טיפול או לא - הנפש חצויה

טיפול או לא - הנפש חצויה

שבת שלום לפני כשנה אובחנתי על סמך התקף ראשון וצילומי MRI (ריבוי ממצאים דימיאלנטיביים סביב לחדרים, כמעט כל קורפוס קלוזם מעורב, ומוקדים נוספים מפוזרים). יש לציין שהממצאים חזרו על עצמם גם בבדיקה חוזרת שנערכה 3 חודשים מהראשון. מכוון שההתקף הראשון לא היה כה אופייני למחלה (אם בכלל קיים מושג כה), ובהתחשב בגיל ההופעה (שגם לא אופייני) הוחלט לא לטפל. מאז היו לי מעט מאד אירועים "מוזרים" וחולפים של כאב ו/או רדימות בעיקר ברגליים. הדחקתי את כל המחשבות לגבי המחלה. עד לשבוע שעבר. מזה מספר ימים אני סובל מסחרחורת, ומשינויים בראייה- מראייה מטושטשת ועד לראייה כפולה. נאלץ ללכת בצעדים קטנים עקב כך (קשה לי, בהתחשב שאני ספורטאי ורגיל לקצב אחר). בנוסף חולשה כללית. היום יש סימנים ראשוניים של הטבה. עדיין מתלבט מאד אם לפנות חזרה לבקורת, מצד אחד, איני בטוח באבחנה (האם סממני ההתקף והממצאים בMRI מספיקים לאבחון) אך מצד שני, עברתי ימים קשים, ובמפורש לא טוב לי. לא יודע אם להתחיל בטיפול על כל המשתמע והשלכותיו של הטיפול, או להדחיק שוב ולחכות להתקף הבא. ברור שלא ניתן לקבל ולא מצפה לקבל הנחיות מדויקות רק על סמך מה שכתבתי, אך הרגשתי צורך לפרוק קצת את המחשבות וחוסר האונים. ותודה על ההקשבה

למעלה