טיפולי פוריות

מיליתו

New member
טיפולי פוריות

אז ככה, מובן שאני תמיד שונה מכולם... אני עושה הקפאת עוברים לשימור פוריות אחרי הכימוטרפיה... כן, בינתיים השחלות מתפקדות, אבל אף אחד לא יודע כמה זמן עוד יש לי לפני המנאפוזה... מה שקורה לאחרות בגיל 50 יכול לקרות אצלי בגיל 30 וזה לא עוד הרבה זמן. אז אני עושה מאריכה קצת את ההפסקה בטיפול השוטף, כדי לעשות מחזור של טיפול פוריות. תאחלו לי המון בהצלחה ושנצליח להוציא הרבה ביציות איכותיות ולהפרות אותן!!!

elylan

New member
שיהיה המון המון בהצלחהההההה../images/Emo70.gif

מקווה שבקרוב נשמע בשורות טובות ומשמחות!

ihovav

New member
המונהמונהמון הצלחה!

מכל ה-
! מחכה לבשורות משמחות!

דגנילי

New member
יו.. מיליתו - הרבה בהצלחה..../images/Emo24.gif

מוסיפה אותך לברכות שבת שלי..

מיליתו אני מחזיקה את כל עשרים

האצבעות שלי ואת של כל מי שאני מכירה. מאחלת לך שתעברי בהצלחה את טיפולי הפוריות ותאחזי בידייך במהרה בימינו אמן תינוק/ת. את יותר מראויה להיות אם. באהבה

מיליתו

New member
איזה התרגשות

הלוואי וכל התפילות של כולנו תתגשמנה במהרה בימינו... חבר'ה - בריאות ואופטימיות הולכים יחד. ותגידו - אתם חושבים שאנשים שלא מבריאים בעצם רוצים לשמר את המחלה? אני עובדת בתחום של הפרעות אכילה, ורואה הרבה אנורקסיות שממש נכנסות לדיכאון כשהן מתחילות טיפול או אישפוז ממושך שמתחילות לעלות במשקל (הן בד"כ מאושפזות כמה חודשים ברציפות - יותר מטירונות). מבחינת הסביבה והצוות הרפואי העליה שלהן במשקל היא סימן מצויין והתחלה של הבראה - גם הן יודעות שהשחרור הביתה מותנה בעליה במשקל, ועדין הן נכנסות לדיכאון חמור עם כל עליה של כמה גרמים - למה?

ihovav

New member
מבחינת ההגיון,

הן אכן אמורות לשמוח. אבל אני חושבת שהרגש משתלט על ההגיון שלהן, ואז השמחה מהן והלאה...

למעלה