טיפול או סופשבוע?
טיפול או סופשבוע?
ההודעה הבאה קצת ארוכה, אבל אני מאוד מבקשת לקבל כמה שיותר דעות, כדי לערוך מעין סקר קטן... כידוע, לפני 4 חודשים, החלטתי לקחת הפסקה ללא הגבלת זמן מהטיפולים כי הרגשתי שאני לא יכולה יותר. חשבתי גם ליסוע לחופש, אבל בעלי לא הסכים להשאיר את הקטנצ'יק עם אף אחד. הוא כל כך חרד לו, וכך יצא שכל הצעה שהצעתי - הוא פסל (לאחי הגדול יש כלבים בבית, לאחי הקטן יש מדרגות אז הוא עלול ליפול, אחותי "משוגעת", אצל הורי יש בלגן בבית, מאחיו לא נעים לו, את המטפלת מהגן הוא (בעלי) לא מכיר וכו'). כך שבאיזשהו שלב ויתרתי על סופשבוע. בינתיים, אגרתי כוחות, והחלטתי לשוב לטיפולים. לקחתי 10 ימים גלולות, חיכיתי למחזור (שהגיע היום) ובעוד יומיים אני צריכה להתחיל להזריק. לפני יומיים בעלי מודיע לי שבסוף החודש יש סופשבוע מהעבודה שלהם - סוף הדרך!!! חמישי-שישי-שבת בבית מלון + מסעדות, קומזיץ, מסיבת ריקודים, רפטינג, טיול ג'יפים, קריוקי ועוד. (לבעלי בחינם ולי בהשתתפות של 600 ש"ח) וכל זה בלי הילדים, ואפילו חמותי מוכנה לשמור על הפשוש שלנו (ואפילו בעלי מסכים בלית ברירה, הוא היה מוכן לקחת אותו איתנו
). אז איפה הבעיה? כמובן! לפי החישוב, ההחזרה אמורה לצאת ביום חמישי או שישי של הסופשבוע, ז"א שאו שבעלי יסע לבד, או שגם הוא יפסיד. אם אני מחליטה לדחות את הטיפול, זה אומר שאצטרך לחכות לעוד מחזור טבעי, לקחת שוב 10 ימים גלולות, ושוב לחכות למחזור שלאחרי הגלולות, כלומר ההפריה תהיה רק בעוד כחודשיים. הרופא שלי אומר שמבחינה פיזיולוגית אין עם זה בעיה, פרט לכך שאני אזדקן בעוד חודשיים. אבל אני אהיה רעננה, לאחר סופשבוע, ובכוחות מחודשים. אם אני מחליטה לא לדחות את הטיפול, אני כל הזמן אהיה במתח, שאולי הגוף יגיב אחרת, ואני אוכל לעשות שאיבה ביום חמישי, ליסוע בצהריים, והחזרה ביום ראשון ובסוף זה גם לא יקרה ואני אפסיד את הסופשבוע. חבל לי להפסיד משתי סיבות: א. זה סוף שבוע מדהים וגם זול (שלא לדבר על כך שלבעלי זהו גיבוש חברתי. ב. אם לא היו מכריחים את בעלי לבוא בלי הילדים, אין סיכוי שהוא היה מסכים לסוע בלי הילד. ז"א שזו הזדמנות חד פעמית לחופשה בלי הילדים. יש לי המון שיקולים של בעד ונגד, אבל אני אציין עוד פרט קטן לטובת מי שמאמין במיסטיקה - בשנה שעברה, את הטיפול שהסתיים בהריון שנפסק בשבוע 8, עשיתי בדיוק בתאריכים האלה - שאיבה ב- 26.5 והחזרה ב- 29.5!!! אנא, כתבו לי מה הייתן עושות במקומי? תודה ורדה נ.ב. ואולי אני אחזור מהסופשבוע בהריון?
טיפול או סופשבוע?
ההודעה הבאה קצת ארוכה, אבל אני מאוד מבקשת לקבל כמה שיותר דעות, כדי לערוך מעין סקר קטן... כידוע, לפני 4 חודשים, החלטתי לקחת הפסקה ללא הגבלת זמן מהטיפולים כי הרגשתי שאני לא יכולה יותר. חשבתי גם ליסוע לחופש, אבל בעלי לא הסכים להשאיר את הקטנצ'יק עם אף אחד. הוא כל כך חרד לו, וכך יצא שכל הצעה שהצעתי - הוא פסל (לאחי הגדול יש כלבים בבית, לאחי הקטן יש מדרגות אז הוא עלול ליפול, אחותי "משוגעת", אצל הורי יש בלגן בבית, מאחיו לא נעים לו, את המטפלת מהגן הוא (בעלי) לא מכיר וכו'). כך שבאיזשהו שלב ויתרתי על סופשבוע. בינתיים, אגרתי כוחות, והחלטתי לשוב לטיפולים. לקחתי 10 ימים גלולות, חיכיתי למחזור (שהגיע היום) ובעוד יומיים אני צריכה להתחיל להזריק. לפני יומיים בעלי מודיע לי שבסוף החודש יש סופשבוע מהעבודה שלהם - סוף הדרך!!! חמישי-שישי-שבת בבית מלון + מסעדות, קומזיץ, מסיבת ריקודים, רפטינג, טיול ג'יפים, קריוקי ועוד. (לבעלי בחינם ולי בהשתתפות של 600 ש"ח) וכל זה בלי הילדים, ואפילו חמותי מוכנה לשמור על הפשוש שלנו (ואפילו בעלי מסכים בלית ברירה, הוא היה מוכן לקחת אותו איתנו