגם תביעה , ואז פושטים רגל ... ושמעתי על מלון חדרים שקרתה תקלה כזו - אדם נפל ממיטת טיפולים למזלם לא היה נזק רציני , אך הנופשים ביקשו פיצוי על זה שהנופש התקלקל להם. רציתי להוסיף , שמה שאני מנסה לומר, שכן חשוב שיהיה מטפל טוב , ומישהו רציני - כי אני מספיק בעניינים ושומעת על מקומות שיוצאים נהדר מהטיפול , אך אחר-כך הם מרגישים לא טוב, אם השמנים גרועים אזי אפשר לקבל אלרגיות ופריחה, ולפעמים משמנים ארומתים גם הרעלה. כל השאר לשיקולך, הצלחה רבה שפע ובריאות אודה ליה

נכון אבל לא מדויק-חלומות

כאחת שנמצאת באתר שלו ומכירה את דרך עבודתו הנה הפרטים המדוייקים: א)הוא גובה ממטפל 50 ש"ח לעיסוי. מזה הוא מממן את האתרים שלו. ב)הוא בחר מי יהיו המטפלים לאחר שעברו מבחנים אצלם בצוות. מתגובות הלקוחות, אני יודעת שבאמת יש אצלו מטפלים מעולים. ג) אנחנו לא מחוייבים לקחת רק את הצוות שלו. מה שהוא עושה זה שמי שיש לו יותר טיפולים מ"חלומות" במשך החודש-עולה בדף הראשון באתר. זה מסביר למה יש בעלי צימרים שמעדיפים אותו באופן בלעדי. ד)הוא בחר את הצימרים לפי רשימת קריטריונים (שמופיעה באתר הפסגה,אגב) וחלק מהצימרים המעולים לא נמצאים אצלו בגלל שאין להם נוף או פרטיות מספקת לדעתו. ה)הוא מיין את הצימרים לשני אתרים נפרדים. ב"פסגה" הוא השאיר את אלו עם הג'קוזי הענק בסלון כי הם מביאים לו יותר קליינטים. באתר "פאזל" הוא שם את הצימרים שמעדיפים שבסלון יהיה ספות ושולחן והג'קוזי ישאר בחדר רחצה. מה שאמנון גופר קורא "פשטות מושקעת". והכי חשוב,אבירו, כמו שניחשת-זה פלצני בדיוק כמו שזה נשמע. כנראה שלקוחות המסז'ים אוהבים את זה.

למעלה