טיפולי פוריות רק עבור תאומים

טיפולי פוריות רק עבור תאומים

אודה מאד להכוונה. חסרת מושג. האם יש דבר כזה/אפשרות, פרטית או ציבורית, לעשות טיפולי פוריות אפילו ראשוניים רק כדי להשיג תאומים (מפאת גיל מבוגר כדוגמא). החלטה של האשה או שזה סיפור מורכב? מודה מודה מראש

נתנאלה2

New member
מעבר לכך שאין שום אפשרות להבטיח תאומים

דרך טיפול , את יכולה להחזיר מספר עוברים ויכול להיות שלא יקלטו כלל ויכול להיות שיקלטו כמה טיפולי פוריות מאושרים רק אם ישנה אינדיקציה לבעיית פוריות או בעיה גנטית שמצריכה מיון והחזרת עוברים ללא הבעיה הגנטית, ולא בעקבות גחמה או רצון לקצר תהליכים הריון תאומים הוא הריון מסוכן שעלול להסתיים בידיים ריקות השאיפה היא הריון תקין וידיים מלאות. גמר חתימה טובה ! והריון תקין וטבעי עם ידיים מלאות .

anguly

New member
את בכלל בטיפולים?

את מנסה טבעי ולא הולך? אולי בכל מקרה את צריכה טיפולים בגלל הגיל.
בכל מקרה הריון תיאומים לא מומלץ יש בו הרבה יותר סיכון, גם לאובדן וגם ללידת פגים.
כמו כן אף אחד לא יכול להבטיח שזו תהיה התוצאה, מחזירים 2-3 עוברים ולפעמים שום דבר לא נקלט לפעמים נקלט אחד ולפעמים יותר.
&nbsp
כמו נתנאלה גם אני מאחלת לך הריון תקין בידיים מלאות.
&nbsp
מצרפת לך לקריאה יותר רחבה גם מה ההשלכות של הריון תיאומים ולמה למרות שזה מקסים זה לא מומלץ.
ואני גם יכולה לומר מניסיון אישי כי יש לי תיאומות, נולדו חודשיים לפני הזמן בסוף חודש שביעי, אחת היתה חודשיים בפגיה, אחת היתה 4 חודשים בפגיה. זו אחת התקופות הקשות בחיי, ולי עוד היה מזל שהיה סוף טוב.
קישור למכתב של העמותה למען הפגים אל מטופלות פוריות:
|הלינוק|http://www.tapuz.co.il/forums2008/articles/article.aspx?forumid=183&aId=74893
&nbsp

למעלה