טיפול איטי מאוד בבקשה שלי בהוט מובייל

Borisyo

Member
שלום,

יש לי 2 מספרים במנוי אחד. ביקשתי להעביר מספר שני למנוי אחר שיישתייך לאמא שלי. היא לא לקוחה בהוט מובייל.

ב-6/9/20 שלחתי להם מסמכים שהם ביקשו. בקשה להעברת מספר והוראת קבע חתום וגם ביקשתי שישדרגו תכנית סלולרית לטובה יותר במספר שיישתייך לאמא.

שלחתי פנייה להם באתר ב-13/9/20 לשאול מה המצב של טיפול ולמה זה לוקח יותר זמן. חזרו אליי באימייל ואמרו שבקשה שלי בטיפול במחלקה רלוונטית.

עד היום לא שמעתי מהם עדיין. לא מבין למה דבר כזה לוקח הרבה זמן. האם היו איזה שינויים מחלקתים בהוט מובייל לאחרונה? שינויים במבנה של חברה? כי זה לא אמור לקחת שבועות.

GoldenEyes

Well-known member
שלום,

יש לי 2 מספרים במנוי אחד. ביקשתי להעביר מספר שני למנוי אחר שיישתייך לאמא שלי. היא לא לקוחה בהוט מובייל.

ב-6/9/20 שלחתי להם מסמכים שהם ביקשו. בקשה להעברת מספר והוראת קבע חתום וגם ביקשתי שישדרגו תכנית סלולרית לטובה יותר במספר שיישתייך לאמא.

שלחתי פנייה להם באתר ב-13/9/20 לשאול מה המצב של טיפול ולמה זה לוקח יותר זמן. חזרו אליי באימייל ואמרו שבקשה שלי בטיפול במחלקה רלוונטית.

עד היום לא שמעתי מהם עדיין. לא מבין למה דבר כזה לוקח הרבה זמן. האם היו איזה שינויים מחלקתים בהוט מובייל לאחרונה? שינויים במבנה של חברה? כי זה לא אמור לקחת שבועות.
אמרת הוט מובייל , אמרת הכל
ככה מתנהלת חברת הוט על כל חברותיה שלוחותיה ומחלקותיה , תרבות שירות ששואפת לאפס

Borisyo

Member
האם יש חברה סלולרית נורמלית בארץ? הבעיה היא לא משנה לאיזו חברה אני עובר, בכל חברה יש תלונות. אני הייתי רוצה לעבור אבל אין חברה ראויה.

דרך הגב, ביקשתי שיעדכנו לי חבילת טריפל בהוט דרך שירות פייסבוק שלהם והתקשרות שלי איתם הייתה בסדר. הם הציעו לי חבילה יותר טובה, במחיר יותר טוב.

GoldenEyes

Well-known member
האם יש חברה סלולרית נורמלית בארץ? הבעיה היא לא משנה לאיזו חברה אני עובר, בכל חברה יש תלונות. אני הייתי רוצה לעבור אבל אין חברה ראויה.

דרך הגב, ביקשתי שיעדכנו לי חבילת טריפל בהוט דרך שירות פייסבוק שלהם והתקשרות שלי איתם הייתה בסדר. הם הציעו לי חבילה יותר טובה, במחיר יותר טוב.
עברתי כבר הרבה חברות סלולר בחיים שלי , מאז שנכנסתי ל WE4G , טפו , אין לי תלונות ואין לי הפתעות

Borisyo

Member
בדקתי קצת וראיתי שפלאפון ו-Pmobile הם טובים. אולי כדאי להתקשר להוט מובייל ולומר להם שאם לא יעשו שום דבר עד סוף החודש, אני עוזב אותם. השאלה היא איך אוכל לנייד 2 מספרים ששייכים למנוי שלי. אולי מספר ראשון אוכל לנייד אבל לגבי מספר שני לא יודע כי הוא משוייך כאילו.

דרך אגב, אני רשום לשירות Fax2mail שלהם וזה נוח. עולה 6 ש"ח בחודש. לא יודע אם לחברות אחרות יש שירות כזה.

GoldenEyes

Well-known member
בדקתי קצת וראיתי שפלאפון ו-Pmobile הם טובים. אולי כדאי להתקשר להוט מובייל ולומר להם שאם לא יעשו שום דבר עד סוף החודש, אני עוזב אותם. השאלה היא איך אוכל לנייד 2 מספרים ששייכים למנוי שלי. אולי מספר ראשון אוכל לנייד אבל לגבי מספר שני לא יודע כי הוא משוייך כאילו.

דרך אגב, אני רשום לשירות Fax2mail שלהם וזה נוח. עולה 6 ש"ח בחודש. לא יודע אם לחברות אחרות יש שירות כזה.
Pmobile זה פלאפון , אותה גברת בשינוי אדרת , ואחרי שנה הם לא מוותרים בשיט על העלאת מחיר דרסטית.
Fax2mail זה כ"כ המאה הקודמת , מי משתמש היום בפקסים ? לדעתי שירות מיותר שסתם עולה כסף, יש אותו לכולם.
מבחינת ניוד מספרים אין לך שום בעיה , אתה נכנס לאתר של החברה שאתה בוחר בה ומנייד את המספר שלך , הכל אוטומטי

Borisyo

Member
שלחתי כבר להוט מובייל טופס הוראת קבע חתום על ידי בנק. אחרי שאני עוזב אותם הם לא יחייבו אמא שלי בהורעת קבע? לא רוצה להתעסק עם טלפונים אחר כך לבקש מגביה שלהם שיחזירו חיובים.

GoldenEyes

Well-known member
שלחתי כבר להוט מובייל טופס הוראת קבע חתום על ידי בנק. אחרי שאני עוזב אותם הם לא יחייבו אמא שלי בהורעת קבע? לא רוצה להתעסק עם טלפונים אחר כך לבקש מגביה שלהם שיחזירו חיובים.
הוראת קבע בבנק אפשר לבטל , גם בכרטיס אשראי , אבל לא באותו יום של הניוד אלא אחרי חודש , כי תמיד מגיע סגירת חשבון אחרי הניוד

Borisyo

Member
@GoldenEyes אמרת שעברת בין הרבה חברות סלולר. מה אתה עושה עם כרטיס סים של חברה ממנה אתה עובר שנשאר לך?

עוד שאלה. אם עברת חברה ונשאר לך כרטיס סים יקרה משהו אם תכניס אותו למכשיר אחר כך? האם הוא יופעל אוטומטי?

GoldenEyes

Well-known member
@GoldenEyes אמרת שעברת בין הרבה חברות סלולר. מה אתה עושה עם כרטיס סים של חברה ממנה אתה עובר שנשאר לך?

עוד שאלה. אם עברת חברה ונשאר לך כרטיס סים יקרה משהו אם תכניס אותו למכשיר אחר כך? האם הוא יופעל אוטומטי?
בוקר טוב ,
אני משמיד את הסים הישן , לא יקרה כלום כי הוא מבוטל גם בחברת הסלולר שעזבת ולא מופעל אוטומטית. והיה וחזרת לחברה שעזבת בשלה כלשהו יונפק לך סים חדש.

Borisyo

Member
שלום. חיכיתי מאז 6 לספטמבר אחרי ששלחתי מסמכים מוכנים להוט מובייל שיעבירו קו שני שלי על אמא. ביררתי אחרי שבוע, אמרו זה בטיפול. התקשרתי אתמול לברר שוב והיום הם העבירו קו אבל התברר שהם עשו לי קו עם מספר חדש. התקשרתי לתמיכה טכנית היום ואחרי שעה הם החזירו לי קו מקורי.

עדיין ראיתי שלא שינו לי לתוכנית שביקשתי גם לעשות בהתחלה. דיברתי בצ'אט עם נציגה ואמרה שאין תוכנית כזאת. הייתה להם תוכנית 50 גיגה לכל החיים שכנראה אין יותר. אם כן, אני לא מבין למה שלחו לי טופס הסכם לתוכנית זאת בהתחלה. התוכנית הקרובה שראיתי הייתה באותו מחיר ל-3 שנים שעולה ב-20 ש"ח אחרי שנה 4 ומגיע אף ל-100 ש"ח בשנה 5.

לא מבין מה הולך אצלהם. כנראה מחלקות לא יודעות מה מחלקות אחרות עושות ולהיפך.

למעלה