טיפול אישי

max63

New member
טיפול אישי

ישנן חנויות שבהם המוכר/ת נושפת לתוך כל סיגר שרוכשים "כדי לוודא שאיננו סתום". האם זהו נוהג מקובל גם בחו"ל? כאחד שקונה בד"כ בדיוטי, קצת הופתעתי. מה דעתכם בנושא?

נהוג במקומות רבים

זה נהוג בהרבה מקומות. כאשר נושפים לתוך הסיגר ניתן להרגיש זרימת אויר וכך לקבל מושג יותר טוב האם הסיגר סתום או לא. זה כמובן לא מדעי ולא בטוח ב-100% אך מוריד את הסיכוי לקבל סיגר סתום.

rafui18

New member
זאת נראית לי סטיה רצינית

אני מתקשה לדמיין שמשהו לפני מצץ בפיו סיגר אותו אני הולך לרכוש בדרך כלל אם אני כלקוח שמתלונן על סיגר סתום (דבר שקורה לשמחתי לעיתים רחוקות) בעל החנות יחליף לי אותו ואפילו יתנצל למרות שזה לא אשמתו והוא בדרך כלל הפסיד את הסיגר.

הרבה תמיהות: 1. כדי לנשוף בסיגר צריך לקטום את הקצה, דבר שנעשה שניות לפני העישון מהרבה סיבות טובות, ולכן לא מובן לי איך אדם הולך הביתה מהחנות עם צרור סיגרים שכולם קטומים. 2. עניין הסטריליות - לא עולה על דעתי אלא אם אדם מתכוון לנשוף לעצמו בסיגר/ים בעודו בחנות. 3. בהרבה חנויות סיגרים בעולם שבהם הייתי לא זכור לי הטקס האמור. אבל יכול להיות שהסיגרים החלישו לי את הזיכרון. 4. יש פתרון - אכן סיגרים דחוסים מדי הם בעיה והם מופיעים אצל כל היצרנים. ישנו חוטר דק וחד מנירוסטה (שנמכר ב 0.50$ בחו"ל) איתו אפשר לפתוח סתימה בהחדרה עדינה אחת. זה כמובן מצריך לעשן בבית ליד החוטר או להניח את הסיגר שהתגלה כסתום בצד ולחזור איתו הביתה לטיפול בחוטר.

למעלה