טיפול אלטרנטיבי לאחר תאונת דרכים

לילה1303

New member
טיפול אלטרנטיבי לאחר תאונת דרכים

שלום בני עבר תאונת דרכים מאז סובל מכאבי ראש,רגלים ועוד.. רופאת משפחה אומרת שזה יכול להיות ודבר אמור לעבור מעצמו למרות שכבר עברו 3 שבועות וילד עדיין מתלונן,אני פניתי לרפואה אלטרנטיבית האם ביטוח לאחר תביעה מכסה זאת ? נ.ב. עדיין לא פניתי לע"ד ולכן אין לי כתובת אחרת להתיעץ. תודה על תשובתכם

תשובה:

כפי שכתבתי בעבר, בחברות הביטוח מעניקות פיצוי גלובלי בעבור הנזקים ולא פיצוי פרטני בעבור הוצאות כאלו ואחרות. ולכן, זוהי החלטתך אם להתחיל טיפול אלטנטיבי. בכל מקרה, דעתו של עו"ד לא תהיה אחרת. כהורה אם את חש/ה שטיפול אלטנטיבי עשוי להביא להקלה בכאב - לכו על זה. וכאמור, אספי את החומר ופני לעו"ד שממתמחה בתחום. בהצלחה.

טיפולים אלטרנטיביים

חברת הביטוח חייבת לממן גם טיפולים פרטיים ובענייננו טיפולים אלטרנטיביים, ככל והטיפול שניתן במסגרת קופת החולים אינו מספק. מומלץ לקבל הפניה מפורשת של רופא מטפל לביצוע טיפולים אלה וכדי למנוע מחלוקת מיותרת, רצוי לקבל מראש את התחייבות חברת הביטוח למימון הטיפולים. אין ספק שיעוררו קושי, אך ליווי באמצעות עו"ד עשוי לסייע לכם להשיג ההתחייבות.לתשומת ליבך, הדבר תלוי במסמכים הרפואיים ובשאלה האובייקטיבית של הצורך בטיפולים אלה ועל כן אני שב ואומר כי רצוי לקבל המלצה מפורשת של רופא. בהצלחה ורפואה שלמה לבנך. רפאל אלמוג

זה ממש לא נכון / מדוייק.

כמי שעבד בחברת ביטוח, אני יכול להגיד שחברות ביטוח אינן חייבות לממן כל טיפול. וגם אם קיימת חובה כזו - כפי שציינת אלמוג, לעיתים הן מנסות להתנער ממנה.

עמדתך אינה נכונה

אין בכוונתי לשטוח בפניך את עמדתי ביחס להתנהלות חברת הביטוח ואין בכוונתי להתווכח עימך ביחס לפסיקת בתי המשפט בה אתה מוזמן לעיין מתוקף תפקידך. על כל פנים, התחייבויות לטיפולים שכאלה מושגים על ידי משרדנו כדבר שבשגרה. לידיעתך. קל וחומר כאשר ישנה המלצה של רופא מטפל. בברכה, רפאל

MashaN

New member
טיפולים

אף אם חברת הביטוח הספציפית אינה מכסה את הטיפול באופן פרטני, הרי שככל שהתיק יגיע לבית המשפט וימונה מומחה מטעם בית המשפט, ניתן יהא לשאול את המומחה במסגרת שאלות הבהרה בדבר הצורך בטיפולים האלטרנטיביים ותרומתם לשיפור מצבו של הילד וככל שהמומחה יסבור, כי היה צורך בטיפולים האלטרנטיביים, יש ובית המשפט ייקח בחשבון את ההוצאות בגין הטיפול במסגרת הצעתו לסיום התיק בפשרה או לחילופין בפסק דינו. החלמה מהירה.

למעלה