טיפולי שיניים

maanina

New member
טיפולי שיניים

לרז ותמי שלום קודם כל ברכות לרגל הולדת הפורום החדש ובהצלחה לכולם. בעינן השיניים.לילד כמה חורים בשיניים (אחד רציני).היינו לפני כמה חודשים אצל הרופא והוא המליץ על טיפול בהרדמה מלאה שמסיבות מובנות לא מיהרתי לעשות. בינתיים בשבוע שעבר הילד לא הפסיק לגעת באוזנים (בחלק החיצוני) והיה ברור שמשהו מציק לו מאוד.שני ביקורים אצל הרופאה שללו כל אפשרות לדלקת באזניים ובביקור נוסף אצל רופא השיניים (היה פה כיף בפורים!!!)הוא המליץ כמובן לטפל בחורים (גם לעקור שתי שיני חלב תחתונות שמאחוריהן כבר צמחו שניים קבועות) בטשטוש או לחילופין הרדמה. כרגע נראה לי שאין לי ברירה ואי אפשר לחכות יותר מדי. שאלתי,ממה צריך להזהר במיוחד? חומרי הרדמה,סוג סתימות וכל דבר העולה על הדעת.ומה ניתן לעשות למזער נזקים? אשמח מאוד לשמוע גם מבעלי נסיון. תודה תודה. מכייון שעומר כבר בן חמש וחצי חשבתי שהשיניים יתחלפו וננצל מההרדמה. לאחרונה באמת צמחו לו שתי שיניים קבועות למטה אבל

razgalili

New member
טיפולי שיניים

עוד תחום שבו המידע שיש לי חלקי בצורה מטרידה (מטרידה כי צריך לטפל בילד ואני לא בטוח מה צריך לעשות) לגבי הרדמה, יש מאמר של ה ARI בנושא עדיך לחפש רופא שיניים הוליסטי שמצהיר על עצמו שאיננו משתמש באמלגם. המרפאות של רופאי שיניים רגילים יכולות להיות מאד רעילות באדי כספית. בשום פנים ואופן לא לעשות סתימות כספית, רק סתימות לבנות. לא להסכים לטיפולי פלואריד, ולהתרחק מטיפולים לאטימת חריצים. בהצלחה.

maanina

New member
לרז

ממה שקראתי,אם אני מבינה נכון,הבעיה העיקרית היא לאו דווקא ההרדמה אלא הטיפול עצמו,דבר שכשלעצמו קצת מרגיע אותי (יש לי חשש עצום מההרדמה). לגבי רופאי השיניים ההוליסטים אנסה ליצור קשר איתם ולברר איך הם מטפלים בילדים,אם בכלל. בכל מקרה למה לא לעשות טיפולים לאטימת חריצים?ומהם טיפולי פלאוריד? ותודה בשנית.

calmama

New member
רז, איך אומרים טיפול לאטימת חריצים

באנגלית? ולמה להתרחק מהם ולא להסכים לפלואריד?

calmama

New member
ואני עונה לעצמי...

DENTAL SEALANTS אבל השאלה היא באמת למה לא מומלץ?

למעלה