טיפולי לייזר ואופן ההתנהגות אחרי

• פותח הנושא RRA
  • פורסם בתאריך

RRA

New member
טיפולי לייזר ואופן ההתנהגות אחרי

מהם האמצעים בהם יש לנקוט לאחר טיפול בלייזר בפנים,מישחות,זמן חשיפה לשמש וכו

התנהגות לאחר טיפול לייזר

הנחיות: ביום הראשון רצוי לבצע קומפרסים קרים ( כפפות עם מי קרח) וכיו"ב בהמשך - קרם לחות בסיסי או קרם כמו ביאפין 3-4 פעמים ביום. רצוי להמנע מחשיפה ישירה לשמש על להעלמות כל סימני הטיפול. ככלל - כככל שהאיזור המטופל בהיר יותר, הטיפול מוצלח יותר, לכן בכל מקרה בו צפויה חשיפה ישירה לשמש כדאי להגן על העור עם מקדם הגנה 16 ומעלה.

etyi

New member
לד"ר לפידות ../images/Emo23.gif

שלום לך ד"ר לפידות! תודה על כל מחמאותך להתפתחות פעילותה של עמותת "תות". ותודה לך על העידוד ושיתוף הפעולה! אני חייבת להודות, כי בכל המפגשים שהיו לנו ולבנינו ברק עם רופאים ,וגם מתוך שיחותינו במסגרת העמותה עם הורי הילדים, הדבר העקרי והצורך המרכזי לפני הכל, היה התמיכה והיחס מצד הרופאים.מתוך אותה עמימות והחרדות והפחדים ואי הידיעה לגבי עתיד הילדים, עלה הצורך לגישה אנושית ורגישה מצד הרופאים, תוך ליווי מקצועי. לא תמיד הרופאים היו פנויים לכך ולעיתים גם לא ידעו לאמר ולהגיב מקצועית אודות הנגע,אך במקרה שלך ,ד"ר לפידות בשם ברק ובשמינו ועוד אחרים, שספרו כי דבריך ויחסך גרם להם ולנו להרגיש כי אנחנו לא לבד ויש תקווה. אנו מבקשים להודות לך ולברך על הדרך ...

etyi

New member
לעניין ההמנגיומה של ברק!

ברק שלנו חייל כעת . אשמח לדעת מה כללי הטיפול אצל חיילים בשירות סדיר. לברק נותרו מעט כלי דם על האף הדורשים טיפול בלייזר. האם ניתן לטפל או לנתח במסגרת השירות הצבאי? בברכה, אתי

כללי הטיפול אצל חיילים בשירות סדיר

יש לי הפניות מדי פעם מצה"ל. צריך רק לדרוש...

תודה

אני מסכים לכל דברייך. זו הסיבה שיזמנו בזמנו את הקמת העמותה. אגב, אני חושב שאתם יכולים לשמש כדוגמא להורים שהתייחסו נכון למום זה בזמנו וגידלו ילד בריא בגופו ובנפשו, למרות הנגע הגדול והמורכב. לכן, אני שמח על תרומתכם האישית ליתר ההורים.

למעלה