טיפול אלטרנטיבי לאיש שהתעניין בזה

טיפול אלטרנטיבי לאיש שהתעניין בזה

שבת שלום אני מודה כי די באקראי נכנסתי לכאן,האיש ואשתו המתעניינים בטיפול האלטרנטיבי של רמי מור חשוב שידעו כי זה נכון מה שנכתב בדבר הסיכוי לקבלת תוצאה חיובית. אני חולת פסוריאזיס מזה 30 שנה וורק בשנתיים האחרונות אני סובלת מהתפשטות חזקה. הרופאה שלי בקופת חולים שמה דר` שטארק ספרה לי בזמנו על עובדת במחלקתה אשר מטופלת בפסוריאזיס אצל רמי מור ,והיא נקייה טוטאלית מהטיפול. אם זה מעניין הקפוה היא קופת חולים כללית זבולון (בקריון בקרית ביאליק ) ואני החלטתי לנסות את הטיפול לפני שנה,הטיפול הכיל בקבוקים עם נוזל צמחי והיה עליי לשתות מספר פעמים ביום. אחרי חודשיים התנקה הגוף מכל הפצעים. וזה החזיק מעמד שמונה חודשים.ועכשיו נראה ששוב אצטרך לפנות אליו בגלל התחדשות הפצעים. לא הייתי אומרת שהטיפול האלטרנטיבי יעיל בכל מקרה אבל היה שווה לנסות ופעם ראשונה שאני נקייה בצורה יפה,אני לא בגיל שאני יכולה לנסוע לים המלח ולשכב בשמש. לכולכים אני מאחלת רפואה שלימה אמן ושסוף סוף אוליי תמצאו תרופה. שבת שלום לכם רחל אבנעים

Espresso

New member
רפואה אלטרנטיבית ולא באקראי

שלום רחל אני לא כל כך מבין את עניין האקראיות שבכניסה שלך הנה אבל זה לא משנה. אני לא נגד רפואה אלטרנטיבית בכל תחום ולא רק בפסוריאזיס אך את בעצם לא אמרת שום דבר בשבח הרפואה הזו אלא רק הטלת סרה וגינוי ברופאת עור ובמקביל סיפרת בשבחו של רמי מור וזה משנה לחלוטין את התייחסותי למכתבך. ולא רק כי אין לי עניין בו ובטיפולו אלא גם בגלל שאמינותך נפגעה. אז אני קודם כל שמח בשבילך שמצאת את המזור לבעייתך ולדעתי את צריכה להמשיך בכך. לגבי ים המלח, לא יודע על מגבלות גיל כלשהם ואני רק יכול לקוות שגם לא יהיו לי מגבלות בעניין. ודבר אחרון רחל אני חושב שאיחולייך יפים וטובים אך מציאת תרופה עבורנו? ומה איתך? את הרי חולת פסוריאזיס גם כן!!! שבת שלום

הדרומי

New member
ואני חושב שמספיק כבר עם פרסומות

כי לא נעבור לפרסומות די לנסות למכור לנו דבר{ים} מוצר מסוים לא עוד מי שרוצה לנסות דברים אחרים שילך לבד אבל מספיק לנסות ``לדחוף`` לנו מוצר``איש`` אז בבקשה לא כאן ותודה מראש למי שצריך להבין למה הכונה

KaZaA

New member
רחל היקרה!

אין גיל לירידה לים המלח ולאי ירידה לים המלח - לראיה הכירי את נעימה - אשה נחמדה בת כ-80 אותה אני פוגש (כמו שאר החברים כאן) בכל פעם שאני מגיע לים המלח. היא חוזרת כל שנה ומוצאת חברה בקרב עשרות החולים הנעים מגיל 3 עד גיל 100... ולעניין רמי מור. אני שמח בשבילך שהטיפול הצליח לך ושזכית לתקופה ארוכה של רמיסיה. אך מה לעשות שכל דבר טוב עובר... ומעניין יהיה האם הטיפול של רמי מור ישפיע באותה צורה כפי שהשפיע בפעם הראשונה. אשמח אם תשתפי אותנו בכנות בתוצאות הטיפול השני והבאים אחריו (אם יהיו כאלה). את טוענת שהיית צריכה לשתות בקבוק המכיל נוזל צמחי כמה פעמים ביום. אצל מי קיבלת את אותם בקבוקים? האם רמי מור הכין אותם בעצמו או שקיבלת מרשם שאיתו פנית לבית מרקחת? האם התעניינת מה מכיל אותו בקבוק? האם ביצעת בדיקת דם כלשהי לוודא שגופך אינו מכיל חומרים מזיקים? ושלא נפגע תפקודם של איברים פנימיים? אני מאחל לך בריאות וברוכה הבאה לפורום ולמשפחה...

לכל החולים שידעו את האמת

שלום רחל וכל החולים. אני חולה פסוריאזיס כמוכים ואני מאושר שאני מקבל טיפול של רמי. כמו שאת רחל מתארת באומץ ובגלוי את יודעת להעריך בן אדם שעזר לך. את לא יכולה לתאר לעצמייך באיזה מצב הייתי ועכשיו ברוך השם הגוף נקי. לכל האספרסו והקפה והרשע שהרוע שלך עובר אפילו במילים במחשב,אתה רע אדוני ואתה רואים עלייך שיש לך כעס על 30 שנה של מחלה. אתה בנתיים עוד לא עזרת לאף חולה , אז איזה קבלות יש לך ? ואני לא יפסיק להפיץ את הטיפול של רמי ותמשיך לקטר אפילו עוד מאה שנה. רחל היקרה אנחנו עוד נפגש אצל רמי ונהיה בריאים ולא צריכים את המתפלספים האלה מפה. כל טוב צוקי

KaZaA

New member
צוקילה מותק! תלמד לכתוב בלי שגיאות.

הסגנון הזה מוכר לי מאיפשהו... מעניין זה לא במקרה מזכיר לכם איזה מובטל אחד מאתר רפואת עור בדוקטורס??... צוקילה - לפני שאני ``יקלל אותחה`` בשפה שאתה מבין תעוף מהפורום הזה...

אריעד

New member
צוקי... צוקי.... עצור !!!!

בחור... אף אחד כאן לא מנסה להרע.... נסה לקרוא בין השורות, חבל על האנרגיה שאתה מוציא אתה יודע שאנרגיה מהסוג הזה מזיקה ל... אז... קח את עצמך בידיים או בעצם ברגליים... כולנו מנסים רק לעזור וכיף לנו כך......... אז הסק מסקנות חביבי!!!! אני מצרף בדיחה להרגעה וחיוך.............. ;-)

Espresso

New member
חבל על המאמץ ידידי

אריעד ידידי אתה כנראה לא מכיר את האיש צוקי הוא לא צוקי ורחל היא לא רחל אז חבל על המאמץ כי הינך מדבר אל הקיר הדרך היחידה להיפטר מהעלוקה היא למחוק אותה ולחסום את כניסתה בתחפושות שונות. והבדיחה על הכפק

Espresso

New member
צוקי מור

אני מבין שקשה לך בלי הפורום שנסגר ואתה מחפש תעסוקה הרי אם תפגוש את רותי אצל רמי הכתיבה שלך כאן אליה מיותרת ואין לך שום סיבה לבוא לכאן יותר, אז מהמתפלספים כאן למתפלסף מטבריה .... שלום ולא להתראות נ.ב רמת הכתיבה שלך משתווה כנראה לרמת האינטלגנציה שלך. אתה לא מבין? תשאל את הגננת שלך מה זה.

למעלה