טיפול/אימון התת מודע

ashra

New member
טיפול/אימון התת מודע

שלום לכולם, אני גרושה 11 שנים ומכיוון שלא היתה לי זוגיות ויחסים רציניים לאורך כל התקופה הזאת , ולא רק זאת אלא גם חוויתי יותק מאובדן משפחתי אחד. די איבדתי את האמונה במציאת זוגיות ובהקמת משפחה משלי. אני מטופלת אצל פסיכולוגית מדהימה שעשיתי עימה דרך משמעותית בזמן קצר. אבל עכשיו אני קצת מרגישה תקועה. שאלותי : האם הדרך לחזק את האמונה שאבדה היא ע"י התת מודע ? האם יש סדנא לאימון התת מודע? וכמובן נמלצות הצעות אחרות יתקבלו בשמחה תודה רבה מראש לכולם.

סדנאות

שעוסקות בחלומות טיפול בהיפנוזה או טיפול פסיכואנליטי - אלו הטיפולים שמתעסקים עם התת מודע. להגיד לך שזה מה שיזיז אותך מהתקיעות? לא לגמרי ברור. למה נדמה לך שאת צריכה לעבוד דרך התת מודע דווקא כדי לחזק אמונה? אמונה זה משהו מחשבתי קוגניטיבי או הכרתי. משהו שמאמינים בו מגיע מנוסח במילים ובמושגים ומלווה רגשות שמתקפים את מה שאת חושבת. התת מודע אינו כזה. הוא הרבה יותר גולמי.

ashra

New member
אשמח להבין...

טנטרות - משפטים שאומרים לפני השינה או בזמן קימה שאמורים לעבוד על התת מודע. (כך שמעתי מאחרים , אין לי ניסיון בזה) מה הם עושים בדיוק ? אני מאד רוצה זוגיות אבל זה לא קורה ויש כאלו שאומרים שלא קורה מכיוון שאיני מאמינה בזה. ומכיוון שזה לא קורה המון שנים (למרות שאני רוצה מאד) אני באמת איני מאמינה שזה יקרה. אז אם אומר משפט כזה או אחר שאני רוצה שיקרה, מה זה אמור לעשות למודע או התת מודע ? תודה שוב.

גרא.

New member
ashara,בהיפנוזה יש אפשרות במצבשל טרנס היפנוטי

לתקשר באמצעות סימנים מוסכמים עם הלא מודע.הבעייה,לא כל אחד מסוגל להכנס לטרנס היפנוטי, כאשר לאדם במצב פסיכוטי (ולא הכוונה אלייך),אסור לו להכנס כלל למצב כזה.

גרא.

New member
חיובי,ההתקשרות היא בשאלות של המטפל,

ותגובות חיוביות/שליליות של התתמודע בסימנים מוסכמים.

ashra

New member
ביואנרגיה

האם מדובר בסווג הטיפול הזה ? והאם אפשר לקבל שמות מטפלים שיכולים לעזור ?

גרא.

New member
ashra,שלילי,מדובר בהיפנוזה.בכדי למצוא מטפל

מורשה,את יכולה להכנס לאתר של האגוד הישראלי להיפנוזה בגוגול.

ashra

New member
אעשה זאת ...תודה רבה ../images/Emo13.gif

ואני אשמח לקבל המלצה אם יש למישהו

אוראל139

New member
המלצה

טיפול קוגנטיבי התנהגותי יתאים לך לפי דעתי. חלק מהטיפול יוצאים לשטח וזה ממש יעיל ומהיר. למה שלא תנסי? זה נקרא בגוגל CBT תוכלי גם לקרוא על השיטה

למעלה